Billy έγραψε:0.4 χρόνια...

makisgigas έγραψε:20 xronia xoris diakopes!!!!
![PDT_old.gif [smilie=pdt_old.gif]](http://motocikleta.gr/distribution/images/smilies/PDT_old.gif)
airborn έγραψε:!η γυμνασίου . Puch 50 μοτοποδηλατο.
2α '' Fantic motor regolarita super 50cc το μαυρο!
3η '' '' '' '' casa 50 cc το κοκκινο!η λυκειου rv 50 (το κλεψανε σε 2 εβδομάδες), πήρα vespa p200e και της έβαλα αγωνιστικό κύλινδροπίστονο 250, 145 χλμ. τότε η vespa!!!Φτερο στον ανεμο.
1η λυκείου 2η φορά να τα μάθω καλύτερα!Vespa συνεχίζει αλλά νοίκιαζα κάτι θηρία τότε απο γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονικης.
Σταματάω το σχολείο γιατί μάλλον δεν το'παιρναΑνοιξα συγχρόνως μαγαζί συνετερικά μαζί με φίλο 21 χρονών και νοικιάζαμε μηχανάκιαΑυτος έβαζε τα λεφτά και εγώ τη δουλειά χε χε! Για πολύ λίγο RD 350.
Ξαναρχίζω σχολείο γιατί το χαρτί χρειάζεται μου έλεγαν.(τελικά είχαν δίκιο)Το πρωι σχολειο το βράδυ μπάρμαν λοιπόν.Παίρνω GSX750E ,ακόμη δεν είχα δίπλωμα για μεγάλο.Ηταν τις καλές εποχές με τον γνωστό μπάτσο
Περπ...δη που κλωτσούσε τα μηχ. στα φανάρια! Το κρατάω 1 μήνα ,το δίνω και παίρνω Ζ1000Α1 ,το βάζω κυλινδροπίστονα GPZ1100.Το μηχανάκι σηκώνετε σαν ξερό .Πολύ γκάζι.
Μετα πήρα Ζ1300Α4, Κτήνος αλλα απίστευτος ήχος και δούλεμα. Δεν πουλιότανε με τίποτα ,αναγκάζομαι και κάνω ανταλλαγή με GSX 750F ,άλλο δυσκολοπούλητο ξανά ανταλλαγή με ΧΤ660 ,γρήγορο πούλημα και Virago 750, Γυαλιστερή σαχλαμάρα μετά το πρώτο ταξίδι πούλημα και Vmax1200 ,ωραίο γκάζι πολύ μούρι και τίποτε άλλο! Ξανα πούλημα και FJ1200.Επιτέλους μια ωραία μηχανή.Γρήγορη και ταξιδιάρα.Μετα 2 χρόνια φλασιά πούλημα ,για λίγο τίποτε και μετά Runner 180 το οποιο το κράτησα 5 χρόνια!!! Μετά KLE 500 με το οποίο ταξίδεψα εξωτερικό εντυπωσιακά άνετα (για το μποι του) ,ακολουθεί VSTROM 650 τα κάνει όλα και συμφέρει ,απίστευτο μηχ.ταξίδια Ευρώπη ,πόλη ,χώμα,δικάβαλο βασιλικό, αλλα χωρίς
αίσθηση!Κάτι σαν corolla ένα πράγμα. Ο τελευταίος έρωτας MOTO GUZZI 1200 SPORT.
Ωραιο εργαλείο ,απίστευτη αίσθηση κλπ. κάτι σαν MASERATI ένα πράγμα.
Ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ και να μην ξέχασα τίποτε .
Αν βάλουμε ότι 1η γυμνασίου ήμουν 12 και τώρα είμαι 40 οδηγώ αρκετά , αν και στο CSS που πήγα ανακάλυψα ότι τα χρόνια δεν κάνουν τον οδηγό.Θέλει ψυχή και ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
![PDT_old.gif [smilie=pdt_old.gif]](http://motocikleta.gr/distribution/images/smilies/PDT_old.gif)
Επιστροφή στο ΤΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες