Πολύ καλό και ενδιαφέρον άρθρο. Μπράβο στο ΜΟΤΟ και σε εσένα Δημήτρη για το ποστ. Οι συγκεκριμένες μηχανές αποτελούν πόλο έλξης για πολλούς συνάδελφους μοτοσικλετιστές. Το συγκεκριμένο συγκριτικο κόστους χρήσης μάλλον ρίχνει λίγο φώς στις σκέψεις του πιθανού αγοραστή ωστε να επιλέξει αυτό που του πραγματικά του ταιριάζει.
Moderator of Motocikleta.Gr
Το μεγαλύτερο δώρο για έναν αναβάτη είναι η επόμενη βόλτα με τη μηχανή. Οδηγείτε με ασφάλεια λοιπόν.
Χρήσιμα άρθρα τα οποία θα έπρεπε να υπάρχουν σε όλα τα μηχανάκια, αλλά θυμάμαι πριν 4-5 χρόνια σε ένα παρόμοιο συγκριτικό είχε τα Translap - GS 650 - Kawasaki W650 - fazer 600 & ένα σκούτερ.
Η πιο ακριβή συντήρηση ήταν του fazer, λόγω 4κύλινδρου κινητήρα και απόδοσης.
Μετά από 45.000 χλμ και 4 χρόνια έχω να πω ότι λέγανε μόνο τα νούμερα τα οποία δεν δείχνουν πάντα την αλήθεια.
Σε όσα ταξίδια πήγα με 2κυλινδρα και μονοκύλινδρα, ποτέ δεν έκαψα παραπάνω.
Και αυτά που λένε για τα σέρβις ........... χμμμμμμμμμμ
Το πιο ακριβό σέρβις που έχω πληρώσει κόστισε 200 ευρώ και η μοναδική μου ζημιά είναι μια καμπάνα συμπλέκτη (30 ευρώ).
Για ρωτήστε πρώην κατόχους μονοκύλινδρων BMW να σας πούνε για τιμές σέρβις - βλάβες και το ξανασυζητάμε.
Δυστυχώς επειδή είμαι στο χώρο της διαφήμισης και βλέπω τι γίνεται στα περιοδικά έχω χάσει παντελώς την εμπιστοσύνη μου σε αυτά. Ένα μικρό παράδειγμα. Μετρήστε πόσες σελίδες διαφήμιση της BMW έχει το ΜΟΤΟ σε κάθε τεύχος και κάντε το επί 1200 για τις εσωτερικές σελίδες και 2000 για το οπισθόφυλλο.
Τα "Νέα της Αγοράς" είναι τα περιβόητα δελτία τύπου που σου παρέχει το περιοδικό αν βάλεις διαφήμιση. Θεωρητικά είναι δωρεάν. Μόνο όμως αν τους δίνεις λεφτά σε διαφημίσεις......