Η επώνυμη χρήση του ίντερνετ , που έχει την δυνατότητα να μετατραπεί ακόμα και σε θέση εργασίας , δεν λέγετε εθισμός , ακόμα και εάν ασχολείσαι 8 η 12 ώρες σε αυτό .
Νιάρ νιάαρρ νιάαουυυυ ...

Kiriakost έγραψε:Η ανώνυμη χρήση του ίντερνετ δημιουργεί εθισμό , γιατί κάθετε και γράφει ο καθένας ότι κοτσάνα θέλει , ενώ σκοτώνει το χρόνο του σε ανούσια πράγματα .
Η επώνυμη χρήση του ίντερνετ , που έχει την δυνατότητα να μετατραπεί ακόμα και σε θέση εργασίας , δεν λέγετε εθισμός , ακόμα και εάν ασχολείσαι 8 η 12 ώρες σε αυτό .
Νιάρ νιάαρρ νιάαουυυυ ...
Kiriakost έγραψε:Μεσα στην μάζα , υπάρχουν και παιδιά με αυξημένες δυνατότητες ..
Η ιδέα, να μοιράζεις φτερά , για όποιον θέλει να πετάξει , με βρίσκει σύμφωνω .
Kiriakost έγραψε:Απο την άλλη είμαι καντέμης , άμα ήμουν 17 και όχι 38 , με τέτοια σελιδάρα που έκανα![]()
Dakota έγραψε:Kiriakost έγραψε:Απο την άλλη είμαι καντέμης , άμα ήμουν 17 και όχι 38 , με τέτοια σελιδάρα που έκανα![]()
Το μετριόφρων ξέχασες.
Kiriakost έγραψε:Dakota έγραψε:Kiriakost έγραψε:Απο την άλλη είμαι καντέμης , άμα ήμουν 17 και όχι 38 , με τέτοια σελιδάρα που έκανα![]()
Το μετριόφρων ξέχασες.
Δεν ειμαι μετριόφρων ρε παιδιά .... Είμαι ο Schumacher ... σκίζω γάτες και παίρνω πρωταθλήματα .

Kiriakost έγραψε:Το ηλικιακό σου μοντέλο , πάλιωσε ξεπεράστηκε ... θα με ενδιέφερε να ακούσω αυτήν την στιγμή την άποψη ενός εντεκάχρονου , που βλέπει το μέλλον με ενθουσιασμό χωρίς προκαταλήψεις .
Οσο για την λέξη φτερά , την παρερμήνεψες .
Την πρώτη φορά που είδα υπολογιστή στην ζωή μου... ήταν όταν ήμουν δέκα χρονών, ήταν στο σπίτι του φίλου μου , που ο μπαμπάς του , ήταν πλούσιος γιατρός .
Αυτήν την κοινωνική ασυμβατότητα έχει σκοπό να καταπολεμήσει το πρόγραμμα .
Οσο για την ηλικία των 20 , το μειονέκτημα αυτής της ηλικίας , είναι η απειρία , και όχι απαραίτητα η έλλειψη γνώσεων.
Kiriakost έγραψε:Κανονικά , θα πρέπει να αρχίσεις να με πληρώνεις , για τις απορίες που σου λύνω .
Απο ότι φαίνεται είναι τσουβάλια η ποσότητα τους .
Τελος πάντων , θα ομαλοποιήσω και θα συμπιέσω την απάντηση σε μια φράση .
Ο θεός της πληροφορικής , είναι Άγγλος .
όποιος μάθει την Αγγλική γλώσσα από μικρή ηλικία , μπορεί να κατεδαφίσει το ίντερνετ και την πληροφορική , και να τα ξαναχτίσει σε μια μέρα .

Kiriakost έγραψε:Κανονικά , θα πρέπει να αρχίσεις να με πληρώνεις , για τις απορίες που σου λύνω .
όποιος μάθει την Αγγλική γλώσσα από μικρή ηλικία , μπορεί να κατεδαφίσει το ίντερνετ και την πληροφορική , και να τα ξαναχτίσει σε μια μέρα .
Επιστροφή στο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες