Ισοθερμικά ...

Ισοθερμικά , γυαλιά κτλ .....

Δημοσίευσηαπό Nickman την Σάβ Ιαν 13, 2007 1:17 am

Πρίν απο 2 χρόνια περίπου αγόρασα από γνωστή ελληνική εταιρία ένα ζευγάρι εσωθερμικές κάλτσες.
Για το συγκεκριμένο προιόν έλεγε οτι ακόμα και σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία κρατάει το πέλμα ζεστό. Κολοκύθια τούμπανα. Τα δοκίμασα πρώτη φορά σε μία εκδρομή στα μετέωρα και με το που φτάσαμε μαλακάσα τα πόδια μου είχαν αρχίσει να αποκτούν μία κρυστάλινη κρούστα :D . Το αποκορύφωμα ήταν όταν φτάσαμε δομοκό. Προσπαθούσα να αλλάξω ταχύτητα και ένοιωθα οτι αντί για πόδια είχα παγοκολώνες :D . Στον γυρισμό φόρεσα διπλές κάλτσες αλλά και πάλι τα ίδια.
Μέχρι που έβαλα μυαλό. Πήγα σε ένα κατάστημα με αθλητικά και αγορασα μερικά ζευγάρια κάλτσες ποδοσφαίρου που πιάνουν μέχρι το γόνατο (κατά τα χριστούγεννα). Εκτός απο μία εκδρομή στα καλάβρητα που έκανα (είχε και λίγα χιόνια) δεν μπορώ να πώ οτι τις δοκίμασα σε κανένα μεγάλο ταξίδι αλλά τουλάγιστον έμεινα ευχαριστημένος.
Η μηχανή είναι το μόνο πράγμα γέννους θηλυκού που σου επιτρέπει να το καβαλάς ακόμα και όταν έχεις φτάσει σε προχωρημένη ηλικία.
Άβαταρ μέλους
Nickman
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό mark την Σάβ Ιαν 13, 2007 10:16 pm

Nickman έγραψε:Πρίν απο 2 χρόνια περίπου αγόρασα από γνωστή ελληνική εταιρία ένα ζευγάρι εσωθερμικές κάλτσες.
Για το συγκεκριμένο προιόν έλεγε οτι ακόμα και σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία κρατάει το πέλμα ζεστό. Κολοκύθια τούμπανα. Τα δοκίμασα πρώτη φορά σε μία εκδρομή στα μετέωρα και με το που φτάσαμε μαλακάσα τα πόδια μου είχαν αρχίσει να αποκτούν μία κρυστάλινη κρούστα :D . Το αποκορύφωμα ήταν όταν φτάσαμε δομοκό. Προσπαθούσα να αλλάξω ταχύτητα και ένοιωθα οτι αντί για πόδια είχα παγοκολώνες :D . Στον γυρισμό φόρεσα διπλές κάλτσες αλλά και πάλι τα ίδια.

Δεν μας λες συγκεκριμένα για ποιές κάλτσες μιλάς για να μην την πατήσουμε και μεις ?
ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
Γιώργος
Άβαταρ μέλους
mark
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό Dimitris την Σάβ Ιαν 13, 2007 10:54 pm

Νickman, δες εδώ:

http://motocikleta.gr/forum/viewtopic.php?t=2664

κάνουν "δουλειά"
Moderator of Motocikleta.Gr

Moto Guzzi Breva V1100 2006
Moto Guzzi Le Mans V11 2003
Moto Guzzi World Club

The way the "V" is meant to be...

Δημοπρασίες Αγάπης ! Δεν έχεις ακόμα την κάρτα μέλους ? Δες τι χάνεις !
Άβαταρ μέλους
Dimitris
Παλαιό Μέλος

Μοντέλο: Moto Guzzi 1100 Breva 2006 ABS, V11 Le Mans 2003, 1100 sport 1998
Κυβικά: 1100

Δημοσίευσηαπό Nickman την Τετ Ιαν 17, 2007 10:07 am

Οι κάλτσες που αναφέρομαι είναι οι windstoper που έχουν στην colori. Για τό σπίτι είναι μία χαρά, αλλά για ταξίδι ακατάλληλες. Ισως η καλύτερη λύση για εμένα να είναι οι προβιές στα πόδια :smt005 :smt005 :smt005
Η μηχανή είναι το μόνο πράγμα γέννους θηλυκού που σου επιτρέπει να το καβαλάς ακόμα και όταν έχεις φτάσει σε προχωρημένη ηλικία.
Άβαταρ μέλους
Nickman
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό chr1s_86 την Κυρ Φεβ 17, 2008 7:12 pm

ΜΠΟΥΞ έγραψε:Σημερα πηρα κι εγω σετακι ισοθερμικα απο φιλο που εχει μαγαζι με ρουχα για σκι
αλπινισμο....τα εισαγει ο ιδιος η εταιρια ειναι sub zero αγγλικα και μου τα προτεινε
ανεπιφυλακτα.Ειχα και columpia και διαφορα αλλα και μου πε πως ειναι τα καλυτερα.
Μολις τα δοκιμασω θα σας πω εντυπωσεις.Α το μαγαζι ειναι πειραια και μου τα αφησε
60 ευρωπουλαιους

Τελικά τι ισχύει για τα sub zero? Τα έχει δοκιμάσει κανείς άλλος; Είμαι μεταξύ αυτών και των άλλων της colori. Α, και κάτι άλλο. εκτός από ισοθερμικά είναι και αντιανεμικά; (και για τα 2 μιλάω). Αν όχι υπάρχουν κάποια που να είναι; :rolleyes:

Άβαταρ μέλους
chr1s_86
Νέος στο forum

Ονομα χρήστη: Χριστόφορος
Μοντέλο: honda bros
Κυβικά: 399

Δημοσίευσηαπό Dimitris την Δευτ Φεβ 18, 2008 12:05 am

εγώ φοράω κάλτσες αντιανεμικές της OJatmosfere. Με έχουν βολέψει πάρα πολύ. Τα δάχτυλά μου απλά δεν καταλαβαίνουν κρύο. http://www.ojatmosferemetropolitane.com/ (windsok)
τα φέρνει το www.motospazio.gr
Moderator of Motocikleta.Gr

Moto Guzzi Breva V1100 2006
Moto Guzzi Le Mans V11 2003
Moto Guzzi World Club

The way the "V" is meant to be...

Δημοπρασίες Αγάπης ! Δεν έχεις ακόμα την κάρτα μέλους ? Δες τι χάνεις !
Άβαταρ μέλους
Dimitris
Παλαιό Μέλος

Μοντέλο: Moto Guzzi 1100 Breva 2006 ABS, V11 Le Mans 2003, 1100 sport 1998
Κυβικά: 1100

Re: Ισοθερμικά ...

Δημοσίευσηαπό teoags την Δευτ Νοέμ 23, 2009 4:07 am

περισυ τον χειμωνα εφωδιαστηκα (κ συνεχιζω) με καποια εσωθερμικα προιοντα της colori.
αν κ κρυωνω πολυ ευκολα, ειδικα εδω στα Γιαννενα κανει πολυ κρυο, ειμαι ευχαριστημενος σε αρκετα μεγαλο βαθμο. κυριος για τον λογο τιμης-προιοντος
{επισης κατα τη γνομη μου καλο ειναι να επιλεγουμε Ελληνικα προιοντα}
teoags
Νέος στο forum

Ονομα χρήστη: θεοφιλος
Μοντέλο: HONDA innova i
Κυβικά: 125

Προηγούμενη

Επιστροφή στο ΛΟΙΠΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες