λοιπον το σκ μου εκατσε μια βολτα απο πατρα ως βολο.φορεσα τις μποτουλες επιτελουσ και μπορω να πω οτι ενθουσιαστικα..σχεδον 700χλμτρα κι ισως παραπανω απο τα μισα με βροχη..οι μποτες εκτος του ειναι βολικες και τις φορουσα μονιμα ολη μερα ειναι ξεκουραστες στο ταξιδι,εντελως αδιαβροχες και παροτι τα ποδια μου κρυωνουν ευκολα δεν ενιωσα κρυο..δεν μετανιωνω καθολου για την επιλογη και θα ελεγα οτι ειναι αψογες.
Τις φόρεσα μια ολόκληρη μέρα, κινήθηκα μες στην κίνηση της Αθήνας, με συνεχείς αλλαγές ταχυτήτων (είπαμε έχει ροπή το TDM αλλά όχι να κινούμαστε και με μια ταχύτητα! ), έμεινα σε ένα σπίτι φορώντας τις αρκετές ώρες και έκανα καμπόσα χιλιόμετρα στην Αττική Οδό με υψηλές ταχύτητες.
Το συμπέρασμά μου είναι ότι η μπότα διατηρεί τη θερμοκρασία του ποδιού χωρίς να το ζεσταίνει, ούτε να το κρυώνει και αυτό ήταν κάτι που πραγματικά με εντυπωσίασε.
Επίσης, αν και δεν είχα φορέσει γενικώς ΠΟΤΕ μπότες, δεν αισθάνθηκα σε καμμία στιγμή ότι με πιέζουν ή με ενοχλούν, καθώς στη συνεχή κίνηση των ποδιών ανταποκρίνονται τέλεια λόγω του μαλακού δέρματος στα σημεία που πρέπει.
Απλά στην αρχή για τα πρώτα 10 λεπτά χρειάζεται μια εξοικείωση στο θέμα της οδήγησης, γιατί δεν έχεις τόσο καλή αίσθηση στο λεβιέ λόγω επένδυσης στο δέρμα...Κάτι φυσιολογικό και αναμενόμενο πιστεύω...