Rapid Bike 2 στο TDMακι μου...

Υλοποιημένα project....

Συντονιστής: Συντονιστές

Re: Rapid Bike 2 στο TDMακι μου...

Δημοσίευσηαπό Tdmrider την Δευτ Μάιος 04, 2009 5:28 pm

Thrakiotis έγραψε:
Dimitris έγραψε:GiorgosTdm περιμένουμε απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα.

εγω τουλαχιστον θα σου ημουν υποχρεος αν μου ελυνες καποιες απο αυτες τις αποριες...
1)τιμη
2)πως γινεται η εγκατασταση του
3)ποιου οικου ειναι και αν προσφερεται και εγγυηση καλης λειτουργιας (γιατι τι να το κανω αν παει σα διαολος αν σε 3 μηνες μου καρφωσει καμια βαλβιδα..)
4)αν τοποθετειται εξτρα μοναδα διαχειρησης καυσιμου ή αν το προγραμμα καταργει τελειως αυτο της εργοστασιακης ECU ή απλα παρεμβαλεται...
5)αν χρειαζεται αλλαγη "Λαμδα"
6)και γενικα τι μετατροπες αναγκαστηκε να κανει προκειμενου να δουλεψει σωστα...

και μην ξεχνιομαστε οτι τετοιου ειδους φορουμ δημιουργηθηκαν για να περναμε ολοι ευχαριστα το χρονο μας γυρω απο το αντικειμενο που μας ενδιαφερει αλλα να βοηθαμε (βοηθιομαστε) και οσο μπορουμε μεσα απο οποιες δημοσιευσεις γινονται σε αυτα...

Θα ηταν πολυ καλο Γιωργο εφοσον κατι το δοκιμασες και δουλεψε σωστα να το μοιραστεις...
ετσι τουλαχιστον αισθανομαι εγω...

και μη φοβασαι ο μονος που δεν προκειται να τα βαλει με το TDM σου ειμαι εγω...
εγω γουσταρω να το βλεπω..οχι να το τεντωνω... :smt056

+ 1000
Moderator of Motocikleta.Gr

Το μεγαλύτερο δώρο για έναν αναβάτη είναι η επόμενη βόλτα με τη μηχανή. Οδηγείτε με ασφάλεια λοιπόν.

Δημοπρασίες Αγάπης !

Δεν έχεις ακόμα την κάρτα μέλους ? Δες τι χάνεις !
Άβαταρ μέλους
Tdmrider
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: Σπύρος
Μοντέλο: Yamaha TDM
Κυβικά: 900

Re: Rapid Bike 2 στο TDMακι μου...

Δημοσίευσηαπό dimask την Παρ Ιούλ 24, 2009 1:47 pm

loipon epidi edw eida kai diavasa para polla koula,gia diafora pragmata to mono pou mporw na kanw gia na sas voithisw ligaki,einai na sas dwsw ena thlefwno kai mia dieuthinsh kai miliste eseis meta me ton antropo na sas pei pos kai poso!!(athinwn 13 peiraias,210-4173343)Post gia douleies tu sto epishmo agwnistiko site ths aprillia, me tittlo sxv550turbo by mouggenracing,kai sto facebook gia ena tdm900turbo.Euxome na voithisa kapious apo esas
dimask

Ονομα χρήστη: MouggenRacingTeam
Κυβικά: 0

Προηγούμενη

Επιστροφή στο PROJECT - ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες