Τί σκέφτεστε οταν...

Οτι σάς συμβαίνει - οτι βλέπουν τα μάτια μας στον μοτοσυκλετιστικό χώρο και οχι μόνο.

Δημοσίευσηαπό dijkstra την Πέμ Δεκ 20, 2007 4:23 am

Τι να σας πω ρε παιδιά...
Η αλήθεια ειναι πως δεν έχω αλλάξει ποτέ (δικιά μου) μηχανή, ωστοσο αλλαξα αυτοκίνητο αλλα αυτο είναι θέμα για άλλο forum!
Aλλά -πιστέψτε με είμαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ δεμενος με την Suzie :smt057 μου- δεν θα ήθελα κάποια στιγμή να σκεφτώ οτιδήποτε αντικρίζοντάς την.
Συναισθηματισμοι με τα "σίδερα" δεν κάνουν καλό.
Στο κατω-κατω εαν με "γεμίζει" γιατί να την δώσω;
Εαν μου βγάζει "φασούλια" πρέπει να την φορτοθεί άλλος;
αυτά γίνονται μόνο με γυναίκες!

Ζητώ συγνώμη αν θίγο καποια μέλη αλλα αυτή ειναι η ταπεινή μου γνώμη.

Υ.Γ. αυτό είναι το πρώτο μου post και αν εφτασες να διαβάζεις και το υστερόγραφο σημαινει οτι τουλάχιστον είναι ενδιαφαίρον!

Καλή συνεχεια σε όλους!
Άλλη φάση να 'σαι καπετάνιος!

Αν δεν βλέπεις εκεί που θες να πας...
Θα πας εκεί που βλέπεις.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
dijkstra
Νέος στο forum

Μοντέλο: V-Strom
Κυβικά: 1000

Δημοσίευσηαπό exetlaios την Πέμ Δεκ 20, 2007 2:07 pm

Το μηχανάκι που αγάπησα πολύ ήταν ένα μπλέ-μαυρο TDM '01, το τελευταίο που βγήκε πριν το 900. Το έδωσα με πόνο ψυχής λόγω ανάγκης και ήταν λες και μόλις είχε βγεί από το εργοστάσιο. Το βλέπω που και που στα Χανιά και σκέφτομαι "το δύσμοιρο, ο νέος ιδιοκτήτης του το πάει μόνο σπίτι-δουλειά ενώ μαζί-φορτωμένο ως τα μπούνια και με τη σύζυγο-οργώναμε την Ελλάδα. Κρίμα..."
Μετά πάλι λέω, δε βαριέσαι ένα μάτσο σίδερα είναι. Και όντως έτσι είναι. Απλά αυτά τα σίδερα είναι ταυτισμένα με κάποιες από τις ομορφότερες στιγμές τις ζωής μας. Όπως εκείνο το πρωινό στη Μονεμβασιά κάπου 6 χρόνια πριν...
Επειδή ξέρω που το παρκάρει, έχω πιάσει τον εαυτό μου, μάλλον ασυνείδητα, να μη θέλει να περάσει από εκεί. Ένα περιέργο πράμα...
Άβαταρ μέλους
exetlaios
Νέος στο forum

Κυβικά: 0

Δημοσίευσηαπό soter3gm την Πέμ Δεκ 20, 2007 4:02 pm

Απο όσες έχω αλλάξει μια ήταν που όποτε έβλεπα στεναχωριόμουν ένα GPZ 550 UNITRACK το συγκεκριμένο μηχανάκι ήταν του αντιαλκοολικού αγώνα ,τι να σας πω όποιος έπινε και μετά το καβαλούσε ήταν σίγουρο πως θα στουκάρει 4 γείτονες το είχαμε και οι 4 φάγαμε τα μούτρα μας πιωμένοι ο τελευταίος το έδωσε πρόσφατα για απόσυρση.
Αυτό που σκέφτομαι όταν το βλέπω είναι πόσες ωραίες στιγμές πέρασα μαζί του και να μπορούσα να το έχω στο γκαράζ μου να το βλέπω
Εικόνα
You know I'm loaded, railroaded I'm explosive, I'm a locomotive
Άβαταρ μέλους
soter3gm
Τακτικό Μέλος

Ονομα χρήστη: Σωτήρης
Μοντέλο: BMW R1100RT
Κυβικά: 1100

Δημοσίευσηαπό nicholas.glynos την Τετ Ιαν 02, 2008 9:44 pm

Εγώ να δείτε τι τραβάω που οταν τυχαίνει σε φανάρι να σκάσει δίπλα μου κανένα TDM900άρι ακούω απο πίσω μου τη φωνή της Μαρίνας με το ανάλογο σκούντιμα ενίωτε τσιμπιά " να αυτή είναι μηχανή. Τι στο καλό σ έπιασε και την πούλησες? Ολο χαζομάρες κάνεις κλπ κλπ κλπ" !
Μετά απο αυτό τι άλλο να σκεφτώ απ το πότε θα ανάψει το ριμάδι να γκαζώσω το FJRaki και να γλιτώσω την μοτομουρμούρα!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ...............Πάντα όρθιοι!
Συνημμένα

Ο στόχος μου είναι όταν έρθει η μέρα που θα κοιτάξω πίσω, να δω μια ζωή με χαρές, περιτριγυρισμένος από φίλους κάνοντας τρελές βόλτες σε όμορφα μέρη πάνω σε μια μοτοσυκλέτα.
Εύχομαι μόνο να μη δω μια μίζερη ζωή, μ’ανεκπλήρωτα όνειρα γιατί τότε θα είναι πλέον αργά!
Άβαταρ μέλους
nicholas.glynos
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό REPTILE4 την Πέμ Ιαν 03, 2008 12:54 pm

Μακαρι και εγω να μπορουσα να σω τη "μηχανη" (CBR 125 '05) μου μετα που την πουλησα αλλα ο καραγκιοζης που το πηρε μεσα σε 2 μηνες τρακαρε ασχημα (μετοπικη με αμαξι χωρις κρανος τιποτα !!!) και την εκανε σμπαραλια μονο το μοτερ ειναι ενταξει. Οχι τιποτα αλλο αλλα και εγω το ειχα κανα 6μηνω μονο, ολοκαινουργιο ηταν :smt089 .
Άβαταρ μέλους
REPTILE4
Νέος στο forum

Προηγούμενη

Επιστροφή στο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες