sotokan έγραψε:4 vfr,1 bmw rt 1100,1 z750,1 ktm 950,1 bmw 1200gs,2 transalp,1 tdm (acanthor μάντεψε ποιού??)...
Acanthor έγραψε:sotokan έγραψε:4 vfr,1 bmw rt 1100,1 z750,1 ktm 950,1 bmw 1200gs,2 transalp,1 tdm (acanthor μάντεψε ποιού??)...
Ρε πού το ξέρω, πού το ξέρω....Α ΝΑΙ! Δικό μου ήταν!![]()
Μπράβο ρε μάγκες! ΠΑΝΤΑ να περνάτε καλά και να είστε όρθιοι!!!
Αναμένω και τις επόμενες ανακοινώσεις σας, μπας και καταφέρω να έρθω....Το ζητάει η βέφα άλλωστε.....
4-V-FORCE έγραψε:pali roba me kanate...me thn mystikh protash gamou pou ekana ston thymio...![]()
Tdmrider έγραψε:Μα τι όμορφο αυτό το TDM, ειδκά αυτό το μπλε σκίζει, μια κούκλα είναι!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sotokan έγραψε:jimmy-XLV έγραψε:εεεεε...χασαπη![]()
![]()
.περιμενουμε τις καλες τις φωτο. και τα βιντεακια ρε μαστορα. αντε και εχω πηξει στο γραφειο.
Τσαμπα ρε κουβαλαγατε τρεις καμερες???
Ναι παιδια, ουτε μια,ουτε δυο, ΑΛΛΑ ΤΡΕΙΣ
![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΟΛΤΑ ... ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΗ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΤΑΝ![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΝΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΚΗΝΟΘΕΤΑ...
Μη μιλάς εσυ ρε....μάγκες ο "ατενίζοντας το μέλλον με προβληματισμό"
Τέτοια ώρα που γυρίσαμε χτες σιγά μην προλάβαινα να φτιάξω και το βίντεο ρε Αγγελόπουλε
jimmy-XLV έγραψε:sotokan έγραψε:jimmy-XLV έγραψε:εεεεε...χασαπη![]()
![]()
.περιμενουμε τις καλες τις φωτο. και τα βιντεακια ρε μαστορα. αντε και εχω πηξει στο γραφειο.
Τσαμπα ρε κουβαλαγατε τρεις καμερες???
Ναι παιδια, ουτε μια,ουτε δυο, ΑΛΛΑ ΤΡΕΙΣ
![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΟΛΤΑ ... ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΗ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΤΑΝ![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΝΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΚΗΝΟΘΕΤΑ...
Μη μιλάς εσυ ρε....μάγκες ο "ατενίζοντας το μέλλον με προβληματισμό"
Τέτοια ώρα που γυρίσαμε χτες σιγά μην προλάβαινα να φτιάξω και το βίντεο ρε Αγγελόπουλε
ΤΙ ΑΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ...αμεσως να μου τη πεις. ασε που ολα τα μηχανακια τα ποσταρισες εκτος απο τις transalpινες. ΡΑΤΣΙΣΤΗ... Ε ΡΑΤΣΙΣΤΗ. για να δουν και οι αλλοι πιο ειναι το πιο ομορφο transalp (εχμ... και το πιο γρηγορο βεβαιως βεβαιως...) ΘΕΛΩ ΦΩΤΟ ΤΩΡΑ
4-V-FORCE έγραψε:se perimenoume sthn epomenh tsarka....me thn kainourgia soy ....vefa![]()
![]()
Tdmrider έγραψε:Μα τι όμορφο αυτό το TDM, ειδκά αυτό το μπλε σκίζει, μια κούκλα είναι!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Acanthor έγραψε:Tdmrider έγραψε:Μα τι όμορφο αυτό το TDM, ειδκά αυτό το μπλε σκίζει, μια κούκλα είναι!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φυσικά και είναι κούκλα, αλλά κι αυτό το μωρό δεν πάει πίσω έ???
Επιστροφή στο ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΒΟΛΤΕΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες