Αμέρικη το λένε corsair V , ευρώπη GP.
Η αγορά έγινε από e bay και μέσα σε μια βδομάδα το είχα στα χέρια μου.Διαφορά τιμής .....μεγάλη!!!!
kyriakosVFR έγραψε:Λοιπόν , έχουμε και λέμε: το κράνος κάνει πολύυυυυυυ φασαρία, σφυρίζει και το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι ότι πέταξα τα λεφτά μου.![]()
Την δεύτερη φορά που το φόρεσα είχα και ωτοασπίδες (μεγάλη διαφορά), κάτι γινόταν.....
Ο σούπερ εξαερισμός που υποτίθετε ότι έχει δεν τον αισθάνηκα και με την μία όπως το καταλαβαίνεις στο Shoei XR1000 που έχω , βέβαια ΔΕΝ ίδρωσα οπότε μάλλον την κάνει την δουλειά του .
Το μεγαλύτερο πλεονέκτιμά του συγκριτικά με το Shoei που έχω είναι ότι στα πολλά χλμ. είναι πολύ πιο σταθερό.
Τώρα από την τσέπη μου "φύγαν" 463€ + 30 € για μια έχτρα μαύρη ζελατίνα που του έκανα "δώρο"
Σύνολο 493€ το πακέτο. Εδώ ζητούσαν 800++€ .
Βέβαια θα πρέπει να πώ ότι είναι το Ιαπωνέζικο μοντέλο το οποίο έχω την εντύπωση ότι έχει λιγότερο χώρο για το πηγούνη από ότι το ευρωπαικό μοντέλο και άλλη μια διαφορά που εντόπισα είναι ότι δεν έχει τα 2 κόκκινα λουράκια με τα οποία απελευθερώνεις γρήγορα τα μαξιλαράκια σε περίπτωση που "χρειαστεί".
Θεωρώ πάντως πώς για τα χρήματα που το πουλάνε (750-850€) θα μπορόυσε να είναι καλύτερο.
nfot έγραψε:Για αυτο λοιπον, Shoei X spirit και τα μυαλα στα καγκελα. Ειδικα τωρα που ερχεται το νεο μοντελο !!!
nfot έγραψε:Για αυτο λοιπον, Shoei X spirit και τα μυαλα στα καγκελα. Ειδικα τωρα που ερχεται το νεο μοντελο !!!
iliasRC31 έγραψε:nfot έγραψε:Για αυτο λοιπον, Shoei X spirit και τα μυαλα στα καγκελα. Ειδικα τωρα που ερχεται το νεο μοντελο !!!
το xspirit ειναι το φασαριζικο της shoei , περιμένω να δω το 1100
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης