ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

Ποιός θα λεγε όχι σε μια μεγάλη παρέα γεμάτη διάθεση, έτοιμη για βόλτα Και καλή παρέα ?

ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

Δημοσίευσηαπό revenger την Κυρ Μάιος 27, 2007 10:48 pm

:neutral:
Το πρωί πηγαίνοντας για Κ.Βούρλα πριν τον Αγ.Κωνσταντινο ένα παλικάρι με hayabusa καρφώθηκε με πάρα πολλά χιλ. πίσω από ένα πούλμαν.[ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ]
Τραγική κατάληξη δυστυχώς.
Τέλος πάντων επηρεασμένοι από το γεγονός φτάνουμε στο προορισμό μας.
Ομολογώ ότι δεν είχα ξανά βρεθεί σε τέτοια συγκέντρωση.
Βέβαια είχα ακούσει το τι είχε γίνει πέρσι στην Ασπροβάλτα αλλά άλλο να το ακούς και άλλο να βλέπεις το χάλι
Όλοι οι καγκουρόσαυροι συγκεντρωμένοι εκεί.
Να περνάνε αμπραγιαρισμένοι και το γκάζι στον κόφτη
Σαγιονάρα ,κοντομάνικο και μπερνάουτ.
Βγαίνανε από το κάμπινγκ λες και τους είχανε βάλει νέφτι στον κό&ο
Ο δρόμος θα μείνει ζωγραφισμένος για μερικές εβδομάδες αλλά η απώλεια του παλικαριού θα είναι παντοτινή στις καρδιές των δικών του και σαν γεγονός όσους βρέθηκαν εκεί δίπλα στο άψυχο κορμί του.
Τραγικά πράγματα γράφω αλλά για φανταστείτε λίγα δευτερόλεπτα πριν την συνάντηση του με τον μαύρο βαρκάρη ένας άνθρωπος όλο ζωντάνια με την αδρεναλίνη στα ύψη με όνειρα μα πάνω απ’όλα νέος βρε αδερφέ.
Βλέποντας τις δισκόπλακες καταλάβενες την υπερπροσπάθεια που έκανε να αποφύγη το μοιραίο
Δυστυχώς όμως όταν οδηγείς έτσι γνωρίζεις ότι είσαι πάνω σε χαλαρό σχοινί όχι τεντωμένο
Αδέλφια προσέχεται βόλτα πάμε να ξεσκάσουμε και όχι να σκάσουμε άλλους
Άβαταρ μέλους
revenger
Τακτικό Μέλος

Ονομα χρήστη: Γρηγόρης
Μοντέλο: HONDA CBF 600S ABS
Κυβικά: 600

Δημοσίευσηαπό Ouzo Power την Κυρ Μάιος 27, 2007 11:30 pm

Μετα την εμπειρια μου περσυ στην Ασπροβαλτα με ολους αυτους τους ΄΄μοτοσυκλεττιστες΄΄
ειπα τερμα οι πανελληνιες.
Τελικα ειχα δικιο δυστυχως για την ποιοτητα των ατομων εκει.(υπαρχουν και εξερεσεις).
Σημερα ειχα την δυνατοτητα ν απαω στην πανελληνια και δεν το εκανα.
Προτιμισα να παω με τον Dimitris+ofanis μια ωραια βολτα με σε επαρχιακο στροφιλικι να γουσταροει ο καθενας με τον τροπο του με ασφαλεια και συνεση χωρις αγχος και προπαντως χωρις να εχουμε την αναγκη να δειξει ο ενας στον αλλο το ποσο πιλοτος ειναι.

Πραγματικα τα περισσοτερα ατομα που πανε στις Πανελληνιες ειναι οι λεγομενοι τοπικοι ηρωες των χωριων τους/πολεων που περιμενουν μια φορα τον χρονο να βγαλουν την μηχανη τους περα των συνορων σπιτι-καφενειο-μπαρακι και να τις συνεπειες απ ατομα που ειναι και καλα πιλοτοι.
Κριμα για το παλικκαρι που χαθηκε λυπαμε πραγματικα χωρις να ξερω το αν εφταιγε η οχι για την ολη φαση)αν προκαλουσε την μοιρα του η απλα ετυχε).

Η πανελληνιες καταντισαν να ειναι μια συγκεντρωση τζανκιδων/ποιωμενων οδηγων που κανουν stunts για εντυπωσιασμο πολλες φορες υπο την επιρρια ουσιων και χωρις να εχουν την στοιχειωδη παιδια περι οδηγησης και ασφαλειας.

Μα τι λεω???οδηκη παιδεια??
εδω δεν σεβονται τα στοιχειωδη περι ανθρωπινης παιδιας αφου οχι μονο θετουν σε κινδυνο τον εαυτο τους αλλα και αλλους,θα εχουν τα μυαλα τους στην οδηγηση.

Ας παρει η ΜΟΤΟΕ καθε χρονο την λιστα με τους νεκρους και τραυματιες στις συγκεντρωσεις τις για την αναδειξη του μοτοσυκλετισμου και της ιδεας του και ας ερθει τις συγκρινουμε με τις δικες μας εμπειριες τα km που κανουμε και τον χαβαλε να δουμε ποιος ειναι ο κερδισμενος.

Αισχος και λυπη για αλλη μια φορα.
Τζαμπα φευγουν ατομα.....
Στην ευθεια και η γιαγια μου μπορει....
Άβαταρ μέλους
Ouzo Power
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό Tdmrider την Δευτ Μάιος 28, 2007 11:44 am

Δυστυχώς η μοτοσικλετιστική παιδεία είναι ένα θέμα το οποίο δεν αντιμετωπίζεται σωστά από όλα τα εμπλεκόμενα μέλη. Η θυσία ενός ακόμα μοτοσικλετιστή έρχεται δυστυχώς να αποδείξει αυτή την κατάσταση με τον πλέον τραγικό τρόπο.

Υπεύθυνοι του εαυτού είμαστε πρώτα από όλα εμείς οι ίδιοι. Δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε από έναν νομοθέτη να μας ορίσει την συμπεριφορά μας, και δεν το θέλουμε κιόλας. Δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε από την ΜΟΤΟΕ να κάνει τον μπαμπούλα σε κάθε μοτοσικλετιστή, άσχετα με τις παραλήψεις ή τα λάθη της. Δεν πρέπει να περιμένουμε την σαβούρα για βγάλουμε τη σαγιονάρα και τη βερμούδα. Δεν πρέπει να περιμένουμε την κλήση για να βάλουμε κράνος.

Να είναι ελαφρύ το χώμα...
Τελευταία επεξεργασία από Tdmrider και Δευτ Μάιος 28, 2007 1:17 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Moderator of Motocikleta.Gr

Το μεγαλύτερο δώρο για έναν αναβάτη είναι η επόμενη βόλτα με τη μηχανή. Οδηγείτε με ασφάλεια λοιπόν.

Δημοπρασίες Αγάπης !

Δεν έχεις ακόμα την κάρτα μέλους ? Δες τι χάνεις !
Άβαταρ μέλους
Tdmrider
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: Σπύρος
Μοντέλο: Yamaha TDM
Κυβικά: 900

Δημοσίευσηαπό Dimitris την Δευτ Μάιος 28, 2007 11:51 am

Οuzo με κάλυψες πλήρως. Πέρυσι και εμένα,που είχα "πεταχτεί" στην Πανελλήνια πέρυσι για να πιώ ένα καφέ με έναν καλό φίλο που ήταν εκεί, μου σηκώθηκε η τρίχα όταν μπήκα μέσα στην Απσπροβάλτα. Δεν μπορούσες να πιείς ένα καφέ, από τον εκκωφαντικό θόρυβο που έκαναν με γκαζιές μέχρι τον κόφτη, με σούζες και burn out και όλα αυτά μέσα σε στενούς δρόμους, γεμάτους παρκαρισμένα μηχανάκια και με πολλούς πεζούς.

Το 70% των φατσών που είδα εκεί ήταν όπως τα περιγράφει ο OuzoPower.

Ευχαριστώ αλλά δεν θα ξαναπάρω....

Σκοπός μου είναι να περάσω καλά με τη μοτοσικλέτα μου, να στρίψω, να γνωρίσω ανθρώπους, να ξαναστρίψω.....και όχι να πηγαίνω σε έναν μέρος όλπου μαζεύονται 6.000 μοτοσικλέτες και κάθονται να επιδεικνύουν αυτά που επιδεικνύουν.

Βέβαια πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις....
Moderator of Motocikleta.Gr

Moto Guzzi Breva V1100 2006
Moto Guzzi Le Mans V11 2003
Moto Guzzi World Club

The way the "V" is meant to be...

Δημοπρασίες Αγάπης ! Δεν έχεις ακόμα την κάρτα μέλους ? Δες τι χάνεις !
Άβαταρ μέλους
Dimitris
Παλαιό Μέλος

Μοντέλο: Moto Guzzi 1100 Breva 2006 ABS, V11 Le Mans 2003, 1100 sport 1998
Κυβικά: 1100

Δημοσίευσηαπό Dakota την Δευτ Μάιος 28, 2007 1:27 pm

Η τελευταία φορά που πήγα σε πανελλήνια ήταν το 1996. Από τότε ούτε απ' έξω.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dakota
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: Μήτσος
Μοντέλο: Moto Guzzi 1200 Sport
Yamaha YBR 125
Κυβικά: 1275

Δημοσίευσηαπό eolos την Παρ Ιουν 01, 2007 8:43 pm

Dimitris έγραψε:Οuzo με κάλυψες πλήρως. Πέρυσι και εμένα,που είχα "πεταχτεί" στην Πανελλήνια πέρυσι για να πιώ ένα καφέ με έναν καλό φίλο που ήταν εκεί, μου σηκώθηκε η τρίχα όταν μπήκα μέσα στην Απσπροβάλτα. Δεν μπορούσες να πιείς ένα καφέ, από τον εκκωφαντικό θόρυβο που έκαναν με γκαζιές μέχρι τον κόφτη, με σούζες και burn out και όλα αυτά μέσα σε στενούς δρόμους, γεμάτους παρκαρισμένα μηχανάκια και με πολλούς πεζούς.

Το 70% των φατσών που είδα εκεί ήταν όπως τα περιγράφει ο OuzoPower.

Ευχαριστώ αλλά δεν θα ξαναπάρω....

Σκοπός μου είναι να περάσω καλά με τη μοτοσικλέτα μου, να στρίψω, να γνωρίσω ανθρώπους, να ξαναστρίψω.....και όχι να πηγαίνω σε έναν μέρος όλπου μαζεύονται 6.000 μοτοσικλέτες και κάθονται να επιδεικνύουν αυτά που επιδεικνύουν.

Βέβαια πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις....

Επειδή ήμουνα στην πανελλήνια, οι μαγκιές κτλ υπήρχαν σίγουρα και σπάσαν τα νεύρα πολλών απο μας.Όμως τα άτομα που κάνουν τον σαματά είναι πολύ λίγα.Οι περισσότεροι ήταν ήρεμοι άνθρωποι, αλλά επειδή ο σαματάς φαίνεται και ακούγεται, κάνει την παρουσία του πολύ έντονα και νομίζεις οτι είναι πολλοί.
Μπορώ να πω οτι αυτοί που κάναν φασαρία μετριούνται στα δάχτυλα.
Δεν πρέπει να ήταν πάνω απο είκοσι άντε τριάντα άτομα.Εγώ θυμάμαι συγκεκριμένα φάτσες που τις έβλεπα καθημερινά να κάνουν το εφέ τους μέσα και έξω απο το κάμπινγκ.
Άβαταρ μέλους
eolos
Νέος στο forum

Επιστροφή στο ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΒΟΛΤΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες