Αντε και πες να πάω τυφλοσούρτη. Πες ρε παιδί μου τη θέλω πολύ και δε με νοιαζει και βασίζομαι μόνο στα review και στα τεστ των περιοδικών......
Εεεεε δε στη φερνουν. Από benelli μόνο το μικρό το 50αρι με τη μεγάλη τη ρόδα (16αρα νομίζω)
Βρε αμαν σου λέω έχω τα λεφτα. Οχι εκειιιιιιι.
Τουλάχιστον Θεσσαλονίκη ΔΕΝ φερνουν benelli γιατί λέει δεν πουλάει και γιαυτό δεν έχει και συνεργεία και ανταλλακτικά..... Εμμμ ετσι πως να πουλήσει. Η benelli έχει χάλια μάρκετινκγ. Εκτός και αν προσπαθήσει να ανηχτεί στην αγορά με το due που θα είναι φτηνό. (εδω βέβαια το shiver δεν ξέρουμε αν θα πουλήσει)
Η benelli μάλλον μόνο στην ιταλία θα πουλάει. Και εγώ που το θέλω και να το φέρουν κάποτε γιατί να εμπιστευτώ ένα συνεργείο που θα έχει μόλις εκπαιδευτεί σε έναν κινητήρα εντελώς άγνωστο για τα ελληνικά δεδομένα. Και αξιόπιστο να είναι δε θα γίνω πειραματόζωο. Ενώ αν είχαν προνοήσει να κάνουν σεμινάρια (τόσο καιρό υπάρχει αυτός ο κινητήρας) Αν αποφασίζαν να τα φέρουν θα ήταν έτοιμοι. Σε αυτό φταίει αποκλειστικά η benelli που τους έχει όλους ψιλοεσμένους. Με τέτοια λογική πως να πάει μπροστά? Μόνο αν αγοραστεί και αυτή από καναν όμιλο εταιρειών. (ή αν γίνει εξολοκλήρου κινέζικη και μας έρθουν όλα με καινούργιους κινητήρες made in china δικύλινδρους - γιατί οι τρικύλιδροι είναι πιο ακριβοι στην παραγωγή τους και όλα γίνονται με γνώμονα το κερδος και όχι το πόσο καλό μηχανάκι είναι)
Κοινως τα έχω πάρει λίγο γιατί μαρέσει το μηχανάκι από τη στιγμή που βγήκε και από ότι φαίνεται δε θα μπορέσω να το πάρω παρα μόνο αν το φέρω μόνος μου από ιταλία και το κάνω σέρβις μόνος μου, και ψάχνω για ανταλλακτικά μόνος μου. και αν τύχει κάτι θα μυριζω τα δάκτυλά μου και θα στέλνω email στην ιταλία με φωτογραφίες να μου λεν στον καφέ τι έχει το μηχανάκι