thanos13 έγραψε:Να πούμε ενα μεγάλο μπράβο όμως και στον Ντάνι ο οποίος είχε πέσει τη προηγούμενη και έπαθε ζημιά στο γόνατο ανέβηκε με βοήθημα πάνω στην μηχανή και παρόλα αυτά τσίμπησε την τρίτη θέση.Πιστεύω οτι πολύ σύντομα θα γίνει νούμερο ενα ο μικρός.Αρκεί να συνεχίσει να οδηγάει χόντα βέβαια
Dimitris έγραψε:thanos13 έγραψε:Να πούμε ενα μεγάλο μπράβο όμως και στον Ντάνι ο οποίος είχε πέσει τη προηγούμενη και έπαθε ζημιά στο γόνατο ανέβηκε με βοήθημα πάνω στην μηχανή και παρόλα αυτά τσίμπησε την τρίτη θέση.Πιστεύω οτι πολύ σύντομα θα γίνει νούμερο ενα ο μικρός.Αρκεί να συνεχίσει να οδηγάει χόντα βέβαια
Γι'αυτό παραδέχομαι τον Rossi. Έκανε την μεταγραφή στην Yamaha για να αποδείξει πως τα πρωταθλήματα δεν κερδίζονται μόνο με την μηχανή αλλά παίζει ρόλο πολύ και η απόδοση του αναβάτη. Πολύ τον κατηγορούσαν πως ο σημαντικότερος παράγοντας που συμβάλει στην νίκη είναι το μεγάλο εργαλείο που λέγεται Honda..Κι' όμως πήγε σε μια υποδεέστερη μηχανή, την έστρωσε και τους το βούλωσε το στοματάκι....και ξανά....και ξανά..
Εγώ όπως το αντολαμβάνομαι το πράγμα η κατάσταση έχει ώς εξής:
Είναι ο Rossi, μετά οι μηχανές Honda και ακολουθούν οι υπόλοιποι οδηγοί που προσπαθούν να εξελίξουν τις συγκριτικά με Honda υποδεέστερες μηχανές. Βέβαια κάπου μέσα σε όλα αυτά παίζει και ο παράγοντας χρήμα.
Παρ'ολα αυτά ο κύριος Pedrosa είναι το επόμενο αστέρι.
Ciao
Δημήτρης
sotris έγραψε:Rossi 4 ever!
μπραβο και στην Ducati

thanos13 έγραψε:Δεν νομίζω οτι η γιαμάχα είναι ανώτερη της χοντα.
Πολλά προβλήματα είχε και φέτος.Εγω δε θυμάμαι κανένα χόντα να εγκατέλειψε απο μηχανικό πρόβλημα η οτιδήποτε άλλο.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες