κατι εχει αρχισει να κινειται και στο ελλαδα, δεν μου αρεσε ο ανασταλτικος χαρακτηρας της αποφασης..ελπιζω οι συγγενεις του θανοντα να προσεφυγαν και στα αστικα δικαστηρια με αγωγη αποζημιωσης...
2 χρόνια για μια δολοφονία δεν είναι λίγο;
Αλλά μια ζωή μπ@@@@@λο θα είναι το κράτος μας.
Το φλεβάρη στο σημείο που έπεσα είχε κάμερα από πάνω που κατέγραφε μετά το ατύχημα μου όχι πρίν και αυτοί που με έκλεισαν με τα κουτιά την κοπάνησαν.
Που είναι η **Motocikleta Bot**;
Το σημαντικό όμως είναι οτι υπάρχει πλέον δεδικασμένο. Πάντα νομική προστασία στην ασφάλεια.
Αχρείαστη αλλά μόνος δεν μπορεί ο αναβάτης να βρει το δίκιο του.
Moderator of Motocikleta.Gr
Το μεγαλύτερο δώρο για έναν αναβάτη είναι η επόμενη βόλτα με τη μηχανή. Οδηγείτε με ασφάλεια λοιπόν.
Τί να πώ? :(
Παιδιά για να πάω στην σχολή και στην δουλείτσα μου οταν ήμουν Αθήνα περνούσα απο Κορωπι..
Δεν μπορώ να σας πώ το τί παλιόδρομοι υπήρχαν εκεί..
Επειδή περνούσαν συνέχεια φορτηγά φουλαρισμένα με χώμα κλπ μπορείτε να φανταστείτε πως η άσφαλτος μέρα με την μέρα καταστρεφόταν...
Και επειδή εδώ στην Ελλάδα την άσφαλτο Σεπτέβρη την φτιάχνουν και Οκτώμβρη χαλάει καταλαβαίνεται πως κινδυνεύουμε καθημερινά.. :(
Λυπάμαι για τον συνάδελφο που χάθηκε το 2002(το θυμάμαι ήμουν Αθήνα)...το παιδί χάθηκε οτι και να λέμε τώρα..το θέμα είναι να μην χαθεί άλλος..