Μυθοι και πραγματικοτητες για το VFR

Συντονιστής: Συντονιστές

Δημοσίευσηαπό Acanthor την Τρί Μαρ 20, 2007 2:29 am

Ρε τί θα γίνει με σας με τα VFR επιτέλους? Θα μας αφήσετε να κοιμηθούμε? Ημαρτον! Εδώ ταίριαζε άψογα η έκφραση "στοιχείωνει τα όνειρά μας" του φίλου X_NR750 :smt081

Τέλος πάντων, θα μπορούσατε να πείτε δυο λόγια παραπάνω για τη χρήση του στην πόλη? Ε?

Αναγκαστικά για μένα η χρήση της μηχανής γίνεται κατά 80+% εκεί...Αλλά θέλω να φευγω όσο πιο συχνά μπορώ....

Για πείτε λοιπόν? Δυσκίνητο στους ελιγμούς? Κατανάλωση? Καθρέφτες? Θέση οδήγησης? Δεν καβαλάει πεζοδρόμια τελικά? :goodman:
There's too much panic in this town....
Άβαταρ μέλους
Acanthor
Τακτικό Μέλος

Ονομα χρήστη: Όμηρος
Κυβικά: 0

Δημοσίευσηαπό teacher την Τρί Μαρ 20, 2007 12:19 pm

Acanthor έγραψε:Ρε τί θα γίνει με σας με τα VFR επιτέλους? Θα μας αφήσετε να κοιμηθούμε? Ημαρτον! Εδώ ταίριαζε άψογα η έκφραση "στοιχείωνει τα όνειρά μας" του φίλου X_NR750 :smt081

Τέλος πάντων, θα μπορούσατε να πείτε δυο λόγια παραπάνω για τη χρήση του στην πόλη? Ε?

Αναγκαστικά για μένα η χρήση της μηχανής γίνεται κατά 80+% εκεί...Αλλά θέλω να φευγω όσο πιο συχνά μπορώ....

Για πείτε λοιπόν? Δυσκίνητο στους ελιγμούς? Κατανάλωση? Καθρέφτες? Θέση οδήγησης? Δεν καβαλάει πεζοδρόμια τελικά? :goodman:

OXI δεν θα κοιμηθείτε ποτέ!!! Θα γίνουμε πολλοί... πάρα πολλοί......!!!!!

Λοιπόν, η προσωπική μου άποψη είναι ότι το VFR είναι άψογο...κτλ (με έχουν καλύψει οι προηγούμενοι) αλλά δεν κάνει για την πόλη. Τα παπάκια, αυτοματάκια.... κάνουν.

Κατανάλωση: 7-8 lt/ 100Km (για νορμάλ.. αλλιώς πίνει αρκετά)
Ελιγμοί - Καθρέφτες: Όταν ανεβαίνεις πάνω του χάνεται το βάρος του, απλά θα ενοχλήσει ίσως σε τρελή κινηση (πορεία) γιατί δεν κόβει τρελά το τιμόνι του.
Πεζοδρόμια: Καλύτερα άσε τους πεζούς να περπατάνε εκεί.. (έχει full fairing και είναι χαμηλό)

Αν λοιπόν δε θες παποειδές......Παίρνεις ένα VFR για να ταξιδεύεις και ένα enduro για την πόλη κ τα βουνά!!! εεεεεε?????Εεεεεε??
Never ride faster than your angel can fly!!!
Άβαταρ μέλους
teacher
Νέος στο forum

Ονομα χρήστη: Giorgos
Μοντέλο: Honda VFR
Κυβικά: 800

Δημοσίευσηαπό Acanthor την Τρί Μαρ 20, 2007 1:38 pm

teacher έγραψε:Λοιπόν, η προσωπική μου άποψη είναι ότι το VFR είναι άψογο...κτλ (με έχουν καλύψει οι προηγούμενοι) αλλά δεν κάνει για την πόλη. Τα παπάκια, αυτοματάκια.... κάνουν.

Με αυτή την έννοια βέβαια ούτε και το TDM κάνει για πόλη. Φυσικά δεν εννοώ να κάνει τόοοοοσο πολύ για πόλη! :smt026

Αν λοιπόν δε θες παποειδές......Παίρνεις ένα VFR για να ταξιδεύεις και ένα enduro για την πόλη κ τα βουνά! εεεεεε??Εεεεεε?

Και φυσικά αν είχα τη δυνατότητα θα είχα αυτή τη στιγμή, μια hornet για την πόλη (OXI δεν παίρνω @ ή αυτόματο, τα φοβάμαι!), ένα VFR για τα ταξίδια και κάποιο τύπου XT για τα νησιά και τις παραλίες...

Αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα δυστυχώς....

Το θέμα είναι ότι αν πάρεις μια μηχανή που στην πόλη στα 10 λεπτά έχεις ταλαιπωρηθεί από το τιμόνι, το υψος του και το βάρος του, και το βεντιλατέρ δουλεύει υπερωρίες και την ευχαριστιέσαι μόνο στα ταξίδια (2-3 όλο το καλοκαίρι + 3-4 βόλτες) έχει νόημα?
Εν ολίγοις, συμβιβάζεται κανείς με τη VFR στην πόλη, ή πρέπει να την έχει μόνο για ταξίδια?
There's too much panic in this town....
Άβαταρ μέλους
Acanthor
Τακτικό Μέλος

Ονομα χρήστη: Όμηρος

Δημοσίευσηαπό X_NR750 την Τρί Μαρ 20, 2007 3:56 pm

Πας μεσα στην πολη αλλα αν ρωτησεις ολοι οι κατοχοι street προτιμουν παπια γιατι τους ερχεται βολικοτερα και οικονομικοτερα
Άβαταρ μέλους
X_NR750
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό Dimitris την Τετ Μαρ 21, 2007 9:24 pm

Acanthor έγραψε:Εν ολίγοις, συμβιβάζεται κανείς με τη VFR στην πόλη, ή πρέπει να την έχει μόνο για ταξίδια?

Φίλε Acanthor,

σίγουρα το να οδηγείς στην πόλη ένα παπί ή scooter είναι πιο εύχρηστο και οικονομικό. Όπως και εσύ, αν είχα να επιλέξω μεταξύ ενός παπιού ή μιας ευκολοδήγητης μοτοσικλέτας θα επέλεγα (αν το άντεχα και οικονομικά) τη 2η λύση μιας και που δεν θεωρώ το παπί ασφαλές.

Από την άλλη οποιαδήποτε μοτοσικλέτα τη συγκρίνουμε με παπί ή σκούτερ -για κίνηση μέσα στη πόλη- θα χάσει για τους ευνοήτους λόγους. Όμως από εκεί και πέρα...είναι ας το πούμε όπως λές και εσύ "θέμα συμβιβασμού"....περίπου...

Ας πούμε εγώ γουστάρω τόσο πολύ να οδηγώ την μοτοσικλέτα μου που δεν θα υποχωρούσα να την αφήνω΄πίσω και να πέρνω ένα -αδιάφορο οδηγικά- παπί για μέσα στην πόλη. Η δικιά μου ζυγίζει 250 κιλά. Κυκλοφορώ μαζί της κάθε μέρα μέσα στην πόλη, μέσα στην κίνηση αλλά το χαίρομαι....

Είναι πολύ καλά ζυγισμένη και τα κιλά της χάνονται...λες και οδηγείς μηχανή τον 170 κιλών ένα πράμα....χωρίς υπερβολές...έτσι νιώθω....οπότε φαντάσου...όσο και καλά ζυγισμένη να είναι ποτέ δεν θα έφτανε σε άνεση και ευλιγισία ένα παπί ή σκούτερ....

Φαντάζομαι πως και οι φίλοι μας που οδηγούν VFR - με κάποιους τέτοιους "συμβιβασμούς " θα οδηγουν μέσα στη πόλη...

Βέβαια πολύ σημαντική είναι και η στάση οδήγησης του VFR Που είναι σκυφτή και σίγουρα θα κουράζει μέσα σε μποτιλιάρισμα.....αλλά αν μιλάμε για κολληματίες...τότε τίποτα δεν σε σταματά...
Moderator of Motocikleta.Gr

Moto Guzzi Breva V1100 2006
Moto Guzzi Le Mans V11 2003
Moto Guzzi World Club

The way the "V" is meant to be...

Δημοπρασίες Αγάπης ! Δεν έχεις ακόμα την κάρτα μέλους ? Δες τι χάνεις !
Άβαταρ μέλους
Dimitris
Παλαιό Μέλος

Μοντέλο: Moto Guzzi 1100 Breva 2006 ABS, V11 Le Mans 2003, 1100 sport 1998
Κυβικά: 1100

Δημοσίευσηαπό iznogood την Τετ Μαρ 21, 2007 11:00 pm

Εμενα μου φαινεται κουκλι, λιγο ακριβο στην αγορα αλλα νομιζω οτι ενας τετοιος κινητηρας οσα αλογα και να εβγαζε σε αποζημιωνει με το κοστος χρησης που εχει. Ειχα το rc30 (400κ.κ.) και ημουν ξετρελαμενος με τη λειτουργία του. Τελικα μου το κατεστρεψαν τα κωλομαστορια που δεν ειχαν ιδεα απο ρυθμισεις καρπυρατερ σε V κινητηρα. Πανεμορφο το vfr, μαγκες, να το χαιρεστε.
chalife ala place du chalif.
http://www.carbon-aramid.com
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
iznogood
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: Αλεξης

Προηγούμενη

Επιστροφή στο HONDA

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες