Θα ήθελα τη γνώμη σας για αυτά τα τρία κράνη Schuberth R1, BMW system 5, Arai Condor(ασφάλεια,ηχομόνωση). Οδηγώ ένα BMW R1200R.
Σας ευχαριστώ

R1200R έγραψε:Παιδιά γειά σας
Θα ήθελα τη γνώμη σας για αυτά τα τρία κράνη Schuberth R1, BMW system 5, Arai Condor(ασφάλεια,ηχομόνωση). Οδηγώ ένα BMW R1200R.
Σας ευχαριστώ
R1200R έγραψε:Παιδιά γειά σας
Σας ευχαριστώ
nfot έγραψε:Γνωστος μου ειχε ARAI και ειπε προσφατα να αλλαξει κρανος.
Κατεληξε σε Shoei X spirit. Η πρωτη του εντυπωση ηταν ποσο ησυχο ειναι σε σχεση με το ARAI που ειχε.
Εγω που εχω Shoei X spirit, το θεωρω θορυβωδες, αλλα δεν ειχα καλο κρανος πιο πριν για να συγκρινω.
Δοκιμασα και ενα XR 1000 με το whisper kit, αλλα δεν μπορω να πω οτι καταλαβα καμια ιδιαιτερη διαφορα, ενω ολοι λενε οτι ειναι πολυ ησυχο.
Συνηθως, παντως, τα σπαστα κρανη ειναι μακραν πιο θορυβωδη και βαρια απο τα full face.
nfot έγραψε:Το πιο ησυχο κρανος ειναι αυτο που το φορας μετα τις ωτοασπιδες![]()
![]()
soter3gm έγραψε:Απλά ανάφερα τη συμβίωση μου με τη μάρκα αυτή για 15 χρόνια και την τωρινή για 2 μήνες. Στο ένα έκανε φασαρία και με τη ζελατίνα τη μεγαλύτερη και στη πιο ψιλή θέση που έχω στο R1100RT και το άλλο είναι παν-ήσυχο Αν σου αρέσει το ARAI τότε να το πάρεις με "χίλια" περί ορέξεως.....ξέρεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες