vendetta έγραψε:αληθεια απο αξιοπιστια τι λεει?απο μουρη παντως και γκαζακι ειναι μια χαρα.
Εγώ θέλω να μου πει κάποιος μια σύγρονη μοτοσικλέτα που δεν είναι αξιόπιστη.
Αλήθεια, ρωτώ με σοβαρότητα.
vendetta έγραψε:αληθεια απο αξιοπιστια τι λεει?απο μουρη παντως και γκαζακι ειναι μια χαρα.
Dimitris έγραψε:vendetta έγραψε:αληθεια απο αξιοπιστια τι λεει?απο μουρη παντως και γκαζακι ειναι μια χαρα.
Εγώ θέλω να μου πει κάποιος μια σύγρονη μοτοσικλέτα που δεν είναι αξιόπιστη.
Αλήθεια, ρωτώ με σοβαρότητα.
Ofanis έγραψε:δηλ αν βγαίνουν 100 gsxr και από αυτά τα 85 έχουν 157 άλογα και τα υπόλοιπα 152 είναι πιο αξιόπιστο από να βγαίνουν 100 και από αυτά 90 να έχουν 157 και τα υπόλοιπα 10 να έχουν από 145 έως 160 γιατί δέιχνει ότι είναι επιρρεπής η μάρκα στο τυχαίο.
Ofanis έγραψε:Έχω ακούσει όμως για supeduke που ήθελε ρύθμιση βαλβίδων μετά από 1500χλμ
iznogood έγραψε:Αυτος που τον ενδιαφερει ο προορισμος, αγοραζει ανοργασμικη ιαπωνικη αξιοπιστια!
Αυτος που τον ενδιαφερει η διαδρομη, αγοραζει πολυοργασμικη ευρωπαικη αναξιοπιστια!
Χεστηκα αν μου χαλασει (εχω 8 χρονια ΚΤΜ και ποτε δεν μου χαλασε κανενα), καθε γυρισμα της μπιελας στο ΚΤμι μου ειναι για μενα αδρεναλινη! καθε γυρισμα της μπιελας σας φιλοι japan ειναι απλα ενα ακομη γυρισμα!
Επιστροφή στο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες