Καινούργεια παππούτσια για το μωρό μου

Καινούργεια παππούτσια για το μωρό μου

Δημοσίευσηαπό Billy την Παρ Φεβ 06, 2009 8:47 pm

Αύριο αν έχω χρόνο θα βάλω καινούργεια λάστιχα και είμαι μεταξύ τριών. Metzeler M3, τα οποία φοράω τώρα και είμαι ευχαριστημένος απο την αίσθηση ασφάλειας που δίνει σε σχεδόν όλα τα επίπεδα (νιώθεις βαριά την μοτοσυκλέτα κάποιες φορές αλλά πολύ σταθερή... συγχωρεί της υπερβολές μου κατα κάποιο τρόπο :-D ). Τα Pirelli Diablo Rosso τα οποία πρότεινε ο λαστιχάς (μαζί με τα Μ3) και τα Power Sport 2CT της Michelin. Όσα για τα τελευταία μου ψυθίρισε πως όσοι τα βάζουν στην επόμενη αλλαγή δεν τα ξαναπέρνουν...
Βάση όσα του είπα μου πρότεινε να μείνω με τα Metzeler πράγμα που δεν θα με χάλαγε καθόλου μιας και τα γουστάρω, απλά θα ήθελα να μάθω εμπειρίες σας στα άλλα λάστιχα ή ακόμη και κάποιο άλλο που δεν έχω αναφέρει.
Άβαταρ μέλους
Billy
Τακτικό Μέλος

Κυβικά: 0

Re: Καινούργεια παππούτσια για το μωρό μου

Δημοσίευσηαπό tntyliss την Παρ Φεβ 06, 2009 9:52 pm

Δοκίμασε τα Dunlop qualifier. Φοβερά λάστιχα.
Benelli Club Cyprus
Άβαταρ μέλους
tntyliss
Τακτικό Μέλος

Ονομα χρήστη: Χρίστος
Μοντέλο: Benelli Tornado 1130 KTM adventure 950
V-strom 650
Κυβικά: 1130

Δημοσίευσηαπό ktikti την Σάβ Φεβ 07, 2009 12:21 am

Εγω εχω τα Dunlop qualifier / roadsmart και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.
βεβαια εχω και διαφορετικης φιλοσοφιας μηχανη και ισως να μην κανουν στο δικο σου.
Εικόνα
Τα πάντα για το κινητό --> update 28-Ιουλιου-10
Touchscreen games + Software for NOKIA 5800 + Iphone Αpplications + 1000 games for all mobiles + Facebook java-Symbian S60 + Iphone TomTom Greece + Windows live messenger s60v5 + videos 3gp (xxx)
Άβαταρ μέλους
ktikti
Νέος στο forum

Ονομα χρήστη: Aγγελος
Μοντέλο: ktm Duke ii
Κυβικά: 640

Δημοσίευσηαπό bros400pgm την Σάβ Φεβ 07, 2009 10:00 am

Billy έγραψε:Αύριο αν έχω χρόνο θα βάλω καινούργεια λάστιχα και είμαι μεταξύ τριών. Metzeler M3, τα οποία φοράω τώρα και είμαι ευχαριστημένος απο την αίσθηση ασφάλειας που δίνει σε σχεδόν όλα τα επίπεδα (νιώθεις βαριά την μοτοσυκλέτα κάποιες φορές αλλά πολύ σταθερή... συγχωρεί της υπερβολές μου κατα κάποιο τρόπο :-D ). Τα Pirelli Diablo Rosso τα οποία πρότεινε ο λαστιχάς (μαζί με τα Μ3) και τα Power Sport 2CT της Michelin. Όσα για τα τελευταία μου ψυθίρισε πως όσοι τα βάζουν στην επόμενη αλλαγή δεν τα ξαναπέρνουν...
Βάση όσα του είπα μου πρότεινε να μείνω με τα Metzeler πράγμα που δεν θα με χάλαγε καθόλου μιας και τα γουστάρω, απλά θα ήθελα να μάθω εμπειρίες σας στα άλλα λάστιχα ή ακόμη και κάποιο άλλο που δεν έχω αναφέρει.

Βασικος παραγοντας οταν βαζουμε "πατουμενα" ειναι η χιλιομετρικη αποδοση που θελουμε να εχουνε versus το κρατημα...............Αποφασισε και πες μας να σε βοηθησουμε
δειξτους ποιος ειναι το ΑΦΕΝΤΙΚΟ

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bros400pgm
Νέος στο forum

Ονομα χρήστη: ΚΟΣΜΑΣ
Μοντέλο: APRILIA MILLE FACTORY
Κυβικά: 1000

Δημοσίευσηαπό Billy την Σάβ Φεβ 07, 2009 5:58 pm

Τελικά έβαλα πάλι Metzeler [smilie=yahoo.gif]
Πιάσαμε συζήτηση με κάτι παιδιά στο συνεργείο και ήταν απίστευτο το γεγονός που κανείς δεν συμφωνούσε με τον άλλον. Μπορεί κάποιο λάστιχο να ταιριάζει στον τρόπο οδήγησεις του Α και ο Β να το θεωρεί κακό. Αυτό γίνεται επειδί όλοι οδηγούμε διαφορετικά. Τελικά δεν είναι τόσο εύκολα να σου προτείνει κάποιος τι λάστιχο να βάλεις... πρέπει να την βάλεις και να την οδηγήσεις για να καταλάβεις.
Ευχαριστώ πάντως για τα replay, και στην επόμενη θα έχω υπόψιν τα Ντουνλόπια
Άβαταρ μέλους
Billy
Τακτικό Μέλος

Κυβικά: 0

Δημοσίευσηαπό iliasRC31 την Σάβ Φεβ 07, 2009 7:13 pm

αυτο ηθελα να σου πω αλλα κατεληξες μονος σου στο σωστο συμπερασμα

στο ελαστικο εκτος απο τα τεχνικα χαρακτιριστικα τα υπολοιπα εχουν να κανουν με τον τροπο οδήγησης και τις απαιτησεις σου

πχ εγω δεν μου αρεσουν τα dunlop
Ακριβές ασφάλειες ; Οχι ποιά ! https://www.insurance4you.gr & https://www.ins4youdirect.gr/
Το Motocikleta στο Facebook http://www.motocikleta.gr/facebook
Το Motocikleta στο Twitter http://twitter.com/motocikleta
------------------------------------------------
Άβαταρ μέλους
iliasRC31
Site Admin

Ονομα χρήστη: Ηλίας
Κυβικά: 1050
Επάγγελμα: Ασφαλιστικός Σύμβουλος -www.Insurance4you.gr

Επιστροφή στο ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες