Dimitris έγραψε:Εδώ Θεσσαλονίκη είναι ένα κατάστημα που πουλάει εσωτερικές αντιθαμβωτικές μεμβράνες. Το θέμα είναι πως αυτές απλά "κολλάνε" στην εσωτερική επιφάνεια της ζελατίνας του κράνους.
Αυτές που πουλάει ο Τζωρτζόπουλος μπάινουν με προεξέχον "σπυρί" όπως στα SHOEI?
Και αν ναι, τότε πως αυτά τα "σπυριά" εγκαθίστανται στην ζελατίνα μου (έχω ένα Vemar VRR)
ξέρει κανείς; Αν είναι έτσι να μην αγοράσω αυτή εδώ αλλά να την πάρω από Αθήνα, Τζωρτζόπουλο...
rc31 έγραψε:χμμμμ τελικα την πορτοκαλι επρεπε μαλλον να παρω
nfot έγραψε: ....
Στη διαδρομη δοκιμασα το πορτοκαλι pinlock. ΔΕΝ εβαλα γυαλια για τον ηλιο λεμε. Πολυ ξεκουραστο. Θελω να το δοκιμασω και σε πιο δυνατο ηλιο, οπως και σε νυχτα, για να εχω ολοκληρωμενη αποψη.
nfot έγραψε:Σημερα, αφου δεν βρηκα παρεα να κατεβω στην εκθεση μοτοσυκλετας ( ), που τοσο ηθελα, πηγα μια βολτα στη λιμνη Πλαστηρα.
Εκπληκτικη διαδρομη, μετα τα Τρικαλα και απο την πλευρα του φραγματος. Αλπεις λεμε. Αν ειχε και λιγο καλυτερο δρομο ...
Στη διαδρομη δοκιμασα το πορτοκαλι pinlock. ΔΕΝ εβαλα γυαλια για τον ηλιο λεμε. Πολυ ξεκουραστο. Θελω να το δοκιμασω και σε πιο δυνατο ηλιο, οπως και σε νυχτα, για να εχω ολοκληρωμενη αποψη.
Dimitris έγραψε:Η πορτοκαλί υποτίθεται πως είναι κατάλληλη και για το βράδυ;
Εγώ έχω μια φιμέ ζελατίνα 75% την οποία φορώ μέρα και ΝΥΧΤΑ και βλέπω πολύ καλά τη νύχτα! Για την μέρα δεν χρειάζομαι γυαλιά φυσικά..
nfot έγραψε:
75% και βλεπεις πολυ καλα τη νυχτα; Που; Μεσα στην πολη, με εξωτερικο φωτισμο και χαλαρους ρυθμους;
Σε ρυθμους ταξιδιου και σε δρομους χωρις φωτισμο τι κανεις; Τον μαγο;
.
Επιστροφή στο ΛΟΙΠΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες