Τι μου λέτε τώρα....

Οτι πρέπει να γνωρίζουμε για τα κράνη

Τι μου λέτε τώρα....

Δημοσίευσηαπό manolisvl την Δευτ Φεβ 12, 2007 4:32 pm

ρε παιδιά βλέπω τόσο καιρό τα threat με τα κράνη και έχω επισκευτεί σχεδόν όλα τα site τών εταιριών και όση εντύπωση μου έχουν κάνει τα AGV race series http://www.agv.it/prodotto.asp?Id_ProdM ... ategoria=1
δεν μου έχουν κάνει παρα κανα 2 της arai και της shoei .τώρα δεν ξέρω τι παίζει απο πλευρά ασφάλειας αλλα και τιμής γιαυτό θα ήθελα τα φώτα σας σε αυτό το θέμα......τι λένε τα AGV?

και κατι ψιλοάσχετο πιστέβεται οτι αξίζει να αγωραζεις μέσο internet κράνη η και εξωπλισμούς γενικότερα ......δεν είναι καλύτερα να τα δοκιμάζεις να μπορείς να το αλλαξεις αν κάτι δεν παεί καλα κ.α.???
αυτα απο μένα :smt077 ... :smt006
manolisvl
Νέος στο forum

Re: Τι μου λέτε τώρα....

Δημοσίευσηαπό iliasRC31 την Δευτ Φεβ 12, 2007 5:23 pm

manolisvl έγραψε:ρε παιδιά βλέπω τόσο καιρό τα threat με τα κράνη και έχω επισκευτεί σχεδόν όλα τα site τών εταιριών και όση εντύπωση μου έχουν κάνει τα AGV race series http://www.agv.it/prodotto.asp?Id_ProdM ... ategoria=1
δεν μου έχουν κάνει παρα κανα 2 της arai και της shoei .τώρα δεν ξέρω τι παίζει απο πλευρά ασφάλειας αλλα και τιμής γιαυτό θα ήθελα τα φώτα σας σε αυτό το θέμα......τι λένε τα AGV?

και κατι ψιλοάσχετο πιστέβεται οτι αξίζει να αγωραζεις μέσο internet κράνη η και εξωπλισμούς γενικότερα ......δεν είναι καλύτερα να τα δοκιμάζεις να μπορείς να το αλλαξεις αν κάτι δεν παεί καλα κ.α.???
αυτα απο μένα :smt077 ... :smt006

για τα Agv εχω ακουσει γενικα καλα λογια αλλα δεν εχω προσωπικη αποψη , σχετικα με τις αγορές απο το internet τις περισσοτερες φορες συμφαίρει και ιδιαιτερα σε παλιοτερα μοντέλα .

Φυσικα αν ψωνιζεις κατι χωρις να το εχεις δοκιμάσει εχεις καλε πιθανοτητες λαθους οποτε είτε πας και το δοκιμαζεις πρωτα καπου σε μαγαζι και μετα το αγοραζεις μεσω νετ ειτε ρισκαρεις και αν δεν σου κατσει αγγελια και το πουλας . Αλλιως ψάχνεις να βρεις την καλητερη τιμη στην τοπικη αγορα και εχεις το κεφάλι σου σιγουρο

Το βασικό στο κράνος ειναι η σωστη εφαρμογη και μετα η φινέτσα , τι να το κάνω το Arai αν δεν μου κάθεται καλα στο κεφάλι .
Ακριβές ασφάλειες ; Οχι ποιά ! https://www.insurance4you.gr & https://www.ins4youdirect.gr/
Το Motocikleta στο Facebook http://www.motocikleta.gr/facebook
Το Motocikleta στο Twitter http://twitter.com/motocikleta
------------------------------------------------
Άβαταρ μέλους
iliasRC31
Site Admin

Ονομα χρήστη: Ηλίας
Κυβικά: 1050
Επάγγελμα: Ασφαλιστικός Σύμβουλος -www.Insurance4you.gr

Re: Τι μου λέτε τώρα....

Δημοσίευσηαπό manolisvl την Δευτ Φεβ 12, 2007 5:41 pm

manolisvl έγραψε:
Το βασικό στο κράνος ειναι η σωστη εφαρμογη και μετα η φινέτσα , τι να το κάνω το Arai αν δεν μου κάθεται καλα στο κεφάλι .

sostos.....
manolisvl
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό Dimitris την Δευτ Φεβ 12, 2007 7:18 pm

Rc31, αυτό που λές είναι πολύ σημαντικό. Ακριβώς, τι να το κάνεις το Arai αν δεν σου κάθεται καλά στο κεφάλι. Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήρα Arai αλλά Vemar, που μόλις το δοκίμασα είπα..."εδώ είμαστε.."

Φίλε Manolisvl, είμαι υπέρ της αγοράς από net. Απλά όπως είπε και ο Rc παραπάνω πηγαίνεις σε ένα κατάστημα και δοκιμάζεις το κράνος που σε ενδιαφέρει. Βλέπεις πιο νούμερο σου κάνει και πας και τπ παραγγέλνεις από net. Σε μια βδομάδα είναι σπίτι σου.

Σε κάθε αγορά από net να κοιτάς ποιά τα έξοδα αποστολής.

Εγώ έχω μια κάρτα χρεωστική Visa, που τη χρησιμοποιώ αποκλειστικά για αγορές από net. Έχω ψωνίσει από όλο τό κόσμο (Αμερική, Αυστραλία, Ευρώπη) και είμαι πολύ ικανοποιημένος.
Moderator of Motocikleta.Gr

Moto Guzzi Breva V1100 2006
Moto Guzzi Le Mans V11 2003
Moto Guzzi World Club

The way the "V" is meant to be...

Δημοπρασίες Αγάπης ! Δεν έχεις ακόμα την κάρτα μέλους ? Δες τι χάνεις !
Άβαταρ μέλους
Dimitris
Παλαιό Μέλος

Μοντέλο: Moto Guzzi 1100 Breva 2006 ABS, V11 Le Mans 2003, 1100 sport 1998
Κυβικά: 1100

Δημοσίευσηαπό manolisvl την Δευτ Φεβ 12, 2007 11:17 pm

εγώ είμαι τις αντικαταβολής αλλα αυτό ισχύει μονο για τα εντός ελλάδας.....
τεσπα θενκς για τις απαντίσεις..
αν μπορούσε για αλλη μια φορά να ο rc να γράψει τα site μετ τις ηλεκτρονικές αγορές
.... :smt118
manolisvl
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό Dakota την Τρί Φεβ 13, 2007 11:39 am

Χθες παρέλαβα από Γερμανία το πακέτο μου. Παντελόνι δερμάτινο και μπότες.

Μου τα στείλανε με το γερμανικό ταχυδρομείο (τύφλα να έχουν οι ελληνικές courier) σε 6 μέρες και σε άψογη συσκευασία με κόστος 18 ευρώ. Με την απόδειξη για την εγγύηση και ειδικό έγγραφο αποστολής, για την περίπτωση που ήθελα να τα επιστρέψω.

Συνολικά γλίτωσα από 70 έως 120 ευρώ από τις τιμές που μου ζητούσαν στην Ελλάδα.

Η τράπεζα που έχω την πιστωτική μου κάθε φορά που κάνω αγορές μέσω net με παίρνει τηλέφωνο για επιβεβαίωση.

Να ναι καλά τα ελληνικά καταστήματα να πηγαίνουμε να δοκιμάζουμε :smt077
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dakota
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: Μήτσος
Μοντέλο: Moto Guzzi 1200 Sport
Yamaha YBR 125
Κυβικά: 1275

Δημοσίευσηαπό iliasRC31 την Τρί Φεβ 13, 2007 2:17 pm

Fretazer έγραψε:Χθες παρέλαβα από Γερμανία το πακέτο μου. Παντελόνι δερμάτινο και μπότες.

Μου τα στείλανε με το γερμανικό ταχυδρομείο (τύφλα να έχουν οι ελληνικές courier) σε 6 μέρες και σε άψογη συσκευασία με κόστος 18 ευρώ. Με την απόδειξη για την εγγύηση και ειδικό έγγραφο αποστολής, για την περίπτωση που ήθελα να τα επιστρέψω.

Συνολικά γλίτωσα από 70 έως 120 ευρώ από τις τιμές που μου ζητούσαν στην Ελλάδα.

Η τράπεζα που έχω την πιστωτική μου κάθε φορά που κάνω αγορές μέσω net με παίρνει τηλέφωνο για επιβεβαίωση.

ποια τράπεζα ?
Ακριβές ασφάλειες ; Οχι ποιά ! https://www.insurance4you.gr & https://www.ins4youdirect.gr/
Το Motocikleta στο Facebook http://www.motocikleta.gr/facebook
Το Motocikleta στο Twitter http://twitter.com/motocikleta
------------------------------------------------
Άβαταρ μέλους
iliasRC31
Site Admin

Ονομα χρήστη: Ηλίας
Κυβικά: 1050
Επάγγελμα: Ασφαλιστικός Σύμβουλος -www.Insurance4you.gr

Δημοσίευσηαπό Dakota την Τρί Φεβ 13, 2007 2:57 pm

Κύπρου. Η μόνη που δεν σε ζαλίζει για δάνεια, κάρτες, κτλ. Σε παίρνει τηλ μόνο όταν χρειάζεται.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dakota
Συχνό Μέλος

Yamaha YBR 125

Δημοσίευσηαπό nemesispm την Τετ Φεβ 14, 2007 9:34 pm

Fretazer έγραψε:Χθες παρέλαβα από Γερμανία το πακέτο μου. Παντελόνι δερμάτινο και μπότες.

Ευτιχος τουλαχιστον που παρελαβες αυτα γιατι απο Ιταλια εμεινες να καθεσε στο πατομα αποτι θημαμε . :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

κατηγοριστε με για σπαμ αλα δεν κρατηθηκα :smt005 :smt005
Moderator of Motocikleta.Gr - Δημοπρασίες Αγάπης !

Δεν έχεις ακόμα την κάρτα μέλους ? Δες τι χάνεις !

Ολα οσα μας συμβαίνουν είναι αγγελιοφόροι ή της θείας αγαθότητας ή της θείας δικαιοσύνης ...... ΝΕΜΕΣΗΣ
Άβαταρ μέλους
nemesispm
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό Dakota την Πέμ Φεβ 15, 2007 11:29 am

nemesispm έγραψε:

Ευτιχος τουλαχιστον που παρελαβες αυτα γιατι απο Ιταλια εμεινες να καθεσε στο πατομα αποτι θημαμε . :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

κατηγοριστε με για σπαμ αλα δεν κρατηθηκα :smt005 :smt005

Ακόμα περιμένω γμτ την Ιταλία μου μέσα :smt021 :smt021 :smt021 :smt021
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dakota
Συχνό Μέλος

Yamaha YBR 125

Δημοσίευσηαπό manolisvl την Τρί Φεβ 20, 2007 8:22 pm

ara tin exeis psilopatisi apo to internet esto kai an itan mia fora
manolisvl
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό Dimitris την Τρί Φεβ 20, 2007 8:55 pm

manolisvl έγραψε:ara tin exeis psilopatisi apo to internet esto kai an itan mia fora

Manolisvl δεν την πάτησε από το ιντερνετ. Η παραγγελία που έκανε από Ιταλία δεν είχε σχέση με μοτοσικλετιστικά προιόντα, ούτε καν έγινε μέσω ίντερνετ.

Αλλά καλύτερα αν θέλει ας το μοιραστεί ο Fretazer....

Πάντως το Internet το θεωρώ ασφαλέστατο για αγορές.
Σήμερα πάλι παρέλαβα κάτι μπλουζάκια και βίδες από Αμερική, Oregon.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όπως έχω πει παραπάνω, έχω βγάλει μια κάρτα χρεωστική που την χρησιμοποιώ αποκλειστικά για το ιντερνετ. Όχι πιστωτική αλλά χρεωστική, που σημαίνει πως αν ο λογαριασμός δεν έχει μέσα χρήματα, τότε δεν είναι δυνατή η ανάληψη. Οπότε ανάλογα με το τι αγορά θέλω να κάνω, πάω και καταθέτω το ανάλογο ποσό, πριν κάνω την παραγγελία μου.
Moderator of Motocikleta.Gr

Moto Guzzi Breva V1100 2006
Moto Guzzi Le Mans V11 2003
Moto Guzzi World Club

The way the "V" is meant to be...

Δημοπρασίες Αγάπης ! Δεν έχεις ακόμα την κάρτα μέλους ? Δες τι χάνεις !
Άβαταρ μέλους
Dimitris
Παλαιό Μέλος

Μοντέλο: Moto Guzzi 1100 Breva 2006 ABS, V11 Le Mans 2003, 1100 sport 1998
Κυβικά: 1100

Δημοσίευσηαπό Dakota την Τετ Φεβ 21, 2007 11:11 am

manolisvl έγραψε:ara tin exeis psilopatisi apo to internet esto kai an itan mia fora

Δεν ήταν μέσω internet. Από ένα κατάστημα επίπλων (θεσ/νίκη) περιμένω μια τραπεζαρία από Ιταλία. taou!!!! :smt021
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dakota
Συχνό Μέλος

Yamaha YBR 125

shoei

Δημοσίευσηαπό bikersplace την Τετ Φεβ 21, 2007 11:36 am

δειτε λιγο και στο www.bikersplace.gr στην κατηγορια προσφορες!

ολα τα κρανοι ειναι ολοκαινουργια και παραδιδονται στην αρχικη τους συσκευασια.
και οι τημες αναφερονται σε αγορες μετρητης.

+5euro εξοδα αποστολης για ολη την ελλαδα.

και για group-buy ακομα καλυτερες τημες.
Άβαταρ μέλους
bikersplace
Νέος στο forum

Επιστροφή στο ΚΡΑΝΟΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης