http://www.honda.co.uk/motorcycles/2008 ... index.html
Υγ Σκοτωνω την Βεφα

Συντονιστής: Συντονιστές
Acanthor έγραψε:X_NR750 έγραψε:Bye bye Vefa κλαψ λυγμ
Προδότη![]()
Κάτσε να βγεις ταξίδι με το cb και θα σου πω εγώ πώς θα σου λείψει η Βέφα....
zero έγραψε:Πουλάω
ενα Hornet 600 04
ενα amd athlon 2200, 1 g ram, 240 g hd, dvdr, tv card, monitor philips crt 17"
200 lp, 500 cd
ενα χρυσο σταυρο 18 καρατίων,
ενα ζευγάρι timberland ελάχιστα φορεμένα,
ενα psp
και αν αυτά δεν φτάσουν
ενα διαμέρισμα 3αρι στον Ν. Ηράκλειο 1 οροφος
λόγω ανάγκης...αγοράς νέας μηχανής
X_NR750 έγραψε:zero έγραψε:Πουλάω
ενα Hornet 600 04
ενα amd athlon 2200, 1 g ram, 240 g hd, dvdr, tv card, monitor philips crt 17"
200 lp, 500 cd
ενα χρυσο σταυρο 18 καρατίων,
ενα ζευγάρι timberland ελάχιστα φορεμένα,
ενα psp
και αν αυτά δεν φτάσουν
ενα διαμέρισμα 3αρι στον Ν. Ηράκλειο 1 οροφος
λόγω ανάγκης...αγοράς νέας μηχανής
Καλα καλα πες μας για την ροζ αγγελια που διαβασα χθες![]()
![]()
![]()
X_NR750 έγραψε:Παντως εχω μια απορια το 600 θα ειναι τοσο διαφορετικο απο το 1000?
Οχι οτι το 600 ειναι ασχημο αλλα τουτο εδω ειναι τοσο μα τοσο ομορφο που λες οτι ειναι ψεματα
ασε που ειναι μακραν ποιο ομορφο ακομα και απο το νεο blade και φαντασου οτι δεν ειμαι οπαδος των naked
Υγ αφου φοραει τον κινητηρα του blade 07 (175hp) λογικα θα εχει απο 140-150 αλογα
επιτελους απο τις ελαχιστες φορες που οι hondaιοι δεν ειμαστε στον τοιχο
zero έγραψε:X_NR750 έγραψε:Παντως εχω μια απορια το 600 θα ειναι τοσο διαφορετικο απο το 1000?
Οχι οτι το 600 ειναι ασχημο αλλα τουτο εδω ειναι τοσο μα τοσο ομορφο που λες οτι ειναι ψεματα
ασε που ειναι μακραν ποιο ομορφο ακομα και απο το νεο blade και φαντασου οτι δεν ειμαι οπαδος των naked
Υγ αφου φοραει τον κινητηρα του blade 07 (175hp) λογικα θα εχει απο 140-150 αλογα
Φαντάζομαι ότι τοσους ίππους δεν θα βάλουνε εκτός αν το αφεντικό τρελαθηκε εντελώς . Εγώ νομίζω στους 130 +-
X_NR750 έγραψε:zero έγραψε:X_NR750 έγραψε:Παντως εχω μια απορια το 600 θα ειναι τοσο διαφορετικο απο το 1000?
Φαντάζομαι ότι τοσους ίππους δεν θα βάλουνε εκτός αν το αφεντικό τρελαθηκε εντελώς . Εγώ νομίζω στους 130 +-
To Yamaha FZ1 ειναι στους 150 οποτε εγω το βλεπω περιπου εκει εκτος αν θελουν να χασουν το πλεονεκτημα που εχουν απο το ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ design
golis έγραψε:SAM.KOSTAS έγραψε:φθηνη αντιγραφη απο Kawasaki Z
AXAXAX.
Η στράντζα του Ζ είναι μονόμπρατση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες