Προς ενημέρωση όσον έχασαν μια εξαιρετικής από άποψη ενημέρωσης για το παραπάνω θέμα εκπομπή, από το σταθμό Τηλεάστυ .
Εμφανίστηκε ο Κύριος Τάκης Χριστοδουλόπουλος Πρόεδρος του Ε.Ι.Χ.Ε. ( τέως τραπεζικό στέλεχος , που εντάχθηκε πλέον στο πλευρό των καταναλωτών )
Ελληνικό Ινστιτούτο Χρηματοπιστωτικών Ερευνών (Ε.Ι.Χ.Ε.)
Και ανακοίνωσε , ότι σύντομα θα δημιουργηθεί σελίδα στο διαδίκτυο , με έτοιμες φόρμες προς εκτύπωση . και αναλυτικές πληροφορίες , που θα παρέχουν την δυνατότητα στον πολίτη να αμυνθεί εναντίων του τραπεζικού συστήματος .
Περιμένω πως και πως , αυτήν την εξέλιξη , διοτι στα θέματα νομικής προστασίας από χρηματοπιστωτικά προϊόντα , ακόμα και οι δικηγόροι , έχουν άγρια μεσάνυχτα .
πριν περιπου εναν χρονο εστειλα επιστολή σε γνωστη κρατικη τράπεζα για χρεωσεις που μου επιβαλανε για αναληψης μετρητων μεσω πιστωτικης καρτας
υστερα απο σχετικη επιστολη που τους εστειλα καθως και την αποφαση δικαστηριου οτι ειναι παρανομο τους ζητησα να μου εξηγησουν τι ειναι αυτες οι χρεωσεις
μετα απο εναν χρονο ελαβα μια επιστολη απο την τραπεζα οτι αυτες οι χρεωσει καλως γινανε και το αναφερει η συμβαση που εχω υπογραψει αλλα απο την αλλη αναγνωριζοντας ποσο καλος πελατης ειμαι μου κανουν δωρο την συνδρομη της καρτας για ενα ετος
αυτοματος με την κινηση αυτη μου επαλυθευουν το γεγονος οτι σωστα επραξα και οτι σωστα θεωρησα παρανομες αυτες τις χρεωσεις και επειδη δεν μπορουσαν να παραδεχτουν οντως οτι παρανομα χρεωνουν ολο αυτο τον κοσμο μου επιστρεφουν τα χρηματα που με χρεωσανε με διαφορετικο τροπο που να μην δειχνουν την ενοχη τους
Οσο αυτο που λες κυριακο διαφωνω αρκετοι δικηγοροι γνωριζουν τα χρηματοικονομικα ( φυσικα οχι ολοι) το θεμα ειναι οτι γενικα οι τραπεζες γνωριζουν οτι δεν θα την ψαξουμε και αν την ψαξουμε δεν θα ασχοληθουμε στο τελος
ολο το προβλημα ειναι στην φιλοσοφια που μας διακατεχει ως Ελληνες να μην υπερασπιζομαστε τα δικαιωματα μας .