Το μηχανάκι είναι καταπληκτικό! Πολύ όμορφο (υποκειμενική άποψη βέβαια, αλλά το μηχανάκι πάνω από όλα πρέπει να σου αρέσει - "ιταλική φινέτσα" που λέει και ο golis), πολύ καλό στήσιμο, ωραία φρένα (αν και δεν έχουν απότομο αρχικό δάγκωμα, έχουν όμως πολύ καλή αίσθηση και είναι αποτελεσματικά), πολύ ελαστικός και ροπάτος κινητήρας (μέγιστη ροπή 8,4Kgm στις 4.500rpm
Συνηθισμένος από το XT660R, η διαφορά σε πρόσφυση και σε δύναμη είναι τεράστια και τις τελευταίες μέρες κατάλαβα ότι πρέπει σχεδόν να μάθω να οδηγώ από την αρχή, τουλάχιστον όσον αφορά στα περιθώρια πρόσφυσης που έχει η μηχανή στο στροφιλίκι και που είναι πολύ παραπάνω απ' ότι έχω συνηθίσει μέχρι τώρα.
Τι θα ήθελα διαφορετικό;
α) Μεγαλύτερο τεπόζιτο.
β) Πιο μακριά 6η σχέση. Η διαφορά μεταξύ 5ης (23/26) και 6ης (24/25) είναι πολύ μικρή και το μηχανάκι είναι πολύ κοντά γραναζωμένο, τόσο που τελικά φτάνεις να χρησιμοποιείς όλες τις σχέσεις μέσα στην πόλη. Όφελος βέβαια στις επιταχύνσεις, στις ρεπρίζ και στα καγκουριλίκια (εγώ όμως είμαι σοβαρός, δεν κάνω τέτοια....)
γ) Λίγο πιο άνετη σέλα, για να βγάζεις μονοήμερες κοντινές εκδρομούλες χωρίς να πιάνεσαι. Η σέλα για το στροφιλίκι είναι άψογη, μόλις όμως βγεις σε ανοιχτό δρόμο αρχίζεις και ζορίζεσαι.
Ορίστε και οι απαράιτητες φωτόγραφίες, αν και επιφυλάσσομαι να ανεβάσω και άλλες (καλύτερης ποιότητας) στο μέλλον.

σου!!!Να το χαιρεσαι καθε στιγμη!!!!!

![PDT_Armataz_01_37.gif [smilie=pdt_armataz_01_37.gif]](http://motocikleta.gr/distribution/images/smilies/PDT_Armataz_01_37.gif)

Αυτο που λες, πιο πολυ μου κανει για τερτιπι του ψεκασμου παρα για δυναμη μοτερ τρισμεγιστε testrider....

News