Επειδη οπως λεει και η παροιμια "γλυκαθηκε η γρια απ'τα συκα ...", ετσι και γω με τον φιλο μου Θωμα, γλυκαθηκαμε απο την προηγουμενη επισκεψη, στις 16 Αυγουστου στις Σερρες και ξαναπηγαμε.
Παλι ειμασταν τυχεροι και οι μηχανες ελαχιστες μεχρι το μεσημερι και μολις ενα αυτοκινητο, επισης κατα το μεσημερι.
Ακολουθωντας τις συμβουλες ενος φιλου απο την προηγουμενη φορα, οδηγουσα αρκετα σκυφτος και επιτελους αρχισα να βγαζω το σωμα μου σχεδον σε ολες τις στροφες. Θελω λιγη προσπαθεια ακομη.
Με τη βοηθεια του βιντεο μετρησα και χρονους και τους συγκρινα με την προηγουμενη φορα. Σημαντικοτατη βελτιωση κι ας μην εφτασα στον οδηγικο "οργασμο" της προηγουμενη φορας. Την προηγουμενη φορα γυρνουσα συνηθως 2.10 - 2.12 και καταφερα σε ενα session να κανω στη σειρα 2.13-2.09-2.07-2.06-2.03 (ο οργασμος που λεγαμε). Στο ενα session που κατεγραψα αυτη τη φορα εκανα 8 γυρους αναμεσα στο 2.00-2.03. Σιγουρα μπορω να κατεβασω κι αλλο το χρονο αυτο, μονο και μονο φτανοντας στα ορια στην ευθεια, που τωρα δεν το κυνηγουσα και πολυ, αλλο μπορω να κερδισω πολυ περισσοτερο χρονο αν καταφερω να μπαινω στις στροφες με περισσοτερα χιλιομετρα, μιας και εκει χανω τον περισσοτερο χρονο.
Κατα το μεσημερι εμφανιστηκε και ο Kyriakos VFR, για να πουμε ενα γεια.
Αφου πηραμε λοιπον τη δοση μας, ξεκινησαμε για την επιστροφη μας στο Βολο. Γεμιζουμε βενζινη και ξεκιναμε την αναβαση του βουνου με τις ωραιες στροφες προς Θεσ/κη. Αμ δε, το fazer ειχε αντιθετη αποψη. Καμια 30αρια χιλιομετρα απο τις Σερρες, σβηνει. Ετσι ξαφνικα. Ρευμα υπηρχε αλλα η μιζα ουτε κιχ δεν εκανε. Το μυαλο μου πηγε κατευθειαν στο kill switch. Το ανοιξα, μπας και δω κατι, αλλα τιποτα. Καλεσα λοιπον την οδικη βοηθεια, ευτυχως ειχα και αφου τη φορτωσαμε ανεβηκα συνεπιβατης στο CBR 600 '98 του φιλου μου και ξεκινησαμε. Ακομη ποναω λεμε ... Ειμαι πιασμενος απο πανω μεχρι κατω ...
Φτανοντας Βολο, μιλησα με ενα φιλο, επισης ιδιοκτητη fz6 ο οποιος μου επιβεβαιωσε οτι ειναι το Kill switch. Ετσι σημερα το μεσημερι, πηγα στα γραφεια της οδικης βοηθειας, οπου ειχε ηδη φτασει και η μηχανη μου και ελυσα το Kill switch φτανοντας ενα βημα πιο βαθια απο την προηγουμενη φορα. Ελυσα και το λαμακι που κρατουσε τα καλωδια στη θεση τους και ωωωωωω, να το προβλημα. Ειχε ξεκολλησει το ενα απο τα δυο καλωδια Τηλεφωνο σε καλο μου φιλο, που καθεται εκει διπλα και ασχολητε με ηλεκτρονικες κατασκευες ο οποιος ηρθε, με τα απαραιτητα εργαλεια. Σε 5 λεπτα, το καλωδιο ειχε κολληθει. Μας πηρε λιγο να συναρμολογησουμε τον διακοπτη αλλα τελικα, ολα καλα.
Φωτο δεν εχω, αλλα μονο ενα βιντεο περι τα 700ΜΒ.
Χαλαρωση για κανα μηνα τωρα και τον Οκτωβρη παλι επανω θα ειμαι.
"Motor racing, mountain climbing and bull fighting are the only true sports.
All the rest are children's games played by adults."