Το ερώτημα είναι, τη θερμοκρασία βλέπετε χειμώνα/ καλοκαίρι σε πόλη και σε εθνικές??
Το VFR '05 το χειμώνα είναι στους 80-82 C σε εθνικές και επαρχιακούς και στην Αθήνα μετά από 1-2 φανάρια αμέσως δουλεύει βεντιλατερ..
Το καλοκαίρι (και εννοώ Ιούλιο-Αύγουστο με ζέστη!!) μέσα στην Αθήνα είμαι σχεδόν μόνιμα με βεντιλατέρ στους 104 C.
Στην εθνική το καλοκαίρι και με εξωτερικές θερμοκρασίες περιβάλλοντος πάνω από 30 C δουλεύει στους 108-110 C (και βεντιλατερ να κάνει υπερωρίες) με τελείως νορμαλ οδήγηση.. αν κάνω το εγχείρημα να δουλέψω πάνω από το V-Tec (=7000rpm) βλέπω και 115 C μέχρι και 117 C είδα στην εθνική ενώ κατέβαινα από Βόλο.
Σε ερώτηση για το αν είναι φυσιολογικό σε διάφορα εξουσιοδοτημένα servis.... μου έλεγαν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!! αλλά κανείς δεν βρήκε τίποτα όσες φορές και αν το τσέκαραν. Βέβαια φυσικά μου έλεγαν.. έφταιγε η τάπα ψυγείου στην αλλάξαμε (καμία διαφορά), είχε αέρα το κύκλωμα στο φτιάξαμε (καμία διαφορά), έφταιγε η σύσταση του αντιψυκτικού στο αλλάξαμε (καμία διαφορά)........
Μήπως τελικά απλώς εκεί δουλεύει??? Οπότε να γυρίσω με εκείνο το ωραίο κουμπάκι την ένδειξη στη θερμοκρασία περιβάλλοντος να μη το βλέπω?????

News