(Suzuki GSR600 και BMW F650GS)
Λίγο μετά την Ερατινή. Στάση για τσιγάρο.
Μικρή στάση στους Δελφούς...
...να περιμένω το GS!
Επιφυλλάσομαι για περισότερες φωτο στο άμεσο μέλλον γιατί προς το παρόν υπάρχει ενα προβληματάκι.
Dimitris έγραψε:Πολύ πολύ όμορφο το μοτόρι Νίκο! Η ζελατινούλα που έβαλες επίσης λέει...Σήμερα διάβαζα για αυτό το μοντέλο τα καλύτερα. Εύγε για την επιλογή! Value for money!
Η ζελατίνα κάνει καλή δουλειά;
Ποιες μπότες φοράς; φαίνονται όμορφες...
kyriakosVFR έγραψε:Κατα την γνωμη μου , προτεραιοτητα θα επρεπε να εχουν οι μποτες.......
παντα φιλικα..![]()

sotokan έγραψε:kyriakosVFR έγραψε:Κατα την γνωμη μου , προτεραιοτητα θα επρεπε να εχουν οι μποτες.......
παντα φιλικα..![]()
Θα συμφωνήσω με το αδέρφι...........![]()
Πάντα όρθιος με το εργαλείο και καλώς μας ήρθες.......
kyriakosVFR έγραψε:Κατα την γνωμη μου , προτεραιοτητα θα επρεπε να εχουν οι μποτες.......
παντα φιλικα..![]()
Tassos έγραψε:kyriakosVFR έγραψε:Κατα την γνωμη μου , προτεραιοτητα θα επρεπε να εχουν οι μποτες.......
παντα φιλικα..![]()
Προτεραιότητα θα πρέπει να έχουν τα ΛΑΣΤΙΧΑ, και όχι οι μπότες. Καλά τα λέει ο Sparrow, ειδικά αφού έχει μπότες (έστω και πιο δεύτερες).

Tassos έγραψε:kyriakosVFR έγραψε:Κατα την γνωμη μου , προτεραιοτητα θα επρεπε να εχουν οι μποτες.......
παντα φιλικα..![]()
Προτεραιότητα θα πρέπει να έχουν τα ΛΑΣΤΙΧΑ, και όχι οι μπότες. Καλά τα λέει ο Sparrow, ειδικά αφού έχει μπότες (έστω και πιο δεύτερες).

Επιστροφή στο ΤΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης