Λιγο περισσοτερος χαβαλες δεν νομιζω οτι θα εβλαπτε τι λετε?

Σχόλια και παρατηρήσεις για το motocikleta.gr

Δημοσίευσηαπό X_NR750 την Τετ Δεκ 12, 2007 1:40 am

Dimitris έγραψε:

[color=yellow]Υ.Γ: Α, και που 'σαι
.....Μην χαίρεσαι με τη Βεφά σου....την έχεις δει ποτέ να τη περνάει Guzzi στην έξοδο της στροφής και να τρώει τη σκόνη της; Εύχομαι να μην σου συμβεί ποτέ και μέσα σε λίγες στιγμές γκρεμιστεί η Ιαπωνέζικη Κοσμοθεωρία σου.... :smt016

Δεν μου εχει συμβει ποτε,αλλα φανταζομαι οτι αν συμβει δεν θα ανυσηχησω και πολυ γιατι κατι τετοιο θα σημαινει οτι το συμπαν και οι νομοι που το διεπουν θα καταρρεουν οποτε το τελευταιο που θα με νοιαζει θα ειναι το τσαι απο Guzzi :smt040
Άβαταρ μέλους
X_NR750
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό zero την Τετ Δεκ 12, 2007 1:53 am

X_NR750 έγραψε:@ Zero,LS **Motocikleta - Bot** κανουμε τους κινεζους ε? :smt093

Αν και δεν είδα τι μπινελίκι μου έριξες, για ποιό λόγο με λές κινέζο ενώ είμαι ιάπωνας???

Αν είναι γιατί δεν σιγονταρω σε αυτο που είπες για τον χαβαλέ, ενώ ξέρεις ότι συμφωνώ μαζί σου ο λόγος είναι απλός.

Δεν μπορώ να απαιτήσω από κανένα να κάνει χαβαλέ. Αυτά δεν γίνονται. Αν δεν γουστάρει ο άλλος να χαβαλεδιάσει δεν υπάρχει φάρμακο σε αυτό. Είναι αρρώστια που δεν θεραπεύεται.

Τώρα αν οι αντμίν ξυρίζουν μερικά χαβαλεδιάρικα ποστακια κατα καιρούς, δεν το βρίσκω καθόλου κακό γιατί αυτό γίνεται σε therad που ξεκίνησαν σοβαρά και καλό θα ήταν να μείνουν έτσι ώστε να έχει να διαβάσει κατι ο κοσμάκης. Σε άλλου είδους thread νομίζω ότι υπάρχει ελευθερία να σαρκάσουμε και να αυτοσαρκαστούμε.

Νομίζω ότι οι έχοντες το ξυράφι το χρησιμοποιούν αρκετά καλά μεχρι στιγμής και για αυτό συνεχίζω να γράφω εδώ.

Θα προτιμούσα να γίνεται περισσοτερος χαβαλές αλλά νομίζω ότι τα μέλη είναι λιγα για να γίνει αυτο. Στο μέλλον ίσως αλλάξουν τα πράγματα.

Α και για να μην ξεχνιόμαστε, τα VFR είναι όλα για τον λούτσο*

* Λούτσος: Ανήκει στην οικογένεια των σφυρανιδών, (Sphyraena sphyraena) με τα πολύ γνωστά μπαρακούντα το σώμα του μακρόστενο και ατρακτοειδές. Το ρύγχος του είναι στενό και μακρύ και λιγότερο πεπλατυσμένο. Το στόμα του είναι εφοδιασμένο με πολύ γερά δόντια. Μπορούμε να τον γνωρίσουμε εύκολα από την κάτω μασέλα, που εξέχει περισσότερο από την επάνω, από το καφέ χρώμα της ράχης και από τα πλευρά και την κοιλιά, που είναι ασημί. Μπορεί να φτάσει μέχρι ένα μέτρο μήκος. Είναι ψάρι αρκετά κοινό στη Μεσόγειο και στον Ατλαντικό. Στις ακτές μας ψαρεύεται όταν βρεθεί μαζί με άλλα ψάρια, με δίχτυα συρόμενα ή κυκλωτικά, και με συρτές.
Άβαταρ μέλους
zero
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό 4-V-FORCE την Τετ Δεκ 12, 2007 2:20 am

ρε παιδεσ...μην τρελενεστε...στο νετ μπορητε και μπορω..να γραψουμε

οτι παπαρια θελουμε....

την μια θα σαλταρω εγω με οτι γραφετε..και μια εσεισ..με οτι γραφω...

αλλα τουλαχιστον εγω εχω κανει πολλα φιλαρακια απο εδω μεσα...

για αυτο ειμαι και εδω.....και τον χαβαλε μου το κανω..πινοντασ μπυρονια..και τρωγωντασ σε ταβερνια(πηλιο).....μου αρεσουν οι φιλιεσ που τον αλλον τον βλεπεισ τετατετ..και λεσ οτι λαχει...

η οθονη του pc mas...merikes fores mas prodidei.......

αφτα......και στον επομενο καφε..η εκδρομη..οπιοσ ερθει....θα καταλαβει τη εστι 4-v force=xaliabalias :smt025 :rock:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
4-V-FORCE
Τακτικό Μέλος

Κυβικά: 0

Δημοσίευσηαπό Dimitris την Τετ Δεκ 12, 2007 11:54 am

4-V-FORCE έγραψε:ρε παιδεσ...μην τρελενεστε...στο νετ μπορητε και μπορω..να γραψουμε

οτι παπαρια θελουμε....

για αυτο ειμαι και εδω.....και τον χαβαλε μου το κανω..πινοντασ μπυρονια..και τρωγωντασ σε ταβερνια(πηλιο).....μου αρεσουν οι φιλιεσ που τον αλλον τον βλεπεισ τετατετ..και λεσ οτι λαχει...

αφτα......και στον επομενο καφε..η εκδρομη..οπιοσ ερθει....θα καταλαβει τη εστι 4-v force=xaliabalias :smt025 :rock:

Έχεις τον δικό σου μοναδικό τρόπο! 8) 8)
Moderator of Motocikleta.Gr

Moto Guzzi Breva V1100 2006
Moto Guzzi Le Mans V11 2003
Moto Guzzi World Club

The way the "V" is meant to be...

Δημοπρασίες Αγάπης ! Δεν έχεις ακόμα την κάρτα μέλους ? Δες τι χάνεις !
Άβαταρ μέλους
Dimitris
Παλαιό Μέλος

Μοντέλο: Moto Guzzi 1100 Breva 2006 ABS, V11 Le Mans 2003, 1100 sport 1998
Κυβικά: 1100

Δημοσίευσηαπό lord την Τετ Δεκ 12, 2007 6:08 pm

Dimitris έγραψε:
4-V-FORCE έγραψε:ρε παιδεσ...μην τρελενεστε...στο νετ μπορητε και μπορω..να γραψουμε

οτι παπαρια θελουμε....

+1000R

NERO DIABLO. . . . . . . . . . ITALO MAFIOZO
Εικόνα
proud member of xelona v-twin crew
Άβαταρ μέλους
lord
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: ΑΡΗΣ
Μοντέλο: APRILIA TUONO R 08
Κυβικά: 1000

Δημοσίευσηαπό iznogood την Τετ Δεκ 12, 2007 11:42 pm

lord έγραψε:
Dimitris έγραψε:

οτι παπαρια θελουμε....

+1000R

chalife ala place du chalif.
http://www.carbon-aramid.com
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
iznogood
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: Αλεξης
Κυβικά: 0

Προηγούμενη

Επιστροφή στο SITE FEEDBACK

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες