Tdmrider έγραψε:Θέλω και εγώ.
giorgidm έγραψε:δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν βαζουν σε ολα τα μηχανακια up side down!!!
giorgidm έγραψε:δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν βαζουν σε ολα τα μηχανακια up side down!!!
alexis_tgr έγραψε:Θα σας απαντουσα, αλλα δεν θελω να σας πικαρω...χε..χε..χε..
alexis_tgr έγραψε:Θα σας απαντουσα, αλλα δεν θελω να σας πικαρω...χε..χε..χε..
alexis_tgr έγραψε::smt025
"Η απαντηση στο χιουμορ με σοβαροτητα, ειναι η εξαιρεση στον κανονα να απαντας στη σοβαροτητα με χιουμορ..." Δικο μου ...χεχεχε...
Φιλε Tdmrider σε πιστα μπαινει και παπι αν εισαι χερας και ξυνει και μαρσπιε, χιουμορ εκανα. Και ολα αυτα που αναφερεις ειναι γνωστα και σωστα, για την ακριβεια θα λεγα οτι σαν ανθρωποι δεν εχουμε αναγκη ουτε USD ουτε ABS ουτε τιποτα περα απο το φαγητο μας (καλα μη το παρεις και τις μετρητης).
Φιλικα παντα, Αλεξης.
Fretazer έγραψε:giorgidm έγραψε:δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν βαζουν σε ολα τα μηχανακια up side down!!!
Δεν νομίζω ότι μπορούν όλοι οι αναβάτες να εκμεταλλευτούν την στιβαρότητα και το ποσό πληροφορίας ενός καλού up-side down. Για να το ρυθμίσουν δε ούτε λόγος.
Με ανησυχεί που βλέπω να βγαίνουν μηχανάκια με up-side down χωρίς ρυθμίσεις. (cb600f)
Προτιμώ ένα συμβατικό καλής ποιότητας με ρυθμίσεις, παρά ένα μαλακό up-side down που μπαίνει για λόγους εντυπωσιασμού.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες