Dimitris έγραψε:Μια είκονα που για μένα παραπέμπει στον Μεσαίωνα....
Μπορεί να ήταν τύρρανος, μπορεί να ήταν υπέυθυνος για τα χίλια κακά του κόσμου, μπορεί να του άξιζε ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ αλλά δεν μπορώ να αναγνωρίσω σε κανέναν νομοθέτη να έχει το δικάιωμα να αποφασίζει πως πρέπει να δώσει τέλος σε μια ανθρώπινη ζωή.
Η θανατική ποινή είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Είναι κατακριτέα.
Σιωπώ.
Tassos έγραψε: Α' στο διάολο ρε!!!
Dimitris έγραψε:Μια είκονα που για μένα παραπέμπει στον Μεσαίωνα....
Μπορεί να ήταν τύρρανος, μπορεί να ήταν υπέυθυνος για τα χίλια κακά του κόσμου, μπορεί να του άξιζε ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ αλλά δεν μπορώ να αναγνωρίσω σε κανέναν νομοθέτη να έχει το δικάιωμα να αποφασίζει πως πρέπει να δώσει τέλος σε μια ανθρώπινη ζωή.
Σιωπώ.
Σπύρος Πατράς έγραψε:Dimitris έγραψε:Μια είκονα που για μένα παραπέμπει στον Μεσαίωνα....
Σιωπώ.
Φίλε Δημήτρη ωραίο το πνεύμα στο οποίο γράφεις αλλά αν (χτύπα ξύλο) είχες κάποιο συγγενή ή φίλο μέσα σ' αυτούς που τουφέκιζε ο Σαντάμ (με καραμπίνα) με το ένα χέρι για σκοποβολή , ή στους άλλους που τους κρεμούσανε χειροβομβίδες στο λαιμό και τους κάνανε ζωντανά βεγγαλικά στην έρημο τότε δεν θα σε ένοιαζε και τόσο το πως τον σκοτώσανε. Ελπίζω να βρω τα βίντεο για να σου τα στείλω.
Dimitris έγραψε:Αγαπητέ Σπύρο Πατρά,
μπορεί να ήμουν και εγώ ένας από τους άτυχους συγγενείς, που θα είχα χάσει με βάναυσΟ τρόπο τους δικούς μου ανθρώπους και πίστεψε με ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΨΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ...ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΙΩΘΑ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ..
Aυτό όμως δεν έχει καμια σημασία.
Ο ΡΟΛΟΣ ΜΙΑ ΩΡΙΜΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΥΜΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ -ΣΑΝ ΣΥΓΓΕΝΗΣ- ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΩ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕΙ.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΥΤΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΥΜΑ.
Γιατί τότε θα ζούσαμε σε ένα εκδικητικό καθεστώς και τιποτα παραπάνω. ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ...
ΟΧΙ. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΑΝΤΑΜ.....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ;
Όπως λέει και ο Tassos, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ.
ΜΙΑ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ/ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΩΡΙΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
Φιλικά
Δημήτρης
taz έγραψε:Άρε παρτάκι που θα κάνουν τα αμερικανάκια και τα εγγλεζάκια τώρα το άλλο το ακούσατε που αυτοκτόνησε ένα πιτσιρίκι στην χώρα μας 9 χρονών αφού είδε τις μ@λαΚιεΣ που έδιχναν τα κανάλια?
Επιστροφή στο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες