Vee Rubber????

Vee Rubber????

Δημοσίευσηαπό slapfish την Τετ Νοέμ 21, 2007 6:09 pm

Ειμαι απίστευτα εκνευρισμένος!

δεν εχει τοσο νόημα να αναφέρω το ιστορικό του συμβάντος απλά θα πω οτι πλησίαζε η πρώτη αλλαγή των ελαστικών μου και εδω και καιρό σκεφτόμουν τι να βάλω, αν θα βάλω μεγαλύτερο μέγεθος και γενικά το ψιλοέψαχνα.. τελικά σήμερα το πρωι πάτησα ενα καρφί και αναγκάστηκα να πάω μια ώρα αρχύτερα για αλλαγή και δυστυχώς σε ενα συνεργείο στη Λούτσα (εκει ήμουν).

Χωρις πολλές λεπτομέρειες μου έβαλε ενα Vee Rubber (100/90 18 ) και δυστυχώς δε μπόρεσα να το αποφύγω...

Έχω ενα ybr-125 και πριν είχα τα Sakura (90/90 18 ) που φορούσε απο τη μαμα της... είμαι βέβαιος οτι απο τα sakura ειναι καλύτερα...ήδη έχουν καλύτερη πρόσφυση στο φρενάρισμα αλλα τι σκατά είναι τα Vee Rubber? βρήκα μόνο οτι ειναι made in Thailand... εχει κανεις γνώμη και αποψη για αυτή τη μάρκα?

ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων...

υ.γ. Μπροστά δεν άλλαξα...έχει κανείς να προτείνει κάτι?
slapfish
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό zero την Τετ Νοέμ 21, 2007 6:14 pm

Καλά γιατί δεν έβαλες ένα μπάλωμα , για να ψάξεις μετά με την ησυχία σου?
Άβαταρ μέλους
zero
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό slapfish την Τετ Νοέμ 21, 2007 6:20 pm

χμμ...μάλλον πρέπει να αναφέρω και τις λεπτομέριες τελικά...:)

θα μου άλλαζε απλά σαμπρέλα, αλλά μου είπε οτι έχει φθαρεί πολύ το ελαστικό (αλήθεια ήταν αυτό) και δε θα αντέξει πολύ και οτι θα ξανασκάσει... τον ρώτησα αν έχει για πίσω και πόσο θα κοστίσει περίπου και πηγε στην αποθήκη και αρχισε να ψάχνει για νουμερο...τελικά μου είπε οτι βρήκε και οτι θα κοστίσει 70Ε συνολικά... γενικά είμαι και λιγο ντροπαλός, ήταν και η πρώτη φορά σε κάτι τέτοιο, είχα αγχωθεί γιατί είχα αργήσει απιστευτα στη δουλειά, σκέφτηκα και οτι θα πλήρωνα εις διπλούν τα εργατικά για την αλλαγή και λεω ας είναι...αλλα οταν σκευτηκα να τον ρωτήσω τι μάρκα μου έβαλε ήταν αργα... :(
slapfish
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό zero την Τετ Νοέμ 21, 2007 6:25 pm

Anyway, για την συγκεκριμένη μαρκα δεν έχω ακούσει τιποτα, αλλα δεν ειμαι και ειδικός. Πάντως μην σε ξεγελάει το καλήτερο κράτημα.

Οποιδήποτε καινούριο ελαστικό κρατάει καλύτερα από οποιδήποτε φθαρμένο ελαστικό. Όσο για το μπροστά ο κανόνας ειναι ότι πρέπει να είναι ότι και το πισω.
Άβαταρ μέλους
zero
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό Dakota την Τετ Νοέμ 21, 2007 6:29 pm

Τα καινούργια λάστιχα θέλουν στρώσιμο για μερικά χλμ. Ακόμα και 200-300.

Μπροστά καλό είναι να βάλεις το ίδιο.

By the way, τι λέει το YBR, σκέφτομαι να πάρω ένα για μέσα στη πόλη.
Κατανάλωση, με 2 άτομα πιάνει 80? Κόστος σέρβις?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dakota
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: Μήτσος
Μοντέλο: Moto Guzzi 1200 Sport
Yamaha YBR 125
Κυβικά: 1275

Δημοσίευσηαπό slapfish την Τετ Νοέμ 21, 2007 6:29 pm

Καλα δε το συζητώ περι κρατήματος... αλλά μου δίνει την αισθηση οτι κρατάει καλύτερα απο το πίσω όταν ήταν καινουριο...μπορεί να είναι και ιδέα μου όμως...

Ωχ! δηλαδή να βάλω πάλι Vee Rubber και μπροστά? την τύχη μου! αυτό το μήνα όλα στραβά πανε... αν βάλω κάτι καλύτερο θα έχω πρόβλημα? αν ναι τι?

Ευχαριστώ και πάλι
slapfish
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό slapfish την Τετ Νοέμ 21, 2007 6:48 pm

Dakota έγραψε:Τα καινούργια λάστιχα θέλουν στρώσιμο για μερικά χλμ. Ακόμα και 200-300.

Μπροστά καλό είναι να βάλεις το ίδιο.

By the way, τι λέει το YBR, σκέφτομαι να πάρω ένα για μέσα στη πόλη.
Κατανάλωση, με 2 άτομα πιάνει 80? Κόστος σέρβις?

σορρυ απάντησα και μετά είδα το δικό σου...

Το ybr για την πόλη ειναι μια χαρά... είμαι πολύ ευχαριστημένος... έξω έχει αυτονόητα προβληματα... έχω παέι μέχρι Πάτρα και ήταν πολύ ταλαιπωρία... :)

Με ένα άτομο, με ένα γέμισμα (9 liters ) και με νορμάλ οδήγηση πόλης κάνει γύρω στα 300-330Κm, αμα το ξεζουμίζεις για να φτάσεις τα 300Km θες και λίγο απο τη ρεζέρβα...Μία φορά που το πήγαινα μέχρι 6.000rpm και μεχρι 70-80 για να δω κατανάλωση είχα κανει πάνω απο 400Km μαζι με ρεζέρβα...:)

Με 2 άτομα νομίζω 270Km τα κανει άνετα... και πας και με 100Km/h...βέβαια εξαρτάται και το δευτερο ατομο... εγώ ειμαι 85κιλά και με την κοπέλα μου που ειναι 55-60 Kg (ευτυχώς δεν διαβάζει το φορουμ χαχαχα) ανετα πάμε με 100Km/h και με ~110Km/h σε εθνική/αττική οδο κλπ).
Αμα ανεβάζω κανα φίλο μου 80-90Kg γονατίζει αλλα 80-90Km/h πιάνει...

Τα σερβις μέχρι τώρα νομίζω είναι καλά... έχω αλλάξει φιλτο αέρα και λαδιού (10Ε εκαστο), δαγκάνες πίσω (10Ε) και τακακια μπροστά (δε θυμαμαι τιμή ακριβώς 10-30Ε περιπου) και κλασικά λάδια κάθε 3.000 km. Δεν εχω μέτρο συγκρισης με άλλα μεγαλύτερα αλλά το πιο ακριβό σέρβις ήταν 95Ε. Τα λάστιχα απόσο είχα ρωτήσει (κλαπς) με 130 έβαζα Pireli City Demon 110/90 πισω και το κανονικό μπροστα... (σνιφ)

ελπίζω να βοηθησα...

υ.γ. που θα βρω Vee Rubber για το μπροστά γμτ!?
slapfish
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό Dakota την Πέμ Νοέμ 22, 2007 12:14 pm

9 λίτρα για 300 χλμ?????????????????

ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ YBR 125???????
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dakota
Συχνό Μέλος

Ονομα χρήστη: Μήτσος
Μοντέλο: Moto Guzzi 1200 Sport
Yamaha YBR 125
Κυβικά: 1275

Δημοσίευσηαπό Tassos την Πέμ Νοέμ 22, 2007 3:18 pm

Dakota έγραψε:9 λίτρα για 300 χλμ?????????????????

ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ YBR 125???????

Λίγο παραπάνω (3,5lt / 100χλμ) μου έκαιγε και το ΑΧ-1 που είχα παλιά, και είναι και 250cc με τα διπλά άλογα από το YBR (τη φοβερή ιπποδύναμη των 20 ίππων).
Άβαταρ μέλους
Tassos
Τακτικό Μέλος

Μοντέλο: Aprilia Dorsoduro
Κυβικά: 750

Επιστροφή στο ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες