![ghey.gif [smilie=ghey.gif]](http://motocikleta.gr/distribution/images/smilies/ghey.gif)
sfairas έγραψε:Με το καλό ρε man αλλά... Με τη "γυναίκα" στο Ιράν βρήκες να πας
XA XA θα προσπαθησω.Εκει παντως η αμολυβδη 0,09 το λιτρο.Με 2 ευρω θα γεμιζει το 950skiathian έγραψε:Καλο σας ταξιδι.
Αν μπορουσες, πηγαινοντας εκει να τους πεισεις να μην αναβασουν την τιμη του πετρελαιου αλλο,γιατι δεν αντεχει η τσεπουλα μας πια.![]()
SAM έγραψε:Εκει παντως η αμολυβδη 0,09 το λιτρο.Με 2 ευρω θα γεμιζει το 950
Θα βαλω ενα βυτιο πισω απτη μοτο και θα φερωiznogood έγραψε:SAM έγραψε:Εκει παντως η αμολυβδη 0,09 το λιτρο.Με 2 ευρω θα γεμιζει το 950
![]()
![]()
...μπορεις να φερεις κανα δυο βαρελια?
SAM έγραψε:Θα βαλω ενα βυτιο πισω απτη μοτο και θα φερωiznogood έγραψε:SAM έγραψε:Εκει παντως η αμολυβδη 0,09 το λιτρο.Με 2 ευρω θα γεμιζει το 950
![]()
![]()
...μπορεις να φερεις κανα δυο βαρελια?
Aπο Τουρκια το ταξιδι.Ayvalick-Afyon-Adana-Diyarbakir-Van-Συνορα Ιραν.Μεχρι τα Αδανα το ειχα κανει περσι στο δρομο για Συρια-Ιορδανια-Αιγυπτο(Σινα).Σχετικα καλος δρομος.Dimitris έγραψε:SAM, αν είναι εύκολο και έχεις διάθεση, μπορείς να μας αναφέρεις ποιά πορεία θα ακολουθήσεις και ποιες χώρες-πόλεις θα περάσεις, μέχρι να φτάσεις στο Ιράν;
SAM έγραψε:Το Πασχα στο ΙΡΑΝ λοιπον.20 μερουλες αναζητωντας τα ιχνη του Μ.Αλεξανδρου.Εγω η κοπελα μου και ο συγχρονος Βουκεφαλας το ΚΤΜ 950.Στην Περσεπολη θα γραφει 100000 χιλιομετρα!!!!!
Oποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται χα χα.Σοβαρα τωρα ολα στο παιχνιδι ειναι αν και για τους Ιρανους εχω ακουσει πολυ καλα λογια.Πιστευω οτι πιο πολυ η ασχημη προπαγανδα φταιει παρα σαν λαος γενικα.Φωτος θα παιξουν σιγουρα οταν επιστρεψουμε γιατι αποτι ξερω ιντερνετ καφε δεν παιζουν ακομη εκει.eolos έγραψε:SAM έγραψε:Το Πασχα στο ΙΡΑΝ λοιπον.20 μερουλες αναζητωντας τα ιχνη του Μ.Αλεξανδρου.Εγω η κοπελα μου και ο συγχρονος Βουκεφαλας το ΚΤΜ 950.Στην Περσεπολη θα γραφει 100000 χιλιομετρα!!!!!
Μπράβο κουράγιο, οι δυό σας ρε θηρίοεκεί γίνονται και μάχες στα σύνορα έτσι
Γίνονται και κάποια οργανωμένα για κεί νομίζω, και μάλιστα αυτή την περίοδο.Έχω και κάποιον γνωστό που το σκέφτεται.
Πάντως μπράβο για την απόφαση.
Αν το κάνετε, περιμένουμε φώτος ή και καμμία ανταπόκριση απο κανένα ίντερνετ καφέ στο δρόμο έτσι
![]()
![]()
SAM έγραψε:Oποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται χα χα.Σοβαρα τωρα ολα στο παιχνιδι ειναι αν και για τους Ιρανους εχω ακουσει πολυ καλα λογια.Πιστευω οτι πιο πολυ η ασχημη προπαγανδα φταιει παρα σαν λαος γενικα.Φωτος θα παιξουν σιγουρα οταν επιστρεψουμε γιατι αποτι ξερω ιντερνετ καφε δεν παιζουν ακομη εκει.eolos έγραψε:SAM έγραψε:Το Πασχα στο ΙΡΑΝ λοιπον.20 μερουλες αναζητωντας τα ιχνη του Μ.Αλεξανδρου.Εγω η κοπελα μου και ο συγχρονος Βουκεφαλας το ΚΤΜ 950.Στην Περσεπολη θα γραφει 100000 χιλιομετρα!!!!!
Μπράβο κουράγιο, οι δυό σας ρε θηρίοεκεί γίνονται και μάχες στα σύνορα έτσι
Γίνονται και κάποια οργανωμένα για κεί νομίζω, και μάλιστα αυτή την περίοδο.Έχω και κάποιον γνωστό που το σκέφτεται.
Πάντως μπράβο για την απόφαση.
Αν το κάνετε, περιμένουμε φώτος ή και καμμία ανταπόκριση απο κανένα ίντερνετ καφέ στο δρόμο έτσι
![]()
![]()
Επιστροφή στο ΤΑΞΙΔΙΑ -ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες