Tdmrider έγραψε:Για πες, για πες. Και εγώ σε κάνα τρίμηνο δεν το γλυτώνω...
Με όσους έχω μιλήσει πάντως όλοι λένε ότι τα Ζ6 έχουν ταιριάξει στο TDM περισσότερο απ'όλα και πάντα σε σχέση με τους ελληνικούς δρόμους.
Σαν πρώτη αίσθηση αν και νωρίς ακόμα (~100χλμ) μου δίνουν την εντύπωση ότι το μηχανάκι πατάει πολύ καλά και στις κλίσεις του "παίρνει θέση", δηλαδή σαν να είναι πιο βαρύ κάπως, πιο δύσκολο να αλλάξεις γραμμή, πιο σκληρό-απόλυτο, σα σε ράγες ένα πράγμα....δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις.
Τουλάχιστον αυτή την αίσθηση έχω εγώ και αν σκεφτεί κανείς ότι πήγα στα Ζ6 από τα Michelin με το ανύπαρκτο πίσω λάστιχο (από μπαντιλίκια άλλο τίποτα!)... (πάλι καλά που είχε καλό μπροστινό...) Τα οποία μέσα στον 1,5 χρόνο (20.000χλμ-το ξέρω πολλά είναι) που τα είχα τα "ευχαριστήθηκα" μόνο σε 1-2 διαδρομές από Πειραιά-Ανάβυσσο και σε μια επιστροφή από Ναύπακτο-Πειραιά, που πραγματικά τα αισθανόμουν πολύ καλά, μόλις ζεστάθηκαν (20-30 λεπτά μετά...).
Τώρα για το θέμα περί ίντερνετ, είναι καλή περίπτωση αυτή, αλλά δεν μπορώ να αντικρίζω τη φάτσα του λαστιχά όταν του πηγαίνω τα λάστιχα να μου τα περάσει, άσε που πρέπει να τα κουβαλάω μέχρι εκεί...Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει τον κόπο...