JAPAN Vs. EUROPE

Οτι σάς συμβαίνει - οτι βλέπουν τα μάτια μας στον μοτοσυκλετιστικό χώρο και οχι μόνο.

Δημοσίευσηαπό gf-pegasus την Τρί Ιουν 05, 2007 12:52 am

Τι ακριβως δεν πιασατε ????
:smt039
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gf-pegasus
Νέος στο forum

Μοντέλο: BMW R 1100 GS
aprilia Pegaso 650
Κυβικά: 1750

Δημοσίευσηαπό Ταξιδευτής την Τρί Ιουν 05, 2007 9:06 pm

Παλι χαθηκε το νοημα... Αυτη η διαμαχη μεταξυ Ιταλιας-Ιαπωνιας ειναι προαιωνια, και ειλικρινα δεν βλεπω ΠΟΥΘΕΝΑ το νοημα!

Θελεις ρε φιλε να δικαιολογησεις στον εαυτο σου (γιατι ολοι οι αλλοι δεν πολυνοιαζονται ετσι και αλλιως τι εκανες) τα λεφτα που εδωσες για το Μιτσικουμο Τειζερ 7000 η το Μπιστικατι Ρομεο 1000 σου, με το να γραφεις ενα σωρο πραγματα που στηριζουν την μια η την αλλη πλευρα;

Καντο, αλλα μην περιμενεις να πεισεις και κανεναν αλλον. Τι παει να πει χαλανε τα Ιταλικα, τα Γιαπωνεζικα δεν στριβουν, τα Αγγλικα σαπιζουν κλπ κλπ; ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ!!! Απο ενα ΜΖ 30ετιας μεχρι ενα MV Agusta του 07.

Εγω λατρευω το Africa γιατι θα με πηγαινε εκει που το 999 μου δεν μπορει, αλλα επισης γουσταρω το ΚΤΜ 950 του κολλητου μου γιατι τα κανει ολα πολυ καλα και συμφερει.
Επισης περναει TDM και ζηταω απο το Θεο να μου δωσει καμια ντουζινα ακομα αυτια για να απολαυσω ΤΟΝ ηχο, και το γουσταρω για την ανεση της σελας του και τον all round χαρακτηρα του, την ωρα που οι καρποι και τα γονατα μου εχουν φτασει στην πλατη απο την πολεμικη θεση της Ιταλιδας ντιβας.
Επισης, τρελλαινομαι οταν κοιταζω τις απειρες λεπτομερειες ενος Guzzi και τον αρχοντικο τροπο που κινειται, η την δυναμη και την αισθηση ολοκληρωμενης ταξιδιωτικης μηχαναρας που σου δινει ενα FJR.

Βεβαια θα μου πειτε δεν ειναι ολες οι μηχανες φτιαγμενες ισα και ομοια. Ναι. Σαφως! Αλλα αυτο ειναι και η ομορφια του μοτοσυκλετισμου! Το 999 μου δεν μπορει να με ταξιδεψει ανετα οσο ενα TDM η ενα FJR, ουτε να παει σε κακοτραχαλους δρομους οπου ενα KTM η ενα Vstrom θα πανε, η να παρει πανω αποσκευες και επιβατη και να κανει χαλαρα ταξιδακια, αλλα απο την αλλη αυτη η μηχανη ειναι κατι το εντελως αλλο. Κατι που με κανει να συγχωρω ολα τα παραπανω: το πως κινειται και βαζει την δυναμη του στο δρομο.
Ειλικρινα δεν υπαρχει καμια μηχανη στιν κοσμο που να μπορει να κινηθει με την εξωπραγματικη ευελιξια αλλα και απολυτη σταθεροτητα του 999, η τον τροπο που βαζει κατω την κτηνωδη δυναμη του... Σιγουρα πολλοι μπορουν να αμφισβητησουν την παραπανω δηλωση, αλλα ειναι διοτι δεν ειχαν ποτε την εμπειρια του να το οδηγησουν.

Ομως γιατι να το κουραζουμε; Η ουσια ειναι οτι ΟΛΟΙ θελουμε να νοιωθουμε οτι εχουμε την καλυτερη μηχανη του κοσμου, και ξερετε κατι; ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ! Ο Λ Α ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! Καποια κανουν καποια πραγματα καλυτερα απο αλλα, αλλα εγω το μονο που θα ηθελα ενα μεγαλο γκαραζ για να κανω συλλογη! :smt006
Νίκος
Άβαταρ μέλους
Ταξιδευτής
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό Tdmrider την Τρί Ιουν 05, 2007 9:08 pm

Ταξιδευτής έγραψε:Παλι χαθηκε το νοημα... Αυτη η διαμαχη μεταξυ Ιταλιας-Ιαπωνιας ειναι προαιωνια, και ειλικρινα δεν βλεπω ΠΟΥΘΕΝΑ το νοημα!

Θελεις ρε φιλε να δικαιολογησεις στον εαυτο σου (γιατι ολοι οι αλλοι δεν πολυνοιαζονται ετσι και αλλιως τι εκανες) τα λεφτα που εδωσες για το Μιτσικουμο Τειζερ 7000 η το Μπιστικατι Ρομεο 1000 σου, με το να γραφεις ενα σωρο πραγματα που στηριζουν την μια η την αλλη πλευρα;

Καντο, αλλα μην περιμενεις να πεισεις και κανεναν αλλον. Τι παει να πει χαλανε τα Ιταλικα, τα Γιαπωνεζικα δεν στριβουν, τα Αγγλικα σαπιζουν κλπ κλπ; ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ!!! Απο ενα ΜΖ 30ετιας μεχρι ενα MV Agusta του 07.

Εγω λατρευω το Africa γιατι θα με πηγαινε εκει που το 999 μου δεν μπορει, αλλα επισης γουσταρω το ΚΤΜ 950 του κολλητου μου γιατι τα κανει ολα πολυ καλα και συμφερει.
Επισης περναει TDM και ζηταω απο το Θεο να μου δωσει καμια ντουζινα ακομα αυτια για να απολαυσω ΤΟΝ ηχο, και το γουσταρω για την ανεση της σελας του και τον all round χαρακτηρα του, την ωρα που οι καρποι και τα γονατα μου εχουν φτασει στην πλατη απο την πολεμικη θεση της Ιταλιδας ντιβας.
Επισης, τρελλαινομαι οταν κοιταζω τις απειρες λεπτομερειες ενος Guzzi και τον αρχοντικο τροπο που κινειται, η την δυναμη και την αισθηση ολοκληρωμενης ταξιδιωτικης μηχαναρας που σου δινει ενα FJR.

Βεβαια θα μου πειτε δεν ειναι ολες οι μηχανες φτιαγμενες ισα και ομοια. Ναι. Σαφως! Αλλα αυτο ειναι και η ομορφια του μοτοσυκλετισμου! Το 999 μου δεν μπορει να με ταξιδεψει ανετα οσο ενα TDM η ενα FJR, ουτε να παει σε κακοτραχαλους δρομους οπου ενα KTM η ενα Vstrom θα πανε, η να παρει πανω αποσκευες και επιβατη και να κανει χαλαρα ταξιδακια, αλλα απο την αλλη αυτη η μηχανη ειναι κατι το εντελως αλλο. Κατι που με κανει να συγχωρω ολα τα παραπανω: το πως κινειται και βαζει την δυναμη του στο δρομο.
Ειλικρινα δεν υπαρχει καμια μηχανη στιν κοσμο που να μπορει να κινηθει με την εξωπραγματικη ευελιξια αλλα και απολυτη σταθεροτητα του 999, η τον τροπο που βαζει κατω την κτηνωδη δυναμη του... Σιγουρα πολλοι μπορουν να αμφισβητησουν την παραπανω δηλωση, αλλα ειναι διοτι δεν ειχαν ποτε την εμπειρια του να το οδηγησουν.

Ομως γιατι να το κουραζουμε; Η ουσια ειναι οτι ΟΛΟΙ θελουμε να νοιωθουμε οτι εχουμε την καλυτερη μηχανη του κοσμου, και ξερετε κατι; ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ! Ο Λ Α ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! Καποια κανουν καποια πραγματα καλυτερα απο αλλα, αλλα εγω το μονο που θα ηθελα ενα μεγαλο γκαραζ για να κανω συλλογη! :smt006

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023
Moderator of Motocikleta.Gr

Το μεγαλύτερο δώρο για έναν αναβάτη είναι η επόμενη βόλτα με τη μηχανή. Οδηγείτε με ασφάλεια λοιπόν.

Δημοπρασίες Αγάπης !

Δεν έχεις ακόμα την κάρτα μέλους ? Δες τι χάνεις !
Άβαταρ μέλους
Tdmrider
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: Σπύρος
Μοντέλο: Yamaha TDM
Κυβικά: 900

Δημοσίευσηαπό Acanthor την Τρί Ιουν 05, 2007 9:13 pm

Ταξιδευτής έγραψε:αλλα εγω το μονο που θα ηθελα ενα μεγαλο γκαραζ για να κανω συλλογη!

:smt023 :smt023

Και κάπου εδώ το θέμα πρέπει να σταματήσει να συζητιέται, αφού δεν υπάρχει κάτι άλλο να ειπωθεί πιστεύω....

respect

και πάμε για μπύρες επιτέλους για να αρχίσουμε να ονειρευόμαστε τη συλλογή μας... :partyman:
Άβαταρ μέλους
Acanthor
Τακτικό Μέλος

Ονομα χρήστη: Όμηρος
Κυβικά: 0

Δημοσίευσηαπό Dakota την Τρί Ιουν 05, 2007 10:44 pm

Δεν θα διαφωνίσω με κανέναν σας, όπως και δεν θα συμφωνήσω και με κανένας σας.

Οι προσωπικές επιλογές του καθενός είναι απόλυτα σεβαστές.

Αλλά σε ένα topic Japan vs Europe τι περιμένατε να γράφουμε?

Γλυκόλογα και μάτσα μούτσα? Αν το δω και αυτό θα και αυτό θα πάω στο forum του Σούπερ Κατερίνα.

Η κόντρα και οι διαμάχες (σε φιλικό πάντα πνεύμα) πιστεύω ότι είναι θεμελιώδες αρχές της μοτοσυκλετιστικής κουλτούρας και εννοείτε ότι δεν καταλήγουν σε κανένα συμπέρασμα.

Αλλιώς δεν θα κυκλοφορούσαν τόσα πολλά μοντέλα μοτοσυκλετών, παρά μόνο 5-6 αφού όλοι θα συμφωνούσαμε ότι αυτά είναι τα καλύτερα.

Άλλωστε η εξέλιξη έρχεται μέσα από την αντιπαράθεση.

Οι μπύρες κερασμένες από μένα. :smt004
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dakota
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: Μήτσος
Μοντέλο: Moto Guzzi 1200 Sport
Yamaha YBR 125
Κυβικά: 1275

Δημοσίευσηαπό nfot την Τρί Ιουν 05, 2007 10:55 pm

Fretazer έγραψε:Δεν θα διαφωνίσω με κανέναν σας, όπως και δεν θα συμφωνήσω και με κανένας σας.

Οι προσωπικές επιλογές του καθενός είναι απόλυτα σεβαστές.

Αλλά σε ένα topic Japan vs Europe τι περιμένατε να γράφουμε?

Γλυκόλογα και μάτσα μούτσα? Αν το δω και αυτό θα και αυτό θα πάω στο forum του Σούπερ Κατερίνα.

Η κόντρα και οι διαμάχες (σε φιλικό πάντα πνεύμα) πιστεύω ότι είναι θεμελιώδες αρχές της μοτοσυκλετιστικής κουλτούρας και εννοείτε ότι δεν καταλήγουν σε κανένα συμπέρασμα.

Αλλιώς δεν θα κυκλοφορούσαν τόσα πολλά μοντέλα μοτοσυκλετών, παρά μόνο 5-6 αφού όλοι θα συμφωνούσαμε ότι αυτά είναι τα καλύτερα.

Άλλωστε η εξέλιξη έρχεται μέσα από την αντιπαράθεση.

Οι μπύρες κερασμένες από μένα. :smt004

+1

Την πλακα μας κανουμε, πανω απο ολα.

Σιγα μη μαλωσω κιολας, για το αν οι γιαπωνεζες ή οι Ιταλιδες ειναι καλυτερες. Μπορει οι Ιταλιδες να ειναι γυναικαρες, αλλα οι Γιαπωνεζες κανουν εκπληκτικο κρεβατι. (Δυστυχως δεν εχω δοκιμασει, αλλα απο οτι μου λενε). :smt030 :smt030 :smt030
"Motor racing, mountain climbing and bull fighting are the only true sports.
All the rest are children's games played by adults."

- Ernest Hemingway -
Άβαταρ μέλους
nfot
Τακτικό Μέλος

Ονομα χρήστη: Νικος
Μοντέλο: FZ6 & Daytona 675
Κυβικά: 1275

Δημοσίευσηαπό Ofanis την Τρί Ιουν 05, 2007 11:11 pm

Ποια πλακα ωρε?

Τζαπαν και σουγκαμοτομαγκαζακι γιαταουρασωληνακι Χαπακιγιακαουρα

Τα αντιαμμοτσιμεντο κλπ κομμένα!!!!!

:smt062 :smt062 :smt062 :smt062 :smt062

Για μπύρες μέσα :partyman:
Άβαταρ μέλους
Ofanis
Τακτικό Μέλος

Ονομα χρήστη: Φάνης
Μοντέλο: R1
Κυβικά: 1000
Επάγγελμα: Αρχιτέκτων Μηχανικός

Δημοσίευσηαπό Dimitris την Τετ Ιουν 06, 2007 12:14 am

West ΦΑΚΣ East.

τέλος.

Υ.Γ: Ταξιδευτή, Fretazer +100000

Nfot οι ιαπωνέζες δεν έχουν ΚΑΜΠΥΛΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ.

:lol: :lol:
Moderator of Motocikleta.Gr

Moto Guzzi Breva V1100 2006
Moto Guzzi Le Mans V11 2003
Moto Guzzi World Club

The way the "V" is meant to be...

Δημοπρασίες Αγάπης ! Δεν έχεις ακόμα την κάρτα μέλους ? Δες τι χάνεις !
Άβαταρ μέλους
Dimitris
Παλαιό Μέλος

Μοντέλο: Moto Guzzi 1100 Breva 2006 ABS, V11 Le Mans 2003, 1100 sport 1998
Κυβικά: 1100

Δημοσίευσηαπό lord την Τετ Ιουν 06, 2007 3:14 am

ιστ φακ γουεστ μητσοοοοοο!!!

κατι για μπυρες διαβασα,,, :partyman:
NERO DIABLO. . . . . . . . . . ITALO MAFIOZO
Εικόνα
proud member of xelona v-twin crew
Άβαταρ μέλους
lord
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: ΑΡΗΣ
Μοντέλο: APRILIA TUONO R 08

Δημοσίευσηαπό gf-pegasus την Τετ Ιουν 06, 2007 3:28 am

Εχει δικιο ο Φριτεζας
Αν δεν τσακωθουμε και λιγο τι θα καταλαβουμε??? να παμε να γραφουμε στο φορουμ της αρχιεπισκοπης ( εχει ?)

ΓΙΑΠΩΝΕΖΑ παιρνεις για το σπιτι …νοικοκυρα ….φτιαχνει καλο φαϊ ….καφεδακι σπεσιαλ ….υπομονετικη….σου καθετε οποτε θελεις …..σε ανεχεται οτι και να κανεις …δεν χρειαζεται περιποιηση κλπ κλπ ρουτινιαρικα :smt045 :smt048 :-( :smt039 :roll: :smt009 :smt104
ΙΤΑΛΙΔΑ εχεις γκομενα ….κατι σαν την μονικα μπελουτσι ….κουκλαρα …..αμαρτωλη…..σου κανει ολα σου τα βιτσια …ειναι παντα **Motocikleta Bot** για σενα……θελει πολυ περιποιηση …θελει χαδια …..θελει παιχνιδια …πουλας μουρη με αυτην …καμαρωνεις ….παντα κρυβει εκπληξεις …… :smt055 :smt057 :smt054 :heart: :heart: :heart:

ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gf-pegasus
Νέος στο forum

Μοντέλο: BMW R 1100 GS
aprilia Pegaso 650
Κυβικά: 1750

Δημοσίευσηαπό iznogood την Τετ Ιουν 06, 2007 10:25 am

Θα συμφωνησω με τους προλαλισαντες, και μη ξαχναμε οτι οι περισσοτεροι ημαστε γνωστοι, εγω το βλεπω με διαθεση χαβαλε, σαν να παιζω ταβλι βρε παιδι μου. Γιαυτο και δεν απαντησα και στον "μπαμπα" soter που μας μαλωσε ;-)

iznogood FUCK'S EVERYBODY...! :smt029

:smt025
chalife ala place du chalif.
http://www.carbon-aramid.com
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
iznogood
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: Αλεξης

Δημοσίευσηαπό lord την Τετ Ιουν 06, 2007 2:00 pm

iznogood έγραψε:Θα συμφωνησω με τους προλαλισαντες, και μη ξαχναμε οτι οι περισσοτεροι ημαστε γνωστοι, εγω το βλεπω με διαθεση χαβαλε, σαν να παιζω ταβλι βρε παιδι μου. Γιαυτο και δεν απαντησα και στον "μπαμπα" soter που μας μαλωσε ;-)

u r gay dude! :smt080
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lord
Συχνό Μέλος

Δημοσίευσηαπό iznogood την Τετ Ιουν 06, 2007 2:15 pm

Λορδε... :smt097 :smt097 :smt097

Πλησιαζει η ωρα που θα σε πετυχω... Drogar-Vampire(LBG).gif εχω βρει που μενεις, που τρως, τι ωρα πας τουαλετα... :smt071
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
iznogood
Συχνό Μέλος

Δημοσίευσηαπό lord την Τετ Ιουν 06, 2007 2:19 pm

ελα την ωρα που θα ειμαι τουαλετα..
.
.
.
.
.
και θα σε πετυχω εγω!!! :heart:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lord
Συχνό Μέλος

Δημοσίευσηαπό iznogood την Τετ Ιουν 06, 2007 2:32 pm

Eλα ρε, μην χαλας το νοημα του topic... Drogar-Cry(LBG).gif
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
iznogood
Συχνό Μέλος

Δημοσίευσηαπό jimmy-XLV την Τετ Ιουν 06, 2007 2:49 pm

iznogood έγραψε:Θα συμφωνησω με τους προλαλισαντες, και μη ξαχναμε οτι οι περισσοτεροι ημαστε γνωστοι, εγω το βλεπω με διαθεση χαβαλε, σαν να παιζω ταβλι βρε παιδι μου. Γιαυτο και δεν απαντησα και στον "μπαμπα" soter που μας μαλωσε ;-)

φιλαρακι, επειδη απ'οτι βλεπω παιζει πολυ σεξ στη ζωη σου :ANAL: , σε συμβουλευω να κατουρας κιολας που και που. μονο προσεχε που κατουρας γιατι μπορει να γλιστρησεις στα χυμμενα λαδια απ'το μοτερ σου. το νου σου... :smt036 :smt036 :smt036

παντα φιλικα...
Άβαταρ μέλους
jimmy-XLV
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό lord την Τετ Ιουν 06, 2007 2:56 pm

στη ζωη του αλεξη παιζει πολυ σεξ,ειδικα οταν του τα σκανε τα ανοργασμικα γιαπωνεζικα!και κατουραει και χεζεται πανω του,μην ανησυχεις!οσο για τα λαδια δε γλυστραει τα εχει συνηθισει.... :smt116
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lord
Συχνό Μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση