Εγω το μονο που μπορω να πω ειναι οτι το '92 πηγα απο Πατρα - (Ιταλια)Ανκωνα - Μπρενερο - (Αυστρια)Αλπεις - Κλακενφουρτ- Σαλζμπουρκ - (Γερμανια)Φρα'ι'μπουργκ - Φρανκφουρτη - Κολωνια με NSR 250.......μονος......Ναι ξερω..........η απολυτη τρελα και το απολυτο τουρισταδικο μηχανακι
(επειδη πηγα για δουλεια ηταν καλυτερα να παω απο Βενετια,ειναι πιο Βορεια)
Ιταλια οκ...Η οτοστραντα ειναι κυριος οδικος αξωνας και δεν εχει διοδια(τοτε τουλαχιστον).Αλλα για να πας σε καποια πολη τοτε πληρωνεις.
Αλπεις.......τι να σου λεω.......Απλα θα μεινεις αφωνος.....Τουνελ,διαφορα καιρου απο την μια πλευρα στην αλλη,γεφυρες με υψος χιλιομετρου+,στροφιλικια,πρασινο,χιονισμενες κορυφες και παραδοσιακα σπιτακια....οικολογια στο φουλ!
Γερμανια ολα με το γραμμα του νομου!Στην αουτομπαν θα δεις (μπορει και να εχεις δει ηδη)οτι εχει καθορισμενη ενδειξη ελαχιστης ταχυτητας για καθε λωριδα.
Αυτο που μου εχει μεινει εκει ειναι οτι για καποιο λογο απο Φρα'ι'μπουργκ - -Φρανκφουρτη δεν εβρισκα τον δρομο
λογο αρκετων παρακαμψεων και χωρις GPS και μου βγηκε το λαδι μεχρι να τον ξαναβρω......
Πηγα χωρις προγραμμα ανεφοδιασμου και δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα(Το μηχανακι ειχε μονο στροφομετρο και καθολου χιλιομετρητη).Απο Αυστρια και μετα οταν πας σε βενζιναδικο βαζεις μονο σου βενζινη και πας μετα μεσα και πληρωνεις.(μη περιμενετε αδικα σαν εμενα που τους κοιταζα και με κοιταζαν και αυτοι.....
)
Ευχομαι να ευχαριστιθειτε και να διασκεδασετε και το τελευταιο χιλιομετρο της διαδρομη σας!!

News