τα παρακάτω τα έγραψα και στο τι μηχανάκια οδηγούμε για να είμαι πολιτικός ορθός!! τα γράφω και στο σωστό μέρος
Ας αρχίσω με το μοτέρ
Η μόνη αλλαγή που έχω κάνει είναι στη κεφαλή τα πάντα ΑΛΛΑ με το RAICING MANUAL της YAMAHA όπου δίνει και άλλα "χρώματα" σε οδηγούς βαλβίδων και άλλες βαλβίδες το ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ το βρήκα κατά τύχη από έναν φίλο που δουλεύει στο 14ο .
Μετά το Project έγραφε keihin 33 παρέα με power pack και axel πολλαπλασιαστές μετά τη θέση της μαμά εξάτμισης πίρε μία acrapovic από λαιμούς και τελείωσε το μοτέρ
Στη Συνέχεια οι αλλαγές σε αναρτήσεις ήταν επιβαλλόμενες και η ohlins πήρε τη θέση των μαμά αμορτισέρ σε συνάρτηση με αλλαγή στο μοχλικό και κατέβασμα των τιμονόπλακων το μηχανάκι βρήκε την καλλίτερη θέση και για "στρίψιμο" και για της ευθείες στο τέλος αλλάχτηκαν και τα μαρσπιέ raicing από τη lucas στη Γερμανία και έτσι δεν βρίσκει κάτω με τίποτα
Τέλος τα φρένα επιβάλλονταν να αλλαχτούν οι δαγκάνες από R1 ταίριαζαν "κουτί" μαζί με τα σωληνάκια υψηλής ΚΑΙ τη τρόμπα μπροστινού από YZf 750 OW 02 που βγάζει 0,6 ΒΑR έφτιαξα τα τέλεια φρένα
τόσο τέλεια που αν ξεχαστείς και τα κοκαλώσεις μπορεί να "φας" τα μούτρα σου στη ζελατίνα
Αυτά έχω φτιάξει στο περήφιμο power house του εφτραφή κυρίου

.gif)

News