DesertStorm έγραψε:Έχω ένα φτηνό Nolan full face Ν82 για καθημερινή χρήση. Στα 4 χρόνια που το έχω άρχισε να μπαζει αέρα γιατί δεν κουμπώνει καλά η ζελατίνα. Και όλα τα άλλα Nolan που είχα ως τώρα το ίδιο πρόβλημα παρουσίαζαν. Απλά τα Nolan ειναι τα μόνα που μου ταιριάζουν απ όσα έχω δοκιμάσει. Κάποια στιγμή πήγα και δοκίμασα το X-lite, μου ταίριαξε καλά, αλλα φοβάμαι μην έχω τα ίδια με τις ζελατίνες. Το άλλο κακό (στα Nolan) είναι οτι η αντιθαμβωτική ζελατίνα είναι πρόσθετη, μέσα απο την κανονική και μετά απο κανα δυό χρόνια φεύγει απο τη θέση της και δεν ξανακουμπώνει. Σκέφτομαι για κανένα HJC ή κανένα AGV τωρα...
soter3gm έγραψε:DesertStorm έγραψε:Έχω ένα φτηνό Nolan full face Ν82 για καθημερινή χρήση. Στα 4 χρόνια που το έχω άρχισε να μπαζει αέρα γιατί δεν κουμπώνει καλά η ζελατίνα. Και όλα τα άλλα Nolan που είχα ως τώρα το ίδιο πρόβλημα παρουσίαζαν. Απλά τα Nolan ειναι τα μόνα που μου ταιριάζουν απ όσα έχω δοκιμάσει. Κάποια στιγμή πήγα και δοκίμασα το X-lite, μου ταίριαξε καλά, αλλα φοβάμαι μην έχω τα ίδια με τις ζελατίνες. Το άλλο κακό (στα Nolan) είναι οτι η αντιθαμβωτική ζελατίνα είναι πρόσθετη, μέσα απο την κανονική και μετά απο κανα δυό χρόνια φεύγει απο τη θέση της και δεν ξανακουμπώνει. Σκέφτομαι για κανένα HJC ή κανένα AGV τωρα...
Για κοίτα και τίποτα σε shoei εφόσον γέρο μουσου κάνουν τα NOLAN και τα shoei δεν θα σου πέφτουν άσχημα έχει και ένα σε rainey ως παλιοσειρά που είσαι
![]()
DesertStorm έγραψε:Την ιδια ακριβώς κουβέντα μου είπε και ένας φίλος μου πριν λίγο! Shoei ή Shuberth. Είναι ήσυχα και τα δύο. Θα πάω να τα δομικάσω πριν αποφασίσω (είναι και ακριβά, δεν αγοράζονται κάθε μέρα)
Thanks!
soter3gm έγραψε:DesertStorm έγραψε:Την ιδια ακριβώς κουβέντα μου είπε και ένας φίλος μου πριν λίγο! Shoei ή Shuberth. Είναι ήσυχα και τα δύο. Θα πάω να τα δομικάσω πριν αποφασίσω (είναι και ακριβά, δεν αγοράζονται κάθε μέρα)
Thanks!
Θα σου έλεγα Shoei μόνο και δεν χρειάζεται να πάρεις το X spirit που κάνει ένα καντάρι ευρώ αλλά το XR 1000 που είναι πολύ πιο ήσυχο και στα μισά λεφτά
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες