Κυριακη πρωι ξεκινησαμε βολτουλα για το χωριο του φιλου Αντωνη το Σομποτο η αλλιως Αροανια,120χλμ απο Πατρα,Καλαβρυτοχωρι κοντα στα Τριποταμα για οσους ξερουν.Εγω με τον Αντωνη στο TDM κι ο Δημητρης με το HORNET..Πολυ γραφικη διαδρομη κι ομορφα τοπια μας εβγαζαν απο τη σαπιλα της πολης και ηρεμουσαν τη ψυχη μας.Πρωτη σταση σε ενα δασος απο πλατανια......
το τζακι θα αναβε για πρωτη φορα και το εγκαινιασαμε με πολυ σωστα κοψιδια!!! περασαμε καμποση ωρα χαζευοντας τη φωτια λεγοντας διαφορες ιστοριες και το βραδυ μας τελειωσε αφου πρωτα ειχαμε ξαπλωσει σε μια πετρα κατω απο ενα τεραστιο εναστρο ουρανο.....
Άρη με έφτιαξες ρε φίλε μου! Υπέροχες φωτογραφίες! Σύντομα κι άλλη βόλτα για να μας ξαναταξιδέψεις και να βοηθήσεις να σπάσει η μονοτονία της καθημερινής ρουτίνας!
Πάντα όρθιοι!
Υ.Γ: Μια μικρή καλοπροαίρετη παρατήρηση: Το τζηνάκι μήπως την άλλη φορά να είναι δερματάκι ή cordurάκι? (...ξέρω...ξέρω..κοίτα ποιός μιλάει θα σκέφτεσαι... )
Moderator of Motocikleta.Gr
Moto Guzzi Breva V1100 2006 Moto Guzzi Le Mans V11 2003 Moto Guzzi World Club The way the "V" is meant to be...