ωραιο λιτο τιμιο μηχανακι
but XR RULEZ

Dakota έγραψε:Το συγκεκριμένο είναι μοντέλο 2007 και κόστισε 1920 ευρώπουλα με πινακίδες και έξοδα φακέλου γιατί το πήρα με 0% προκαταβολή και 36 δόσεις. (ούτε ψυγείο να ήτανε)
Προτίμησα το 07 γιατί έχει καρμπυρατέρ σε αντίθεση με το 08 που έχει ψεκασμό (με την γνωστή ποιότητα της Yamaha στο θέμα).
Έχουν μείνει λίγα ακόμα μοντέλα 07 στοκ. Το έψαξα πολύ πριν το πάρω στο θέμα του κόστους χρήσης γιατί θα κάνω 15-20.000 το χρόνο με αυτό. Παίρνει 1,2 λίτρα λάδι και κάνεις ρύθμιση βαλβίδων στο πεζοδρόμιο κανονικά. Η κατανάλωση είναι αστεία (3λ/100) και τα ανταλλακτικά του είναι φθηνότερα και από παπιού. Άσε που δεν έχει και περιττά πλαστικά. Από επιδόσεις πρέπει να πηγαίνει σαν παπάκι, το βοηθάει και ο συμπλέκτης, έτσι και αλλιώς στη Θεσ/νικη με το ΜΕΤΡΟ σε εξέλιξη σπάνια θα βάλεις 3η. Έχει και ψηλό τιμόνι για να περνάς πάνω από τους καθρέφτες.
Μετάχειρο δεν βρήκα σε τιμή που να συμφέρει. Άσε που έχει 2 χρόνια εγγύηση και κοστίζει 100 ευρώ πιο ακριβά από crypton 115.
Σε χώρους είναι πολύ ανώτερο από παπί που ήταν η επόμενη επιλογή μου. Δεν έχει πουλήσει στην Ελλάδα γιατί δεν έχει "μούρη" παπιού και θυμίζει παλιό μηχανάκι. Δεν με ενοχλεί καθόλου. Θα έχω και λιγότερο άγχος μη μου το κλέψουν.
Μη ρωτήσετε αν στρίβει ή πως επιταχύνει. Με υπομονή.![]()
Ρε τι έχει να γίνει στα φανάρια με τα παπάκια.
atom_smasher έγραψε:ole!τα συγχαρητηρια μου!εχω και εγω ενα ιδιο!2006 το χα παρει.απλα δεν εχω την αλλη που εχεις εσυ!χεχε.εμενα με αρεσει και με εχει βολεψει και ας μην ειναι πολυ μουρατο.παντως ολο και περισσοτερα βλεπω να κυκλοφορουν αθηνα.προχτες ειδα και ενα με tank bag και ζελατινα!
Dimitris έγραψε:Θα με το δώσεις μια βολτίτσα;
![]()
![]()
![]()
Κ Α Λ Ο Ρ Ι Ζ Ι Κ Ο και Κ Α Λ Ο Τ Α Ξ Ι Δ Ο!

giorgidm έγραψε:Dimitris έγραψε:Θα με το δώσεις μια βολτίτσα;
![]()
![]()
![]()
ναι...να πεταχτεις να φερεις μπουγατσες και κακαο!!!
καλοταξιδο φιλε!!
nfot έγραψε:giorgidm έγραψε:Dimitris έγραψε:Θα με το δώσεις μια βολτίτσα;
![]()
![]()
![]()
ναι...να πεταχτεις να φερεις μπουγατσες και κακαο!!!
καλοταξιδο φιλε!!
Με κρεμα ή με τυρι;
Dimitris έγραψε:nfot έγραψε:...Με κρεμα ή με τυρι;
Με.....ζαμπόν....ρε....
Καλοτάξιδος για άλλη μια φορά Dakota!!
Dakota έγραψε:Στο Level III λέω να έρθω με το 125![]()
![]()
![]()
![]()
Dakota έγραψε:Στο Level III λέω να έρθω με το 125![]()
![]()
![]()
![]()
. Καλη σκεψη, μπραβο

Επιστροφή στο ΤΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες