ΓΥΘΕΙΟ με τον Ανεμο

Super Travel

ΓΥΘΕΙΟ με τον Ανεμο

Δημοσίευσηαπό sotris την Τρί Ιούλ 18, 2006 1:54 pm

Στις 14-15-16/7 πηγαμε εκπαιδευτικη εκδρομη με τον ΑΝΕΜΟ στο καμπιγκ manibeach στη περιοχη Μαυροβουνι του Γυθειου. Το Γυθειον απεχει 280κμ απο Αθηνα και 42κμ απο Σπαρτη. Θελεις 2.5 ωριτσες απο Αθηνα με γρηγορο ρυθμο. Το Γυθειον λοιπον ειναι γραφικο λιμανι, κτισμενο αμφιθεατρικα, σε πλαγια λοφου. Ειναι το επινειο της Σπαρτης, με παλαιοτατη ιστορια. Πρωτοι του κατοικοι ηταν οι Φοινικες. Λεγεται οτι ο Παρις και η Ελενη, φευγοντας για την Τροια, περασαν την πρωτη νυχτα στο νησακι που βρισκεται στη εισοδο του κολπου, την Κραναα(Μαραθωνησι).
Για φαγητο συνιστω στους κρεατοφαγους, την λαδοκολα στην ακρη της πολης ανατολικα, για ψαρι must ειναι η τρατα στο μωλο. Καφεδακι θα πιουμε στον Αρη στην ανηφορια διπλα στο ξεν. Ακταιον με την υπεροχη θεα στο λιμανι και σε rock ρυθμους.. τελος αργα το βραδυ θα παμε στους <ναυαγους> στη Κραναα...
Το καμπιγκ το βαθμολογω με 7 στη κλιμακα του 10. Η ομορφη παρεα του Ανεμου μας εμαθε τι συμαινει motohappening!!!!!! φιλικη ατμοσφαιρα, καλη κουβεντουλα και ενα φοβερο beachparty με δυνατη μουσικη σε mainstream ρυθμους!!!! Μπραβο παιδια :-) :-) :-) :-) Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
sotris like motoris
enduro action!
Άβαταρ μέλους
sotris
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό ktm_isa την Παρ Ιούλ 21, 2006 10:44 pm

Το ΜΠΡΑΒΟ μου είναι λίγο....
Πάντα τέτοια παιδιά..!!!!
Έχω μάθει απο ενα φιλικό μου πρόσωπο πως ο Άνεμος διοργανώνει πολλά ταξιδάκια..
Τα συγχαρητήρια μου στα παιδιά λοιπόν και σε όσους ακολουθούν! :D
ktm_isa

Επιστροφή στο ΤΑΞΙΔΙΑ -ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες