nfot έγραψε:ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ :
"ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΔΙΚΛΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ";
Καπου πρεπει να κοιμηθω κι εγω ...
nfot κράτα το δικό μου τελικά έφαγα πακέτο δουλεύω το σ/κ και δεν θα ανέβω σόρρυ παίδες
nfot έγραψε:ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ :
Dimitris έγραψε:Άντε καλή μας αντάμωση! Ετοιμάστε μαγιό, αντιηλιακά και ψάθες και βουρ για όμορφα βουνίσια στροφιλίκια και παραθαλασσιες ξάπλες....ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΤΟΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ-ΙΑΠΩΝΩΝ...έφτασε η μεγάλη μάχη....χεχε......(Iznogood αν έρθεις θα χρειστείς αυτόματα αξιωματικός του Ευρωπαικού στρατού!)
taz έγραψε:nfot έγραψε:ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ :
nfot κράτα το δικό μου τελικά έφαγα πακέτο δουλεύω το σ/κ και δεν θα ανέβω σόρρυ παίδες
ermisVFR έγραψε:Τελικά θα έρθω και εγώ. Έκλεισα στο Μάγδα
nfot έγραψε:Συμφωνειτε με την ωρα του ραντεβου του Σαββατου ή θα ερθετε οτι ωρα θελει ο καθενας και θα ανεβητε μεμονωμενα; Αν γινει ετσι, τοτε να ανεβω κι εγω Ζαγορα απο την Παρασκευη.
nfot έγραψε:Συμφωνειτε με την ωρα του ραντεβου του Σαββατου ή θα ερθετε οτι ωρα θελει ο καθενας και θα ανεβητε μεμονωμενα; Αν γινει ετσι, τοτε να ανεβω κι εγω Ζαγορα απο την Παρασκευη.
soter3gm έγραψε:... και να μπορείς φέρε και στο διήγημα το δεύτερο κράνος η φωτοτυπίες του να το διαβάσω ολόκληρο
nfot έγραψε:Ενταξει τοτε, τα λεμε το Σαββατο στο Χορευτο.
nfot έγραψε:Την ωρα που θα φτασετε Ζαγορα, εμεις ηδη θα λιαζουμε τις κορμαρες μας στο Χορευτο, αρα ...
Dimitris έγραψε:nfot έγραψε:Στο Χορευτό πάνω σε ένα Παρεό!....Άντε Νότιοι θα σας περιμένουμε...
Επιστροφή στο ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΒΟΛΤΕΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες