ΤΙ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ!!!

Ποιός θα λεγε όχι σε μια μεγάλη παρέα γεμάτη διάθεση, έτοιμη για βόλτα Και καλή παρέα ?

Δημοσίευσηαπό jimmy-XLV την Παρ Απρ 20, 2007 11:36 am

ελπιζω να μη χτυπησε κανεις σοβαρα. παντα ορθιοι παιδια...
Άβαταρ μέλους
jimmy-XLV
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό sotokan την Παρ Απρ 20, 2007 1:20 pm

nfot έγραψε:Παλι εγω δε θα κανω ουτε ενα χιλιομετρο; Δεν τον πινουμε στα Γιαννενα καλυτερα;

Θα είμαι Γιάννενα 28-29-30/4 και Πρωτομαγιά,και gamw τα ταξιδάκια με την μοτό,το μόνο πακέτο είναι ότι θα μαι τριβάλιτσος αλλά δεν με πολυχαλάει κιόλας.Θ αφήσω τα πράγματα σπίτι και θα γυρνάω ένα τριήμερο στα ζαγοροχώρια και την γύρω περιοχή με την γυναίκα και την Βέφα.....Αν γουστάρεις αγαπητέ nfot πίνουμε πολύ τίγκα καφεδάκι στην λιακαδούμπα..... :smt028 :smt028 :smt028
θέλω να ξε-φεύγωωωω
Άβαταρ μέλους
sotokan
Τακτικό Μέλος

Ονομα χρήστη: Σωτήρης
Μοντέλο: VFR VTEC
Κυβικά: 800

Δημοσίευσηαπό sotokan την Παρ Απρ 20, 2007 1:24 pm

Dimitris έγραψε:
nfot έγραψε:Παλι εγω δε θα κανω ουτε ενα χιλιομετρο; Δεν τον πινουμε στα Γιαννενα καλυτερα;

Με πέθανες ρε ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Εμ είσαι και συ στο κέντρο της Ελλάδας....αλλά μόλις μου ήρθε μια ιδέα που θα μας αφήσει όλους ευχαριστημένους.....ΝΑ πιούμε έναν καφέ, ΤΣΑΚ-ΜΠΑΜ αυθημερόν, με σημείο συνάντησης τα Τρίκαλα...τι λέτε?

Ψήνομαι και εγώ χαλαρά ...Άμα είναι μπορούμε να φύγουμε Πρωτομαγια από κατάρα,Καλαμπάκα και να πέσουμε Τρίκαλα να πιούμε κανά γκαιφέ....
θέλω να ξε-φεύγωωωω
Άβαταρ μέλους
sotokan
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό sotokan την Παρ Απρ 20, 2007 2:41 pm

Ταξιδευτής έγραψε:Μπραβο βρε παιδια! Υπεροχα μερη, τελεια παρεα οπως φαινεται.... :)

Και να σκεφτεις οτι ΑΚΡΙΒΩΣ την προηγουμενη ημερα (Σαββατο) ειχαμε σχεδιασει ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια διαδρομη απο τα ιδια μερα (Αγ. Πετρος, Κοσμας κλπ) αλλα δεν καταφεραμε ποτε να φτασουμε... :( Δυο αναβατες down (και δυστυχως ειμαι ο ενας), μια μηχανη με μπροστινο σε τευχη κ αλλη μια χωρις οδηγο για 4 μηνες... :( :( :smt087

Ειναι να σε θελει τελικα....

Φίλε ταξιδευτή κατ αρχήν περαστικά και σε σένα και στον αλχημιστή (αν δεν κάνω λάθος) όπως και στις καλές σας........
Αν και γενικά δεν ποστάρω πλέον στο moto.gr ,την είχα δει την βόλτα και το πως οργανώθηκε όπως και τις συμμετοχές.......
Τελικά δεν είναι και τόσο καλή φάση τόσες πολλές και διαφορετικές μηχανές μαζί,τουλάχιστον όχι αν είναι και σχετικά άγνωστοι και οι οδηγοί μεταξύ τους γιατί άλλα λέει ο ένας και άλλα ο άλλος,και γίνοντε συχνά παρεξηγήσεις.......
Anyway και πάλι περαστικά και μην χάνεις το κουράγιο σου,με λίγη υπομονή και μεράκι πάλι θα έχεις το τουμπανο κάτω απ τα πόδια σου και τότε ελπίζω να μας ακολουθήσεις σε καμιά βολτούλα μας.....Άλλωστε έχουμε και ένα τρελλό ζητά στην παρέα μας να σε παίζει :smt040 :smt040 :smt040
θέλω να ξε-φεύγωωωω
Άβαταρ μέλους
sotokan
Τακτικό Μέλος

Προηγούμενη

Επιστροφή στο ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΒΟΛΤΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες