Dimitris έγραψε:Τι Σαββατοκύριακο ήταν αυτό;
Για να τα πιάσω από την αρχή...
Ξεκίνησα 4.30 τα ξημερώματα Σαββάτου από Θεσσαλονίκη. Ήταν η πρώτη φορά που ταξίδευα νύχτα και μου άρε΄σε πάρα πολύ. Οι θερμοκρασίες κυμαίνονταν από 6-7 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Ντυμένος καλά, με ισοθερμικές και απο πάνω αντιανεμικές κάλτσες, ισοθερμικό παντελόνι και μπλούζα, δερμάτινα παντελόνι και τζάκετ, μπαλακλάβες κ.τ.λ δεν ξύλιασα ούτε στιγμή.
Στο ύψος της Λαμίας άρχισε να χαράζει....τα χρώματα του ορίζοντα ήταν μαγευτικά...δεν ήθελα να τελειώσει η διαδρομη...
Στον δρόμο ήμουν σχεδόν σε όλη τη πορεία μόνος...ωραία!!!
Όσο για τη βόλτα Σούνιο....τα λόγια περιττά! Χάρηκα πολύ που επιτέλους είδα από κοντά όλους εσάς παιδιά! Μπορεί να μην έφτασε ο χρόνος να τα πούμε με όλους..αλλά τουλάχιστον η αρχή έγινε!![]()
Η διαδρομή ήταν πολύ όμορφη! Η παρέα ακόμα καλύτερη!
Όσο για το τσουρέκι....νομίζετε πως αυτό είναι όλο; Χα! Την επόμενη φορά τσουρέκι με ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ!!![]()
Νίκο, Μάρω σας ευχαριστώ για την παρέα! Ήταν η πρώτη φορά που πάμε μαζί μηχανόβια βόλτα και ευελπιστώ σε πολλές ακόμα....![]()
Φωτογραφίες και βίντεο θα είναι έτοιμα και από εμένα μέσα στις έπόμενες μέρες...
![]()
Υ.Γ: Rc31, Nemesis, TDMrider η παρέα μαζί σας είναι από μόνη της μια εμπειρία! Σας ευχαρστώ πολύ για όλα!
Υ.Γ2: Η μοτοσικλέτα του Rc31 είναι....φετίχ.....ο ήχος της εξάτμισης....με ταξίδευε...σε άλλες εποχές...μελωδία ρε παιδί μου...ορχήστρα...![]()
Υ.Γ3: Αργύρη ήταν καταπληκτική έκπληξη που ήρθες στο σημείο του ραντεβού....χάρηκα πολυ που τα είπαμε έστω και για λίγο....την επόμενη φορά μαζί και στη βόλτα....
Υ.Γ4: Διαμαντή επιτέλους η Breva Μου βρήκε μια κόκκινη ιταλίδα να κάνει παρέα....στον δρόμο της επιστροφής μου εκμυστηρεύτηκε πως την συμπάθησε πολύ...
Πόση ώρα σου πήρε να κατέβεις και με πόσα χλμ? Ξέρω οτι η απόσταση είναι περίπου 510χλμ αλλά όσες φορές έχω ανέβει είναι με αυτοκίνητο (φυσικά πήγα κετευθείαν στο πανόραμα για τρίγωνα