mechie έγραψε:Χμ, αυτό όντως έχει μιά λογική, πιο μεγάλος κίνδυνος άρα καλή προστασία, από την άλλη αν πέσεις στην πόλη, λογικά θα πέσεις με πιό λίγα χιλιόμετρα, για αυτό ζητάμε οι πιό πολλοί ένα πιο φτηνό κράνος. Όχι του πενηντάρικου, αλλά όχι και του πεντακοσάρικου.
soter3gm έγραψε:αν πέσεις και χτυπήσεις είτε με 20κλμ είτε με 60 είναι το ίδιο και το αυτό ,πάρε παράδειγμα αυτό : καμιά φορά κοπανάμε σε κανένα ντουλάπι κουζίνας...
πρέπει να έχουμε ένα κράνος ΚΑΛΟ
nfot έγραψε:Dimitris έγραψε:...
Το σπαστό κράνος δεν θα το προτιμούσα ... διότι αν πέσω δεν θα προλάβω να το κλείσω, οπότε έχω το πηγούνι μου και το σαγώνι μου εκτεθειμένα....
... Αν τυχόν πέσω και χαλάσει η ζελατίνα μου θα πάρω μια άλλη με 40 ευρώ.
Πας καλα Μητσο'μ' ; Τι ειχες πιει οταν τα εγραψες αυτα;
Φοραμε σπαστο κρανος μεσα στην πολη, αλλα το εχουμε ΠΑΝΤΑ κλειστο οταν καβαλαμε. Βολευει γιατι μπορεις να κανεις μερικες δουλειες χωρις να το βγαλεις και επειδη γενικοτερα ειναι πιο ευκολο στο βαλε - βγαλε.
Αν τυχν πεσεις, αλλαζεις κρανος, οχι μονο ζελατινα. Τα κρανη ειναι μιας πτωσης. Μετα το κρατας μονο αν μπορει να στο βεβαιωσει ειδικος, που θα το εχει ελεγξει με ειδικο μηχανημα.
Kiriakost έγραψε:Αμα σου πω ότι την περίμενα αυτήν την ερώτηση! Θα με πιστέψεις
![]()
![]()
Ξεκαθάρισα , ότι η κάθε αναφορά θα γίνεται με όνομα , το Shoei Multitec , δεν βασίζει την συνοχή του στο μηχανισμό που ανοιγοκλείνει .... το κράνος στην πρόσοψη του είναι σαν ένα ελλειμματικό καλούπι , και το μπροστινό τμήμα είναι το συμπλήρωμα του . ( Και αναφέρομαι στην περιφερειακή του επιφάνεια ) .
Απο την άλλη, το μπροστινό τμήμα είναι ενισχυμένο , σε βαθμό να έχει διπλάσιο σε όγκο υλικό,
από ένα απλό κλειστό κράνος .
Θα σου πρότεινα να το δεις από κοντά ..
Billy έγραψε:Όσο για το αν το κράνος χάνει την απόδοση του μετά απο πέντε χρόνια δεν το ήξερα αυτό, είναι όντος έτσι σίγουρα?
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες