ΤΑΞΙΔΙ,ΜΑΡΙΑ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΣΑ

Super Travel

ΤΑΞΙΔΙ,ΜΑΡΙΑ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΣΑ

Δημοσίευσηαπό marios87 την Κυρ Φεβ 17, 2008 5:02 pm

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ,ΣΤΟ Ν.ΦΩΚΙΔΟΣ,ΛΙΓΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΔΩΡΙΚΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ,ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΦΡΑΓΜΑ ΜΟΡΝΟΥ,ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ.ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ,ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ,ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟ,ΑΝ ΠΑΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΓΥΡΩ ΣΤΑ 5 ΧΛΜ,ΒΡΙΣΚΩ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ,ΓΡΑΦΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟ,ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΔΕΞΙΑ,ΠΡΟΣ ΚΡΟΚΥΛΕΙΟ,ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ,ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΕΝΟΣ ΒΟΥΝΟΓΚΡΕΜΟΥ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ,ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ,ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ,ΘΑ ΑΓΓΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΘΕΑ,ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ,ΣΤΟ ΚΡΟΚΥΛΕΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΕΝΩΝΕΣ,ΦΑΓΗΤΟ ΚΛΠ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΟΚΥΛΕΙΟ,ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ,ΕΥΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΠΕΝΤΑΓΙΟΙ, ΕΧΕΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ,ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ,ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΓΙΟΥ,ΕΔΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Η ΜΑΡΙΑ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΣΑ,ΚΥΤΤΑΖΟΝΤΑΣ ΔΕΞΙΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ ΟΡΗ,ΚΑΙ ΤΗ ΓΚΙΩΝΑ.Η ΠΕΝΤΑΓΙΟΙ,ΕΧΟΥΝ ΞΕΝΩΝΕΣ,ΦΑΓΗΤΟ,ΝΕΡΑ ,ΕΛΑΤΑ,ΟΜΟΡΦΗ,ΘΕΑ.ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΕ ΜΠΙΤΟΝΙΑ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΦΘΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΛΜ,ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ,ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΣΩ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥ,ΓΙΑ ΛΙΓΟ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΑΣΦΑΛΤΟ,ΦΘΑΝΩ ΑΝΩ ΧΩΡΑ.ΑΝ ΠΡΙΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΩ ΕΥΘΕΙΑ, ΦΘΑΝΩ ΑΡΤΟΤΙΝΑ.ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ,ΘΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙΤΕ. :smt041 :smt041
Τελευταία επεξεργασία από marios87 και Δευτ Φεβ 18, 2008 2:40 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
marios87
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό Dimitris την Κυρ Φεβ 17, 2008 5:18 pm

Πολύ ωραία! Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον! Θα το έχω υπόψη μου για εκτύπωση...
Moderator of Motocikleta.Gr

Moto Guzzi Breva V1100 2006
Moto Guzzi Le Mans V11 2003
Moto Guzzi World Club

The way the "V" is meant to be...

Δημοπρασίες Αγάπης ! Δεν έχεις ακόμα την κάρτα μέλους ? Δες τι χάνεις !
Άβαταρ μέλους
Dimitris
Παλαιό Μέλος

Μοντέλο: Moto Guzzi 1100 Breva 2006 ABS, V11 Le Mans 2003, 1100 sport 1998
Κυβικά: 1100

Δημοσίευσηαπό FZMAN την Κυρ Φεβ 17, 2008 5:29 pm

Αν και έχω κάνει την διαδρομή Αθήνα-Ιτέα-Λιδωρίκη-Μόρνος-Ναύπακτος δεν έχω στρίψει κατά εκεί. Σίγουρα έχει κάποιο κομμάτι με χωματόδρομο.
ΓΙΩΡΓΟΣ
Άβαταρ μέλους
FZMAN
Νέος στο forum

Ονομα χρήστη: ΓΙΩΡΓΟΣ
Μοντέλο: YAMAHA
Κυβικά: 600

Δημοσίευσηαπό valentinosgsxr την Κυρ Φεβ 17, 2008 9:40 pm

Dimitris έγραψε:Πολύ ωραία! Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον! Θα το έχω υπόψη μου για εκτύπωση...

Αντε εκτυπωνε να ξεκιναμε σιγα σιγα!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
valentinosgsxr
Τακτικό Μέλος

Μοντέλο: GSX-R750T SRAD
Κυβικά: 750

Δημοσίευσηαπό Dimitris την Κυρ Φεβ 17, 2008 11:10 pm

valentinosgsxr έγραψε:
Dimitris έγραψε:Πολύ ωραία! Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον! Θα το έχω υπόψη μου για εκτύπωση...

Αντε εκτυπωνε να ξεκιναμε σιγα σιγα!

δεν φαντάζεσαι πως το περιμένω...
Ντίνε μου ήρθε στο μυαλό και μια υπέροχη διαδρομη (εκτός από αυτή στην Πενταγιώτισσα που λέει να ακολουθήσουμε) η οποία έχει και αυτή πολύ βουνό και εδώ και χρόνια έχω στο μυαλό μου να τη πραγματοποιήσω. Μόλις βρω χρόνο (ελπίζω σύντομα) θα ποστάρω την πορεία με λεπτομέρεια...
Moderator of Motocikleta.Gr

Moto Guzzi Breva V1100 2006
Moto Guzzi Le Mans V11 2003
Moto Guzzi World Club

The way the "V" is meant to be...

Δημοπρασίες Αγάπης ! Δεν έχεις ακόμα την κάρτα μέλους ? Δες τι χάνεις !
Άβαταρ μέλους
Dimitris
Παλαιό Μέλος

Μοντέλο: Moto Guzzi 1100 Breva 2006 ABS, V11 Le Mans 2003, 1100 sport 1998
Κυβικά: 1100

Δημοσίευσηαπό marios87 την Δευτ Φεβ 18, 2008 1:38 am

υπαρχουν μερη που τα ξερουν πολλοι, και πανε πολλοι,και δεν πολυαξιζουν.ενα μεροs που το ξερουν ελαχιστοι,αλλα ειναι ονειρο,ειναι το καταφυγιο στο κροκειλιο.απεχει 2 χλμ απο ασφαλτο,πηγαινει βατοs χωματοδρομοs,διπλα εχει και εκκλησια,οπου εχουν γινει και γαμοι,βαφτισια.η τοποθεσια και η θεα ειναι το κατι αλλο.δεν ξερω ακομη να ανεβαζω φωτο η βιντεο,να παιρνατε μια ιδεα,αλλα οποιοs παει, δεν θα θελει να φυγει ποτε απο εκει. :smt060 :smt060 :smt060
marios87
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό Mythos την Δευτ Φεβ 18, 2008 1:46 am

Δεν είμαι σίγουρος αν έχω περάσει ακριβώς από εκεί, αλλά έχω πάει 2 φορές εκδρομή στην περιοχή και είναι απίστευτα !! Μιλάμε για 1900+ μέτρα υψόμετρο 5 !!! αυτοκίνητα στα 100χλμ!!!

Θυμάσαι πως ανεβαίνεις από τη λίμνη για να βγεις Άμφισσα από τον χωματόδρομο?
Άβαταρ μέλους
Mythos
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό marios87 την Τρί Φεβ 19, 2008 3:28 am

SITE : pentagioi (xωριs gr η com) σκετο. :smt055 :smt055 :smt055 :smt055
marios87
Νέος στο forum

Re: ΤΑΞΙΔΙ,ΜΑΡΙΑ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΣΑ

Δημοσίευσηαπό nicholas.glynos την Τρί Μαρ 04, 2008 6:43 pm

marios87 έγραψε:ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ,ΣΤΟ Ν.ΦΩΚΙΔΟΣ,ΛΙΓΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΔΩΡΙΚΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ,ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΦΡΑΓΜΑ ΜΟΡΝΟΥ,ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ.ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ,ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ,ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟ,ΑΝ ΠΑΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΓΥΡΩ ΣΤΑ 5 ΧΛΜ,ΒΡΙΣΚΩ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ,ΓΡΑΦΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟ,ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΔΕΞΙΑ,ΠΡΟΣ ΚΡΟΚΥΛΕΙΟ,ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ,ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΕΝΟΣ ΒΟΥΝΟΓΚΡΕΜΟΥ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ,ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ,ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ,ΘΑ ΑΓΓΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΘΕΑ,ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ,ΣΤΟ ΚΡΟΚΥΛΕΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΕΝΩΝΕΣ,ΦΑΓΗΤΟ ΚΛΠ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΟΚΥΛΕΙΟ,ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ,ΕΥΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΠΕΝΤΑΓΙΟΙ, ΕΧΕΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ,ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ,ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΓΙΟΥ,ΕΔΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Η ΜΑΡΙΑ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΣΑ,ΚΥΤΤΑΖΟΝΤΑΣ ΔΕΞΙΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΡΔΟΥΣΙΑ ΟΡΗ,ΚΑΙ ΤΗ ΓΚΙΩΝΑ.Η ΠΕΝΤΑΓΙΟΙ,ΕΧΟΥΝ ΞΕΝΩΝΕΣ,ΦΑΓΗΤΟ,ΝΕΡΑ ,ΕΛΑΤΑ,ΟΜΟΡΦΗ,ΘΕΑ.ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΕ ΜΠΙΤΟΝΙΑ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΦΘΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΛΜ,ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ,ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΣΩ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥ,ΓΙΑ ΛΙΓΟ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΑΣΦΑΛΤΟ,ΦΘΑΝΩ ΑΝΩ ΧΩΡΑ.ΑΝ ΠΡΙΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΩ ΕΥΘΕΙΑ, ΦΘΑΝΩ ΑΡΤΟΤΙΝΑ.ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ,ΘΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙΤΕ. :smt041 :smt041

Θέλεις on-off η με street μπορείς να κάνεις την διαδρομή?
Ακούγεται πολυ όμορφη διαδρομή και το ΣΚ 8-9 Μάρτη αν πάνε streetάδικα μηχανάκια ίσως την κάνω!
Ο στόχος μου είναι όταν έρθει η μέρα που θα κοιτάξω πίσω, να δω μια ζωή με χαρές, περιτριγυρισμένος από φίλους κάνοντας τρελές βόλτες σε όμορφα μέρη πάνω σε μια μοτοσυκλέτα.
Εύχομαι μόνο να μη δω μια μίζερη ζωή, μ’ανεκπλήρωτα όνειρα γιατί τότε θα είναι πλέον αργά!
Άβαταρ μέλους
nicholas.glynos
Νέος στο forum

Δημοσίευσηαπό marios87 την Τετ Μαρ 05, 2008 1:48 am

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,φιλε μου, η διαδρομη ειναι υπεροχη, με ON-OFF θα παs παντου,με STREET,θα πρεπει να κανειs καποιεs μικρεs ,ομωs υποχωρησειs. ΑΝ εχειs το ΜΟΤΟ ,τευχοs 381 του 2006,εχει ακριβωs την εκδρομη αυτη. ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ,ΚΑΛΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ. :smt027 :smt027
marios87
Νέος στο forum

Επιστροφή στο ΤΑΞΙΔΙΑ -ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης