Theo έγραψε:Aνδρέα μώλις τις αγόρασε για μένα φίλος Άγγλος που έρχεται 31 Ιουλίου Ελλάδα για 11 μέρες.
Μου είπε ότι το kit 200 Active plus που πήρα εγώ γίνεται ανάρπαστο έξω!!!!!!
300 € το πλήρωσα και περιλαμβάνει τα πάντα.
Μώλις το δουλέψω και λίγο , θα σας πώ εντυπώσεις
PS : Εγγυούνται για την ανυπαρξία θορύβου τα παληκάρια!!
Dimitris έγραψε:Πραγματικά Theo μόλις έχεις νέα πες μας. Ψήνομαι και εγώ. Προσανατολιζόμουν προς την Baehr. Έχετε ακούσει? Είναι κορυφαία γερμανική εταιρεία που ασχολείται αποκλειστικά με το σύστημα ενδοσυνεννόησης. Το εμπορεύεται το Black Rider εδώ στη Θεσσαλονίκη.
Είναι ακριβούτσικο βέβαια (700 Ε) αλλά έχει Vox πράγμα που σημαίνει πως με το που επιταχύνεις και αυξάνεται ο θόρυβος αυτό από μόνο του αυξάνει την ένταση κατά την συνομιλία σου με τον συνεπιβάτη, ή δυναμώνει την μουσική που μπορεί να ακούς εκείνη την ώρα ή το κουδούνισμα του κινητού.
Dimitris έγραψε:Scotty είσαι δηλαδή ευχαριστημένος με την συγκεκριμένη ενδοσυνεννόηση? Αξίζει τα λεφτά της? Ο θόρυβος της μηχανής κα του αέρα (σε συνθήκες αυτοκινητόδρομου) δεν επηρρεάζει τη ποιότητα του ήχου?
scottyfjr1300 έγραψε:Dimitris έγραψε:Scotty είσαι δηλαδή ευχαριστημένος με την συγκεκριμένη ενδοσυνεννόηση? Αξίζει τα λεφτά της? Ο θόρυβος της μηχανής κα του αέρα (σε συνθήκες αυτοκινητόδρομου) δεν επηρρεάζει τη ποιότητα του ήχου?
Σε τεστ που εκανα με την δικη μου μηχανη μεχρι τα 150 μιλαγα αψογα χωρις προβλημα , οταν σηκωσα το φερινκ τερμα επανω μεχρι και 220 ειχα πολυ καλη συνομιλια ..Αξιζει τα λεφτα της ,αλλα εξαρτατε απο την ποιοτητα του κρανους , την προστασια του αερα της μηχανης και την ρυθμηση του vox .
Με λιγα λογια ειναι απο τις κορυφαιες μαζι με την beahr που ειναι πολυ πιο ακριβη
Dimitris έγραψε:Scotty όταν λές Vox εννοείς πως όπως και στης Baehr, όταν ο θόρυβος αυξάνεται η ένταση αυξάνει από μόνη της αυτόματα? Αν ναι τότε θα μαζέψω λεφτά και θα το πάρω...κρέμομαι από τα χείλη σου....
Dimitris έγραψε:Έγινε Scotty, σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Dimitris έγραψε:Έγινε Scotty, σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Επιστροφή στο ΛΟΙΠΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες