Έρχονται τα λάστιχα χωρίς αέρα

Έρχονται τα λάστιχα χωρίς αέρα

Δημοσίευσηαπό iliasRC31 την Τρί Μαρ 13, 2012 2:46 pm

Η Bridgestone ανακοίνωσε έναν νέο τύπο ελαστικού για αυτοκίνητα που δε χρησιμοποιεί αέρα. Το εσωτερικό του ελαστικού είναι εξοπλισμένο με ένα πλέγμα ρητίνης, το οποίο απορροφά τους κραδασμούς κι επαναφέρει το λάστιχο στην αρχική του κατάσταση όταν ομαλοποιηθεί η εξωτερική πίεση.



Με άλλα λόγια, η ρητίνη της Bridgestone συμπεριφέρεται όπως ο αέρας. Το μεγάλο πλεονέκτημα, βέβαια, είναι ότι καταργείται το concept "σκασμένο λάστιχο". Επιπλέον, η ρητίνη είναι από ανακυκλωμένο πλαστικό, οπότε το ελαστικό κερδίζει έξτρα πόντους λόγω σεβασμού προς το περιβάλλον.



Δε γνωρίζουμε ακόμα πότε θα δούμε στο εμπόριο το συγκεκριμένο ελαστικό. Η Bridgestone λέει ότι έχει κάνει δοκιμές σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα με μεγάλη επιτυχία, ενώ ο θόρυβος βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα. Το τελευταίο δεν το πολυκαταλάβαμε, αλλά τέλος πάντων.
Ακριβές ασφάλειες ; Οχι ποιά ! https://www.insurance4you.gr & https://www.ins4youdirect.gr/
Το Motocikleta στο Facebook http://www.motocikleta.gr/facebook
Το Motocikleta στο Twitter http://twitter.com/motocikleta
------------------------------------------------
Άβαταρ μέλους
iliasRC31
Site Admin
 
Δημοσιεύσεις: 7007
Εγγραφή: Τετ Ιουν 14, 2006 10:22 pm
Τοποθεσία: Γλυφάδα
Ονομα χρήστη: Ηλίας
Κυβικά: 1050
Επάγγελμα: Ασφαλιστικός Σύμβουλος -www.Insurance4you.gr

Επιστροφή στο ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες


cron