![]() |
![]() |
![]() |
Acanthor έγραψε:Εμένα πάλι το GPS μου (Mio S555) μου εμφανίζει κάθε τόσο ότι υπάρχει κάμερα ασφαλείας. Ίσως να μην πιάνει μόνο τα ραντάρ, αλλά και τις κάμερες ασφαλείας (έτσι άλλωστε τις ονομάζει) των rest area αφού όταν πλησιάζω πάντα με προειδοποιεί.... Πάντα βλέπω μετά από λίγα μέτρα μια κάμερα σαν αυτές που έχουν στις γραμμές των τρένων που σε φωτογραφίζουν από πίσω.
Εγώ καλού κακού κόβω ταχύτητα όποτε μου βγάζει τέτοιο μήνυμα....
![]() |
Acanthor έγραψε:Έχω bluetooth στο κράνος μου για την ενδοεπικοινωνία με τη γυναίκα μου και έχω συνδέσει και το ΜΙΟ.
Το έχω πάντα στο tankbag στη θέση για το χάρτη κι έτσι του ρίχνω καμιά κλεφτή ματιά.
Ωστόσο υπάρχουν σχεδόν για όλους τους τύπους μηχανών βάσεις στήριξης. Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.moto-accessories.gr/Greek/ProductList.asp?CatID=534&CatPosition=531
![]() |
mechie έγραψε:Έχει και η Givi μιά θήκη σαν τσαντάκι μέσης με διάφανο "παράθυρο" για GPS, που πιάνει στο τιμόνι και είναι αδιάβροχη. Αν δεν κάνω λάθος, περίπου 40-45 ευρώ την είχα δει.
Επειδή μου βγήκε ένας κυριούλης στην Αττική αλλάζοντας λωρίδα σχεδόν πάνω μου και "αγκαλιαστήκαμε", όταν πήγα για κατάθεση στο τμήμα Αττικής οδού δύο αστυνομικοί ετοίμαζαν κλήσεις από τα φωτοραντάρ. Σε μία σελίδα Α4 είχε το αυτοκίνητο ολόκληρο και στη γωνία μόνο την πινακίδα σε zoom. Από ότι μου είπαν, γράφουν κυρίως στον περιφερειακό Υμηττού γιατί το όριο είναι 80 και όλοι το σκίζουν και πάνε με διπλάσια, γράφουν λιγότερο στις ευθείες της Ελευσίνας-Αεροδρομίου και αν κατάλαβα καλά κάνουν και διαλογή, ανάλογα το σημείο, την ώρα κλπ.
![]() |
![]() |
HNIOXOS KTM έγραψε:Γεια σου Όμηρε,
και μένα να το ακούω με ενδιαφέρει, τι να κοιτάω όταν οδηγώ μηχανή.
Σκέφτομαι όμως ότι υπάρχει ο περιορισμός να έχεις καθημερινά το tank bag μαζί σου.
![]() |
Επιστροφή στο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες