Help να ανασάνει το Xtaki μου.

Help να ανασάνει το Xtaki μου.

Δημοσίευσηαπό Paratamas την Τρί Ιούλ 03, 2007 12:28 pm

Kalimera kalispera.

eimai ena klik prin petaxo tis mamisies kai valo aftermarket sto xt 660x mou. na anasanei to kalo mou ligaki.

Exo akousei pos ena terastio pososto foraei akrapovic kai arketoi terminioni ti na valo kai giati ????

Emena mou aresoun kai oi dio emfanisiaka opote proto skelos ola kala . apomenh to ti einai kalitero gia to mixanaki mou. Thema ippon kai thema leitourgeias .

Osoi xeroun plzzzzzzzzzz peite mou ti teriazh kalitera. AAAAAAAAAAAA kai an eiparxei kai kapoia allh marka pou na prosferei peite thn den kolao mono se dio montela .
GGomgLol
Paratamas

Δημοσίευσηαπό iliasRC31 την Τετ Ιούλ 04, 2007 1:03 pm

Theo , Taz

που ειστε παιδια μου ???

το παληκαρι εχει ερωτηση για ΧΤ

θα δωσετε τα φωτα σας ?
Ακριβές ασφάλειες ; Οχι ποιά ! https://www.insurance4you.gr & https://www.ins4youdirect.gr/
Το Motocikleta στο Facebook http://www.motocikleta.gr/facebook
Το Motocikleta στο Twitter http://twitter.com/motocikleta
------------------------------------------------
Άβαταρ μέλους
iliasRC31
Site Admin

Ονομα χρήστη: Ηλίας
Κυβικά: 1050
Επάγγελμα: Ασφαλιστικός Σύμβουλος -www.Insurance4you.gr

Δημοσίευσηαπό Paratamas την Τετ Ιούλ 04, 2007 4:52 pm

pesta pesta pou eiste re palikaroi na voithisete ligaki ?????????// Drogar-Cry(LBG).gif
GGomgLol
Paratamas

Δημοσίευσηαπό tasos_z την Τετ Ιούλ 04, 2007 11:27 pm

Σύντροφε έχεις τρελή επιλογή για εξατμίσεις το θέμα είναι πόσα θέλεις να ακουμπήσεις το δικό μου φοράει termignioni είμαι ικανοποιημένος απόλυτα βέβαια για να αναπνέει καλύτερα θες και ένα φιλτράκι dna ή k&n

http://motocikleta.gr/forum/viewtopic.php?t=965
tasos_z
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό tasos_z την Τετ Ιούλ 04, 2007 11:33 pm

Βέβαια κάτι σαν και αυτό δεν θα σε χάλαγε καθόλου

http://motocikleta.gr/forum/viewtopic.php?t=3288
tasos_z
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό tifoso4ever την Πέμ Ιούλ 05, 2007 2:53 pm

Να ξερεις οτι οταν αλλαζουμε εξατμιση, για να παρουμε ολη την αποδοση και να αξιζει η μετατροπη, ΠΑΝΤΑ αλλαζουμε το φιλτρο αερα με ενα πιο "ανοιχτο", πολλες φορες επεμβαινουμε στο φιλτροκουτι, και ΣΙΓΟΥΡΑ ρυθμιζουμε εκ νεου καρμπυρατερ ή ψεκασμο (αναλογα το μοντελο).
Εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις, σχεδον ολες οι μαρκες αφτερμαρκετ εξατμισεων, θα σε καλυψουν. ΟΜΩΣ...Αγορασε απο καπου που να μπορουν να τις τοποθετησουν και να ρυθμισουν το μηχανακι σου (ή να συνεργαζονται με καποιον που ξερει και μπορει...), και να εγγυηθουν για την πιοτητα των υπηρεσιων τους. Δεν ειναι αναγκη να ειναι εξουσιοδοτημενο συνεργειο, απλα να ξερει (στην προκειμενη περιπτωση ΧΤ 660) το μοντελο...
2STROKE4EVER!
www.2strokers.com
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tifoso4ever
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό tasos_z την Πέμ Ιούλ 05, 2007 5:44 pm

όσο για τις ρυθμίσεις του tps ή επισκέπτεσαι το site στο προφίλ μου η έρχεσαι και στο ρυθμίζω
tasos_z
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό Tdmrider την Πέμ Ιούλ 05, 2007 8:37 pm

Ταπεινή μου άποψη, την εξάτμιση συνόδευσέ την και με ένα commander ή κάτι άλλο. Εγώ αν είχα κρατήσει το ΧΤΧ μου αυτό θα έκανα. Και μάλιστα τποθέτηση πακέτο σε δυναμόμετρο για να είμαι ακριβής....
Moderator of Motocikleta.Gr

Το μεγαλύτερο δώρο για έναν αναβάτη είναι η επόμενη βόλτα με τη μηχανή. Οδηγείτε με ασφάλεια λοιπόν.

Δημοπρασίες Αγάπης !

Δεν έχεις ακόμα την κάρτα μέλους ? Δες τι χάνεις !
Άβαταρ μέλους
Tdmrider
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: Σπύρος
Μοντέλο: Yamaha TDM
Κυβικά: 900

Δημοσίευσηαπό tasos_z την Πέμ Ιούλ 05, 2007 10:05 pm

Tdmrider έγραψε:Ταπεινή μου άποψη, την εξάτμιση συνόδευσέ την και με ένα commander ή κάτι άλλο. Εγώ αν είχα κρατήσει το ΧΤΧ μου αυτό θα έκανα. Και μάλιστα τποθέτηση πακέτο σε δυναμόμετρο για να είμαι ακριβής....

Ανάλογο είναι rider εμένα δεν έχει commander αλλά το ξέρεις πως πάει οπότε γιατί να ρίξει 300 αν δεν τα χρειαστεί;
tasos_z
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό tifoso4ever την Παρ Ιούλ 06, 2007 2:03 pm

Συνηθως power commander και αλλα παρομοια ηλεκτρονικα καλουδια, θα χρειαστουν μονο για τελειως ελευθερες/αγωνιστικες εξατμισεις, πραγμα που στην περιπτωση του ΧΤ, κατα τη γνωμη μου ειναι ανουσιο...Αν δεν σου φτανει το ΧΤ, το πουλας και και παιρνεις R1...
Μια πιο ελευθερη απο τη μαμα εξατμιση, ειναι καλη μετατροπη για να αναπνευσει καλυτερα, ενα φιλτρακι, και ρυθμιση του ψεκασμου με αναλυτη καυσαεριων, και ειναι ΟΚ...
Τη γνωμη μου λεω, φυσικα ο ιδιοκτητης αποφασιζει ποσο βαθεια θα βαλει το χερι στην τσεπη...
2STROKE4EVER!
www.2strokers.com
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tifoso4ever
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό iznogood την Παρ Ιούλ 06, 2007 2:31 pm

tifoso4ever έγραψε:...Αν δεν σου φτανει το ΧΤ, το πουλας και παιρνεις R1...

:smt040 :smt040 :smt040

Καλο, καλο... tifos :smt003
chalife ala place du chalif.
http://www.carbon-aramid.com
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
iznogood
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: Αλεξης
Κυβικά: 0

Δημοσίευσηαπό Tdmrider την Σάβ Ιούλ 07, 2007 1:09 pm

taz έγραψε:
Tdmrider έγραψε:Ταπεινή μου άποψη, την εξάτμιση συνόδευσέ την και με ένα commander ή κάτι άλλο. Εγώ αν είχα κρατήσει το ΧΤΧ μου αυτό θα έκανα. Και μάλιστα τποθέτηση πακέτο σε δυναμόμετρο για να είμαι ακριβής....

Ανάλογο είναι rider εμένα δεν έχει commander αλλά το ξέρεις πως πάει οπότε γιατί να ρίξει 300 αν δεν τα χρειαστεί;

με το commander σίγουρα θα είναι καλίτερα και σαν το δικό σου ΧΤ δεν έχω δει άλλο για την ώρα ....

Το μεγαλύτερο δώρο για έναν αναβάτη είναι η επόμενη βόλτα με τη μηχανή. Οδηγείτε με ασφάλεια λοιπόν.

Δημοπρασίες Αγάπης !

Άβαταρ μέλους
Tdmrider
Συχνό Μέλος

Δημοσίευσηαπό Tdmrider την Σάβ Ιούλ 07, 2007 1:13 pm

tifoso4ever έγραψε:Συνηθως power commander και αλλα παρομοια ηλεκτρονικα καλουδια, θα χρειαστουν μονο για τελειως ελευθερες/αγωνιστικες εξατμισεις, πραγμα που στην περιπτωση του ΧΤ, κατα τη γνωμη μου ειναι ανουσιο...Αν δεν σου φτανει το ΧΤ, το πουλας και και παιρνεις R1...
Μια πιο ελευθερη απο τη μαμα εξατμιση, ειναι καλη μετατροπη για να αναπνευσει καλυτερα, ενα φιλτρακι, και ρυθμιση του ψεκασμου με αναλυτη καυσαεριων, και ειναι ΟΚ...
Τη γνωμη μου λεω, φυσικα ο ιδιοκτητης αποφασιζει ποσο βαθεια θα βαλει το χερι στην τσεπη...

Για χρήση πόλης πάντως το να αλλάξεις το ΧΤ με R1 δεν θα το συνιστούσα. Ένα Motard είναι οτι καλίτερο για την πόλη και το ΧΤ κάνα εξαιρετικά τη δουλειά του. Με κάνα 950 SMC θα το συζήταγα, ε κύριε Iznogood ?

Δημοπρασίες Αγάπης !

Άβαταρ μέλους
Tdmrider
Συχνό Μέλος

Δημοσίευσηαπό iznogood την Κυρ Ιούλ 08, 2007 10:48 pm

Κολαση λεμε... κολαση...!
Ενα δρομο δεν γουσταρει το 950sm, εθνικη οδο φυσικα, οχι πως οταν βγω δεν θα ταξιδεψω με 220 αλλα υπαρχουν αλλα καλυτερα για αυτη τη δουλεια. Στη πολη και στα στροφιλικια ειναι μεγαλος μαστορας, ειναι δυνατο, φιλικο, ασφαλες και σου δειχνει το μονοπατι του πολεμου , ουγκ. Δεν ξερεις σουζα, δεν πειραζει, σε δυο εχεις μαθει. Δεν ξερεις να στριβεις, δεν πειραζει, δεν θα σε ριξει μεχρι να μαθεις. Δεν ξερεις να φρεναρεις, δεν πειραζει εσυ απλα πατα τη μανετα. Τι? δεν ξερεις να ντριφταρεις??? χαχαχα...! καλως ηρθες στο σχολειο του 950sm

Μπηκαν και οι 3οβαλ οι ακραπες πανω ...! Drogar-Love(LBG).gif ΟΥΓΚ ΧΛΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΚΙΤΡΙΝΙΣΑΤΕ (μεταλλαγμενοι japan) εφυγε και η τρυπα στις μεσαιες. Το μονο κακο: η τρυπα βοηθουσε στην υγεια των ελαστικων γμτ.

:smt025
chalife ala place du chalif.
http://www.carbon-aramid.com
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
iznogood
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: Αλεξης
Κυβικά: 0

Δημοσίευσηαπό tasos_z την Κυρ Ιούλ 08, 2007 11:08 pm

Ετοιμάσου για πόλεμο μεγάλε 998 κ.εκ. δεν λέω τίποτα άλλο ετοιμάσου :smt063
tasos_z
Τακτικό Μέλος

Re: Help να ανασάνει το Xtaki μου.

Δημοσίευσηαπό KTM 950 SM την Τρί Οκτ 02, 2007 5:54 pm

Paratamas έγραψε:Kalimera kalispera.

eimai ena klik prin petaxo tis mamisies kai valo aftermarket sto xt 660x mou. na anasanei to kalo mou ligaki.

Exo akousei pos ena terastio pososto foraei akrapovic kai arketoi terminioni ti na valo kai giati ????

Emena mou aresoun kai oi dio emfanisiaka opote proto skelos ola kala . apomenh to ti einai kalitero gia to mixanaki mou. Thema ippon kai thema leitourgeias .

Osoi xeroun plzzzzzzzzzz peite mou ti teriazh kalitera. AAAAAAAAAAAA kai an eiparxei kai kapoia allh marka pou na prosferei peite thn den kolao mono se dio montela .
ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΑΝΑΣΑΝΕΙ ΠΟΛΥ! ΤΙ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕΣ :weedman: ΑΣΤΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ
KTM 950 SM

Επιστροφή στο ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες