

Μια αναζήτηση στο google και μου λύθηκε η απορία .χιχιχι καιρό είχα να οδηγήσω κάτι παρόμοιο .Με το bellagio 940 η Moto Guzzi συμπληρώνει την γκάμα της από custom bikes με ένα ιδιαίτερο στυλακι .
Φορώντας ένα 2κυλινδρο αερόψυκτο κινητήρα 940 κυβικών και προσφέροντας 7,8 χιλιογραμμόμετρα ροπής στις 6.000 στροφές και με λιγότερους κραδασμούς από ένα Βreva προσφέρει μια οδηγικη απόλαυση στον αναβάτη της . Αρκετό τράβηγμα από χαμηλά με τον κόφτη να παρεμβάλει ακριβώς εκείνη την στιγμή που την έχεις καταβρει , η προσθήκη ενός στροφόμετρου επιβάλλεται .
Η αναπαυτική σέλα ,η εντελώς όρθια θέση οδήγησης ,η παντελώς έλλειψη προστασίας από τον αέρα σου επιτρέπει να βολτάρεις με άνεση σε επαρχιακούς δρόμους και εθνική αλλά σε λογικές ταχύτητες, εκτός αν το κράνος δεν μπάζει τρελό αέρα και τα μπράτσα αντέχουν, θα ταξιδέψετε άνω τον 160 χλμ .

Τα φρένα τίμια για την δύναμη και το στήσιμο της μηχανής χωρίς να προβληματίζουν και να τρομάζουν σε συνδυασμό με τα Metzeler Z6 , οι αναρτήσεις αρκετά μαλακές με αποτέλεσμα να κουναει σε δυνατά στροφιλικια , όμως ευτυχώς ρυθμίζονται ( όχι πλήρες άλλα από το καθόλου ).
Η κίνηση μέσα στο αστικό κέντρο αρκετά δύσκολη αφού κάτι το πλάτος και το ύψος του τιμονιού , κάτι οι καθρέπτες που βρίσκουν στα φορτηγάκια και η μικρή γωνία που κόβει το τιμόνι και ο σκληρός υδραυλικός συμπλέκτης ,δεν το κάνουν άνετο στο μποτιλιαρισμένο αστικό κέντρο .
Το Bellagio ενδείκνυται για τους φανατικούς του είδους αφού ο συνδυασμός του μαύρου με τις αρκετές νίκελ πινελιές το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα και προσφέρεται για μοτοσικλετιστές που αναζητούν μια μοτοσικλέτα που θα τους προσφέρει μια άνετη βόλτα επιτρέποντας τους να νιώθουν ελεύθεροι και να απολαμβάνουν την διαδρομή και τα αξιοθέατα . ( καιρό είχα να δω τόσα τοπία )
Το μονό σίγουρο είναι ότι με μια Bellagio δεν θα περάσετε απαρατήρητοι μιας και η Moto Guzzi κατάφερε να φτιάξει ένα custom που ξεχωρίζει αλλά συγχρόνως δεν κουράζει από τα πολλά φρου φρου και αρώματα ( νίκελ ) .