Cagiva River 500

Συντονιστής: Συντονιστές

Cagiva River 500

Δημοσίευσηαπό markon την Κυρ Νοέμ 18, 2007 11:59 am

Όπως ανακοινώθηκε από την εταιρία η συγκεκριμένη μηχανή πωλείται σε καλύτερη τιμή. Μοντέλα του 2006 από το stock κοστίζουν 3990 μέχρι εξαντλήσεως του stock. Μόλις πήρα το δίπλωμα και θέλω να αγοράσω μια μοτοσυκλέτα, κατά προτίμηση naked. Τα χρήματα που θέλω να διαθέσω είναι για μεταχειρισμένη μέχρι 2000 και για καινούργια μέχρι 4000. Και ενώ έχω χαθεί σε τεχνικά χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και γνώμες, είδα αυτήν την προσφορά που μου φαίνεται αρκετά συμφέρουσα. Εσείς τι λέτε? Υπάρχει κανείς που να έχει οδηγησει αυτό το μοντέλο? Για την εταιρία τι έχετε να μου πείτε ? Αν μου χαλάσει τίποτα θα χρειαστεί να ξενιτευτώ για να βρω ανταλλακτικά? Επίσης τα 500 κυβικά, 40 ίπποι που σέρνουν τουλάχιστον 160 κιλά, είναι πολλά για νέο οδηγό?

Σας παρακαλώ αν μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο, διότι έχω ολίγον τι μπερδευτεί. :roll:
markon

Δημοσίευσηαπό nfot την Κυρ Νοέμ 18, 2007 1:25 pm

http://www.bikez.com/bike/rating.php?idbike=185

http://www.bikez.com/motorcycles/cagiva ... 0_2006.php

http://www.yopi.de/Cagiva_River_500

Να ειμαι ειλικρινης, δεν το ηξερα το μοντελλο. Εχει σταματησει η παραγωγη του, αφου δεν αναφερεται στο site της Cagiva. Παντως, οπως φαινεται στον πρωτο συνδεσμο που εχω βαλει, θετικα σχολια εχει.
40 αλογα δεν εχει, που δε νομιζω να σε απασχολει ιδιαιτερα. Γυρω στα 35 εχει. Μην σε ανησυχει αυτο ομως, θα τα συνηθισεις γρηγορα.
"Motor racing, mountain climbing and bull fighting are the only true sports.
All the rest are children's games played by adults."

- Ernest Hemingway -
Άβαταρ μέλους
nfot
Τακτικό Μέλος

Ονομα χρήστη: Νικος
Μοντέλο: FZ6 & Daytona 675
Κυβικά: 1275

Δημοσίευσηαπό markon την Κυρ Νοέμ 18, 2007 11:45 pm

Σε ευχαριστώ πολύ για τις διευθύνσεις. Ήταν ιδιαίτερα διαφωτιστικές , αλλά μήπως ξέρεις και τι παίζει στην περίπτωση που θα χρειαστώ ανταλλακτικά ? Η Εταιρία αυτή είναι αξιόπιστη ή θα κάνω τάματα γαι να μου φέρουν ό,τι χρειαστώ? Επίσης, θεωρείς ότι είναι προτιμότερο να δώσω λίγα χρήματα και να πάρω μια μεταχειρισμενη 125 για αρχή και όταν μάθω καλά να την αλλάξω ή να πάρω κατευθείαν την 500αρα?
markon

Δημοσίευσηαπό nfot την Δευτ Νοέμ 19, 2007 1:56 am

Σχετικα με τα ανταλλακτικα, θα σου απαντησουν (ελπιζω) οι Ιταλοφιλοι του forum. Δεν γνωριζω.

Μη σε τρομαζουν τα 500 κυβικα. Ως Ιταλικο θα ειναι ευκολοδηγητο και φιλικο μοτορι. Γενικα ομως, να ξερεις οτι η μοτο θελει και ερωτα - παθος για να την καβαλας και να απολαμβανεις. Αν απλα θες ενα μεταφορικο μεσο, παρε παπι.
"Motor racing, mountain climbing and bull fighting are the only true sports.
All the rest are children's games played by adults."

- Ernest Hemingway -
Άβαταρ μέλους
nfot
Τακτικό Μέλος

Ονομα χρήστη: Νικος
Μοντέλο: FZ6 & Daytona 675
Κυβικά: 1275

Δημοσίευσηαπό sfairas την Δευτ Νοέμ 19, 2007 2:53 am

Το γκαζι του δεν μπορει να τρομαξει ουτε MODENAS :lol: Αν και η τιμη του ειναι δελεαστικη οταν ερθει η ωρα να το πουλησεις θα δεινοπαθησεις, επισης και μονο που ειναι ιταλικο εγω δε θα το πλησισζα :smt018 Παρε για αρχη ενα μεταχειρισμενο μειντ ιν τζαπαν πχ, ΧΤ ή kle ή transalp ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΗΣΥΧΟ :smt023
It is nice to be important,
but,
it is more important
to be nice!
Άβαταρ μέλους
sfairas
Νέος στο forum

Επιστροφή στο CAGIVA

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες