Ofanis έγραψε:Από την άλλη μεριά η Dainese έβγαλε τις καινούργιες στολές με ενισχύσεις και οθόνη lcd στο μανίκι που κάνει το εξής. Μέσω αντιστάσεων ρυθμίζει τη θερμοκρασία σε τρία σημεία μέση θώρακας αυχένας, σε τρία επίπεδα 25 35 και 45 C με αυτονομία μπαταρίας 6 ορών.....Και απο πάνω φοράς ότι θες
ΤΟ ΘΕΛΩ......!!!!!!! αλλα κάνει 550€ στην Ιταλία που σημείνει γύρω στα 750 εδώ
MAXIMUM Ισοθερμικά εσώρουχα
Σε κρατάει ζεστό και άνετο ακόμα και βρεγμένο. Εξασφαλίζει χαμηλότερους καρδιακούς παλμούς (για εξοικονόμηση ενέργειας). Ταχύτερο στέγνωμα από κάθε ανταγωνιστικό ύφασμα.
Απαλό άνετο ελαφρύ. Δεν ερεθίζει το δέρμα. Είναι το μοναδικό ύφασμα που κατασκευάζεται από Du Pont engineered hollow core fibers (νήματα με κούφιο πυρήνα). Ισόβια απόδοση εγγυημένη από την Du Pont.
MAXIMUM, Ζίτσης 30, ΙΛΙΟΝ, 210-5023023, FAX 210-5014864
Dimitris έγραψε:Villasg νομίζω πως κατέληξες ορθώς! Είναι ποιοτικά και με καλη τιμή και ελληνικά!!
Θα πάρω και εγώ το set σύντομα και θα ποστάρω κριτικές...
Ofanis έγραψε:δείτε και τα Columbia ...λίγο πιο ακριβά από τα colori και είναι για snowboard κυρίως και αλπινισμό......αλλά σούπερ!!!!! Δεν καταλαβαίνουν τίποτε
ΜΠΟΥΞ έγραψε:Σημερα πηρα κι εγω σετακι ισοθερμικα απο φιλο που εχει μαγαζι με ρουχα για σκι
αλπινισμο....τα εισαγει ο ιδιος η εταιρια ειναι sub zero αγγλικα και μου τα προτεινε
ανεπιφυλακτα.Ειχα και columpia και διαφορα αλλα και μου πε πως ειναι τα καλυτερα.
Μολις τα δοκιμασω θα σας πω εντυπωσεις.Α το μαγαζι ειναι πειραια και μου τα αφησε
60 ευρωπουλαιους
Επιστροφή στο ΛΟΙΠΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες